Premium Beautiful

Monday, June 18, 2012

Gegar OMG!

Lama jugak tak update ni, bukannya xde aktiviti ye tapi sbb ramai nak gi Paris London so jadual akak mmng busy tapi masih lagi available kalau ada yg nk booking appointment.

So 2 weeksback mcm tu grup akak yg dinaungi oleh Cdm Jue dan Cdm Abu ada membuat projek Gegar OMG yg menghimpunkan 400 org usahawan dari seluruh negara. Tuuannya adalah utk memperkenalkan biz ini secara lebih detail utk semua usahawan. Mmng gempak tapi Alhamdulillah lancar dan kita berharap ia mencapai objektifnya iaitu bertepatan dgn Projek London Paris..

Jom tengok.....
Related Posts with Thumbnails