Premium Beautiful

Thursday, July 29, 2010

Antara sebab kenapa saya perlu pakai PB....

Antara sebab kenapa saya memilih Premium Beautiful adalah:



1. Nak mengempiskan perut yang agak buncit sampai anak murid pun boleh tegur,"Cikgu mengandung ke?".









2. Nak menghilangkan migrain yang selalu menyerang setiap bulan sebelum period.




3. Nak membetulkan keadaan rahim yang selalu jatuh kalau angkat barang berat, maklumlah cikgu bahagian teknik dan vokasional, ibu kepada 4 orang anak, jadi banyaklah kerja rumah.




4. Nak melancarkan darah termasuklah period yang tak tetap dan berlarutan. Alhamdulillah setakat dah pakai ni, consistent je 7 hari berbanding sebelum ni 13,14 hari.



5. Nak membetulkan bentuk badan yang dah mula menunjukkan tanda kejatuhan, maklumlah dah beranak 4 kali dan anak menyusu badan.





6. Boleh up kan bahagian depan dan membentuk punggung yang sebelum ni agak leper.




7. Melegakan sakit-sakit belakang dan lenguh-lenguh badan.




8. Mengelakkan dari cancer (mintak simpang..nauzubillah)





9. Memejalkan isi-isi yang dah mula menggeleber seperti perut, peha, payudara dan punggung.


10. Membetulkan postur tulang belakang dan mengelakkan bongkok


11. Muka tak pucat


12. Sentiasa bertenaga dan tak mudah penat.


13. Tak payah tidur siang. Tidur siang kan tak elok, boleh menyebabkan kita tua sebelum waktunya.



14. Badan jadi kemas dan menarik.






15. Dan paling penting untuk KESIHATAN seluruh badan.






Badan nak pakai lama, kena servis jugak. Takkan kereta je kena servis kalau dah cukup km, badan orang perempuan pun kena jugak diberi layanan tip top...



Inginkan badan seperti ini? Pls do not hesitate to contact me at 012-2833801 and book for appointment.

Friday, July 23, 2010

Rahsia untuk berjaya!!!

Ada orang bertanya,apakah rahsia kejayaan saya. Antara sebab yang membolehkan saya mengambil langkah mengubah haluan hidup dari biasa-biasa:

# Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana.

# Terdapat banyak kemungkinan untuk gagal kerana kejayaan hanya boleh dicapai dengan satu
perkara iaitu USAHA.

# Berdoa dan meminta bukannya perkara yang sama.

# Kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

# Fikiran membawa kepada pekerjaan. Pekerjaan membawa kepada kejayaan. Kejayaan
membawa kepada impian.

# Seseorang menganggap sekatan sebagai batu penghalang, Sedangkan orang lain
menganggapnya sebagai batu lonjatan."

# Kalau kita melakukan semua yang kita upaya lakukan, sesungguhnya kita akan terkejut dengan
hasilnya."

# Kita selalu lupa atau jarang ingat apa yang kita miliki, tetapi kita sering kali ingat apa yang
orang lain ada."

# Apa yang diperolehi dalam hidup ini, adalah sepenuhnya daripada apa yang kita berikan
padanya."

Happy Birthday!!!

Masa 4 years...




Salam, esok 24 july merupakan birthday anak perempuan tunggalku yang ke 12 tahun.
Tak tahu nak bagi hadiah apa lagi. Tapi yang confirm ajak keluar makan satu family and kek Chocolate moist secret recipe. Walau apa pun doa mama sentiasa bersamamu anakku, semoga sentiasa sihat, ceria, cerah masa depan, murah rezeki dan yang penting jadilah anak yang solehah.

Sekarang 12 tahun...

mama always love you...

Thursday, July 22, 2010

Promo raya!!!

Sempena dengan raye yang nak datang ni..(puasa pun belum..he..hee) kita ada promosi hebat iaitu rebet sebanyak RM150 dengan pembelian satu set Premium Beautiful. Selama 15 tahun produk hebat ni berada di pasaran, syarikat telah memperuntukkan sedikit keuntungan dengan memberi ribet tambahan ini tanpa mengurangkan pv dan bv kita...




Mari rebut ramai-ramai peluang ni..
sebelum pakai PB


Dan ada lagi, ingat tak I ada bagitau sebelum ni tentang duit untuk raya, sekurang-kurangnya kita perlu ada lebihan RM4500 untuk menyambut raya. So adakah kita dah ada peruntukan ini? Kalau tak ada lagi, maka inilah peluang anda untuk buat duit raya dengan awal, nak tau cara sila contact:

Premium Beautiful....

Selepas pakai PB, nak badan macam Angelina Jolie pun bolehhhh,
contact:
012-2833801... jangan tunggu lagi....



Gemuruh Jiwa!!!!



Lirik/Tajuk Lagu: Gemuruh (OST MyStarz)
Penyanyi/Artis: Faizal Tahir (OIAM)

Bila bertalu rentak dikalbu
Hasrat yang tersirat semakin kuburu
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda

Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Bila bertalu rentak dikalbu
Hasrat yang tersirat semakin kuburu
Bila bergema laungan gempita
Harapan bernyala nadiku berganda

Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa
Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa

Ungkapan ini bukan sekadar bermimpi
Segalanya pasti kan terbukti nanti
Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa

Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa
Gemuruh jiwa semangat membara
Dari puncak ingin ke angkasa

Berkalungkan bintang berkelipan
Menyerlah jauh dari yang biasa
Menyerlah jauh dari yang biasa




Sebelum ni, dengar lagu cuma sekadar mendengar tapi bila dalam keadaan sekarang ni dengar lagu dapat meransang minda dan semangat ke arah yang lebih lagi. Cuba hayati lagu ni... apa salahnya kita menyerlah dari yang biasa jika itu yang terbaik untuk kita.




Buktinya dengan menyerlah maka jadilah saya seperti pada hari ini...


.

.

.

.

.

.

.

.

.

Pakej percuma ke Perth!!

Launching new package to australia. Sama-sama ambil peluang untuk mengelilingi dunia secara percuma dalam siri percutian secara tetap setiap tahun..











Stingray gliding above the viewing tunnel as father and young boy look on, Aquarium of Western Australia (AQWA).





Swan bell Tower.


Exterior of Maritime Museum, Fremantle. Keindahan maritim di Australia.


Ingin tahu cara untuk merebut peluang ini, jangan berlengah untuk contact -012-2833801. Cepat!!!! jangan tertinggal......

Tuesday, July 20, 2010

Baju Dalam Power!!











Salam. Baru-baru ni, I ada dengar berita yang mengatakan kerajaan ada bagi subsidi untuk mencegah penyakit kanser dari menular dan sumbangan ini adalah dalam bentuk baju dalam atau pun coli. Menurut pakar perubatan, pemakaian baju dalam yang sesuai amat penting untuk menghalang atau mencegah terjadinya barah payudara. Jadi secara tak langsung jenis bra yang sesuai yang dapat memberikan support sepenuhnya walau besar mana sekalipun saiz payudara anda. Dengan itu solusinya pemakaian Premium Beautiful dapat mengelakkan anda mendapat barah payudara kerana




1. rekabentuk yang amat bertepatan,




2. kandungan FIR yang disuntik masuk dan


3. warranty seumur hidup.



Bertukarlah kepada bra premium beautiful. Antara sebab kenapa anda harus memakainya adalah:



1. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara



2. Lace 'Cup' mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar.




3. MENAMPUNG PAYUDARA SUPAYA TIDAK JATUH MENGELAK DARI KANSER dan MEMBANTU MENGEMBALIKAN KECERAHAN DAN KESEGARAN PUTING PAYUDARA




4. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payu dara.




5. Dua batang keluli bermemori di bahagian tepi berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan wanita.




6. KEDUDUKAN DAN BENTUK TALI YANG TIDAK MUDAH JATUH



7. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai

8. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar.




9. Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.



Kesimpulannya, produk ini memang sesuai dengan wanita dan paling penting ia berada dalam kelas yang tersendiri dan sudah lama iaitu 15 tahun bertapak di Malaysia. Material yang digunakan adalah dari jenis akwatek akwadyne iaitu bahan sebatian air yang dapat menyerap peluh dengan baik.



Soo, lihatlah, bukan nak puji tapi kalau kita tak hargai diri kita, sape lagi... he..he...

Sunday, July 4, 2010

Bengkung paling Berkesan

Masa I pantang anak pertama sampai anak ke tiga dulu, I guna bengkung kain putih cara lama yang dililit panjang ke perut. Sebelum dililit, perut tu disapu ngan kapur dan air limau dulu. Biasanya I pakai waktu malam masa nak tidur dan waktu pagi selepas dah tungku 2 pusingan. Rasa macam seksa jugak masa nak pakai, sebab lepas tu kena jalan kepit-kepit macam oshin tu.
Bayangkan anda jugak memakai bengkung ini dalam keadaan baring.





Pada I, bengkung ni memang boleh mengembalikan badan kepada keadaan asal tetapi ambik masa dan agak susah memakainya terutama kepada yang menjaga pantang sendiri tanpa pertolongan sesiapa.


Jadi alternatif kepada bengkung cara lama ini gunalah Premium Beautiful kerana ia mempunyai Far Infra Red yang terbukti berkesan dalam melancarkan perjalanan darah anda.
Ia juga boleh mengurut anda secara tak langsung dan membuatkan anda rasa selesa memakainya. Ia juga senang dipakai walaupun dalam keadaan berdiri.
Antara fungsi FIR adalah:



1. FIR sinarannya membantu meningkatkan daya tahan tubuh, meneutralkan racun dan memperkuatkan proses terapi barah.

2. Menggalakkan terapi secara unsur Biology . Sel barah tidak akan wujud dan berkembang jika pengaliran darah sentiasa aktif dan lancar ke seluruh badan.

3. Detoktifikasi sel-sel barah menjadi lebih cekap.

4. FIR mengembangkan kapilari darah lalu membantutkan sel barah membiak tanpa sedar.

5. Terapi pemanasannya yang sangat cekap. Sel Barah mati pada suhu badan 42Ç semasa pemakaian Premium Beautiful. Sangat menakjubkan!. Sel barah mempunyai kelemahan iaitu kepanasan badan. Sel barah akan MATI jika suhu badan 42’C kerana FIR mengekalkan suhu badan pada 42’C, sinar FIR akan membunuh sel barah tanpa sedar.

Jadi kesimpulannya anda akan mendapat kesan yang paling maksima. Selain dari itu, ia juga boleh membanyaakkan air susu anda.

Saya ada testimoni iaitu kawan sekolah yang menyusu anaknya, dia memang mendapati air susunya bertambah banyak dan seterusnya anaknya kurang meragam sebab dapat susu yang banyak. dah kenyang, sure tak meragam punya...

anugerah diamond!!!

Tahniah especially kepada rakan-rakan yang menerima anugerah Diamond dan Double Diamond Manager iaitu Khairul, Hani Azura (DSM) dan Jihan (DDM) pada malam anugerah yang berlangsung di MIECC, Seri Kembangan. Bangganya bila nampak mereka naik pentas. Kepada yang lain, peluang anda sentiasa ada dengan syarat kite teruskan aje...
Bersama zura dan rakan-rakan kongsi..



Tahniah khairul dan jihan. Bersama pemimpin yang disayangi, Ju.

Jihan dan pasangan.


Senyum lebar je jihan naik pentas... happy le tu. memang berbaloi naik pentas walaupun berbadan dua. Sape kate pregnant tak leh buat biz ni, confirm kita boleh dengan syarat nak aje...





Bersama zida, jihan, ju dan zura. Tahniah jihan dan zura..


Harap lebih ramai rakan kongsi naik pentas di masa akan datang. Ia bermula dari sekarangg.
Mari join kite sekarang...

Duit raye!!!

Salam.Dah dekat nak raye ni. Apa perancangan kita biasanya kalau nak raya? Mulala dok fikir pasal nak cari duit lebih sebab dah tahu dah kalau raya, kita dok rancang nak beli baju rayala, kuih raya la, kasut rayala,then pas tu nak bagi duit raya kat mak ayahla, anak-anak sedarala dan yang penting sekali macam mana nak balik kampung dan sampai dengan selamatnya, dah tentu duit minyak dan tol sekali. Haala, kalau dah prepare sakan pastu tak dapat balik pun tak guna jugak coz dah tentu kemeriahan berganda kalau balik kampung beraya dengan keluarga tersayang.

Sooo, kalau nak duit raya lebih-lebih tu bolehke dapat dengan duit yang kita dapat tiap bulan tu. Confirm tak cukup punya, so sekarangla peluang kita untuk dapatkan xtra money dengan memberi peluang kepada diri sendiri untuk berbisnes. Jangan lupa untuk contact :


o12-2833801
Persediaan raye:
1. Baju raye anak2- 1000
2. Baju raye kite-400
3. Kuih raye 7/8 jenis untuk kite, mak dan mak mertua-500
4. Duit raye untuk mak, ayah dan mertua-1000
5. Duit raye anak sedare-400
6. minyak kereta-500
7. servis kereta-300
8. tol -300
9. adhoc-1000

s0 total dalam rm5000 untuk kite beraye dengan perasaan selesa. Macamana nak dapat pade 12/8/10 ni duit sejumlah RM 5000 ni, jangan tunggu sile contact cepat-cepat!!!!
again- 012-2833801


Related Posts with Thumbnails