Premium Beautiful

Monday, August 9, 2010

Premium Beautiful

Jangan mengeluh tentang bentuk badan anda tapi kita boleh merubahnya.





Kekuatan utama PB adalah pada Far Infra Red yang jarang ada pada korset lain.


Blood and lymph not exposed to FIR energy is thicker but the below one is exposed to FIR akan meningkatkan blood circulation dan boleh mengelakkan risiko clots, DVT stroke etc.



FIR juga mengecilkan saiz molekul air kepada yang lebih kecil dan lebih mudah diserap oleh kulit manusia. Haa.. resultnya kulit lebih licin dan mulus.. Awet mudalah tu...









Apabila memakai PB, FIR akan memanaskan tubuh manusia kepada suhu yang paling tak sesuai untuk sel kanser membiak. Setiap wanita dah ada sel kanser dah, cuma aktif ngan tak aktif je. So kalau pakai PB sel kanser dalam badan akan jadi tak aktif sebab dia tak leh nak bermaharajalela. Selamat dah kat situ....







Tapi kita boleh dapatkan FIR dari produk pakaian dalam yang hebat ini dan confirm ada FIR ni. Cantik dapat, sihat dapat confirm anda lebih anggun bergaya di hari raya ini...








Ini adalah cara bagaimana FIR dimasukkan ke dlam fabrik ini...




Pakai PB, badan lebih sihat dan cergas. Buat kerja pun tak cepat ngantuk atau letih...









Kesimpulannya anda tak rugi langsung kalau memakai PB kerana banyak kelebihannya. Tambahan pulak dengan promo raya ni dan jugak rancangan gadis melayu yang akan ditayangkan tak lama lagi. Company taja PB untuk peserta gadis Melayu di TV9 termasuklah dengan crewnya sekali. Haa untungnya mereka. Tak salah kalau kita ikut arus perdana memakai PB.
Jangan berlengah lagi, cepat contact 012-2833801 untuk further details.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails