Premium Beautiful

Wednesday, August 24, 2011

Tips Kuruskan Badan!


Nakkan badan secantik Kim Kadarshian? Memang semua perempuan impikan badan yg cantik coz pompuan memang macam tu. Cuba tanya hati kecik kita, mesti teringin punye.  Tapi kita tak payahlah tunjuk menunjuk atau show off macam artis ni, kita kan orang Islam.  Yang penting kita tahu badan kita macam mana kat dalam.  Bila dalam dah cantik, kita akan lebih confidence dalam urusan seharian.

So, how???



Memang these days cara yang paling cepat adalah dengan memakai  corset Premium Beautiful sebab kesannya serta merta dan kita boleh nampak terus dan ia tidak mendatangkan side effect kepada badan manusia kerana daripada tindakan biologikal sahaja. Korset pembentukan badan ini memang dihasilkan untuk memberikan 70% kesan kesihatan dan 30% kesan kecantikan.

Produk eksklusif ini diiktiraf oleh Persatuan Kiropraktik kerana bengkungnya memberikan keselesaan kepada tulang belakang dan memberikan kesan ergonomik yang sesuai dengan lenturan badan wanita. Selain dari itu, PB juga boleh menolong:

 memperbaiki bentuk badan (especially yg dah beranak pinak)

Kawal pemakanan

Senggugut

Selulit
Tambah tenaga

Sakit dan kebas belakang
Wanita dlm pantang
Milk Booster

Membetulkan rahim wanita utk sape yg payah dapat anak

Kesuburan
Cancer/Lump
CYST/FIBROID

dll
Walaupun masih lagi bersisA bulan puasa, tapi dengan pemakaian PB ni anda akan mendapat bentuk badan idaman terutama sekali jika mengamalkan lactolite selepas berbuka kerana cara ni memang terbukti berkesan.  My leader
 sebelum dia suggest kat orang, dia dah try dulu, buktinya dalam bulan puasa ni saja beliau dah dapat kurangkan sebanyak 5 kg.

Anda pun boleh mencubanya. Sekarang kita masih lagi dalam tempoh rebet dari syarikat ni, jadi pastikan kita dapat yang terbaik.

Nak RM 230 ke atau RM4500,

anda tentukan tapi jgn lupa call me key 019-3882369 or email at kesidang_f@yahoo.com


Saturday, August 20, 2011

Majlis Berbuka Puasa Bersama CDM'sss

Pada Hari Khamis lepas telah berlangsung satu majlis berbuka pose yg dianjurkan oleh sykt and attended by all CDM's and also they invite Rumah Anak Yatim Nur Kasih, Segambut (dalam 30 orang la). Altogether akak rasa dalam 300 orang yg hadir. Memang acara gilang gemilang dan meriah. Dimulakan dengan tazkirah utk mengingatkan para usahawan sentiasa mengeang siapa kita dan tugas kita di muka bumi ni..

Then acara berbuka pose, solat Maghrib dan penyampaian sumbangan tuk Rumah Anak Yatim dan juga duit raye. Seperti biasa acara posing tak lepasla...


Akak and Mr Hubby..



Bergambar selepas berbuka..nampak meja tu dah penuh ngan pinggan kosong ja...

 Biasela sempat lagi lepas buka pose..

 Persembahan nasyid dari Rumah Anak Yatim...

 Pasangan idola dan mentor akak dalam Biz, Cdm Juliana dan Cdm Abu Hassan


Bersama Cdm Kak Zaida dan Abang Salim

 Dengan CDM Kak Ana, Cdm Jue, Cdm Lini, Cdm Kak Zaida dan DDm Dr Aisyah

 Bersama dengan sebahagian anak yatim selepas pemberian sumbangan...

Abang Mazhan ngan salah seorang sukarelawan rumah anak yatim..

 Ni Ddm Dr Aisyah dengan baju special dari pereka Calvin Thoo, mamang vogue gituh..

Memang best sangat sebab adaje acara yag diaturkan syarikat...kepada rakan kongsi cepat-cepatla jadi CDM. memang syok...confirm tahun depan kita bergambar dengan lebih ramai lagi..

Kepada yang baru dok fikir-fikir jangan hesitate to call me for any inquiries key!
Confirm hidup anda lebih berwarna warni lepas ni...

Selulit!

Adalah dianggarkan hampir 90% wanita mempunyai masalah selulit. Gemuk atau kurus, kedua-duanya tidak dapat lari daripada masalah ini. Selulit sering muncul pada bahagian paha dan punggung. Ia terhasil daripada gumpalan lemak dan cecair. Biasanya ia berbentuk jaringan nipis yang mudah dilihat dan boleh disentuh. Kontraksi dan juga penyusutan serat membuatkan kesan selulit ini akan lebih ketara.

Berapa teruk rupa selulit anda bergantung kepada berapa banyak lemak dan cecair yang terkandung di dalam bahagian itu. Jika tubuh anda kurus atau menggelebeh, selulit akan lebih mudah dilihat. Sebenarnya melawan selulit memerlukan banyak usaha.
Masalah biasa perempuan!! Selulit! Oh Tidakkk, memang tak cantik especially lepas bersalin anda akan mengalami fenomena ini


 Tetapi dengan pemakaian PB anda akan dapat mengurangkan selulit ni kerana sinaran FIR dalam PB akan brtindak masuk ke kulit epidermis dan dermis dan melembutkan tekstur kulit anda. Thus ia akan mengurangkan ketidak rataan kulit atau selulit.




Hasilnya menakjubkan!!! Kulit akan lebih rata dan halus. ia mungkin mengambil masa 3 - 4 minggu untuk kita melihat hasilnye...



Testimoni:  Saya (Marina :27 tahun) baru lepas bersalin anak pertama dan kulit peha nampak agak berkedut dan jalur-jalur kecil..Saya rasa risau dan mengganggu emosi tetapi selepas saya memakai PB yang dicadangkan oleh rakan yang datang berziarah, saya mula merasa perubhan warna dan tekstur kulit selepas 3 minggu memakainye dengan konsisten, sebab tu saya mencadangkannya pula kepada rakan-rakan lain..


Ok happy menggunakan PB kerana banyak kelebihannya kerana kandungan FIR yang menolong 70% untuk kesihatan dan 30% untuk tujuan kecantikan..
Hasilnya anda akan lebih confident bila memakai PB ni. Macam our leader cakap kalau pakai PB ni macam pandu BMW atau Merc sebab ketahannannya dan jugak boleh pandu laju tanpa rasa risau.....

Sebab tu ramai usahawan PB pandu Merc dan BMW. 

Boleh cuba free trial, tak rugi cuba tapi lagi rugi kalau tak cuba...

Wednesday, August 17, 2011

Make money!!!

Ada yg tanya boleh buat duit ke dengan jual Premium Beautiful ni???

Jawapannya : Memang boleh. Confirm boleh dan Pasti boleh...Dah banyak/ramai dah bukti yang kita nampak depan mata, income puluhan ribu, kereta mewah, melancong saban tahun hanya dengan biz ni. Produk hebat dan pelan pun hebat confirm hasilnye pun hebat dan tak terjangkau dek akal kita yang orang biasa boleh menikmati kehidupan yg luar biasa...

Asal dari poket kosong boleh menjana income yang banyak hanya dengan produk yg hebat iaitu Premium Beautiful dan boleh menyelesaikan masalah kewangan kita...

 Anda pasti teruja dan nak tahu macamana caranya kan??? Hanya dengan angkat telefon dan dail no 019-388 2369 untuk mengetahui caranya and we'll set a time and I won't take long to explain howww...only 30 minits of your precious time during the appointment... Lepas ni hidup anda pasti lebih berwarna-warni dan anda mampu tersenyum puassss...

Ok. Tunggu apa lagiiii...

Saturday, August 13, 2011

Immediate effect!!!!

Ramai yang memilih memakai dan mengekalkan disiplin pemakaian Premium Beautiful dibulan puasa. Apa rahsia kehebatan Premium Beautiful pemakaiannya di bulan puasa..?

* FIR didalam Premium Beautiful mampu memecahkan lemak yang tersimpan di dalam sel lemak kepada asid lemak bebas. Kekuatan daya tembusnya sangat kuat, reaksi hangatnya sangat bagus dan dapat menembus ke dalam jaringan bawah kulit, menggetarkan molekul-molekul air seterusnya memecahkan/menguraikan lemak yang terkumpul sehingga ke bawah kulit.

*Sudah bertahun-tahun anda menderita kerana lemak di perut, pinggul dan paha anda kelihatan sangat degil untuk dihapuskan. Rasanya anda sudah letih anda berdiet dan bersenam. Duit juga banyak dilaburkan. Namun, impian tubuh langsing itu bagaikan menanti mimpi menjadi realiti.
Premium Beautiful Pilihan Terbaik di Bulan Puasa
Bagaimana PB dapat membantu???
Kajian menunjukkan FIR dalam Premium Beautiful boleh membakar kalori sebanyak 900kalori dalam masa 1jam sahaja. Itulah sebabnya, selepas menanggalkan Premium Beautiful, mereka akan merasai, lemak yang degil sudah lembut dan semakin tipis, apalagi lemak yang sedia ada turut -hilang!
Premium Beautiful mampu bertindak semulajadi untuk membakar lemak
...Sinaran FIR akan menembusi jauh ke bawah kulit epidermis (~6cm) akan mencari, membakar dan membuang lemak di badan anda. Jadi jangan terkejut jika anda kuat berpeluh dan selalu membuang air kecil, ini petanda baik lemak anda sedang dinyah dari badan. Monitor berat badan anda selepas bulan puasa ini...Good Luck!


Anda boleh lihat perubahan yang ketara dalam masa sebulan berpuasa ni.  Selain dari itu, nasihat dari yang telah mencubanya, anda boleh minum lactolite. Caranya selepas berbuka dengan sebiji kurma, minumlah lactolite dengan mencampurkannya dengan Blizz dan selepas tu minum air kosong 2 gelas, kemudian barulah kita makan...Buktinya dengan cara macam ni, kawan kita ni telah berjaya menurunkan berat badan dari 98 kg kepada 56 kg.. Anda pun boleh...


Inilah testimoninya ....



Dapatkan set anda sekarang dan pastinya hasilnya akan lebih berbeza di bulan puasa ni tambahan pula dengan rebet yang disediakan oleh syarikat kita akan mendapat value yg tinggi untuk setiap ringgit anda...

Hurry, call me at 019-3882369

Friday, August 12, 2011

Biz Conventional VS Network Marketing

Kalau syarikat biasa nampak kan pendaftaran melalui pendaftaram biasa je tapi network kena ada kelulusan dari KPDNHEP dan persatuan jualan langsung. Kan lebih baik macam tuh...



Tulaa kadang-kadang customer dpt barang dah dekat expired coz lambat nar sampai kat end user tapi kalau network, cepat sikit sebab tak delay kat mane-mane, lagipun produk PB ni takde expired date. Dan kalau customer nak , sentiasa ade...


Tak yah nak simpan stok banyak-banyak, lagipun bendanye tak rosak dan kita nak jual pun dalam jumlah yang minimal saje...

Haa, see kan sebab tu boleh dapat untung ribu-ribu sebab dah cut cost kat sane... jadi kalau kita rase nak buat biz tapi tak tau nak biz ape, akak cadangkan buatle biz mcm ni atas sebab-sebab di atas..dan paling khusus buatla biz PB ni atas bnyk kelebihan dan sekarang syarikat bagi lagi offer untuk kita...

Now, is the BEST Time utk mula biz ni dan contact akak utk lebih detail sebab kalau terang on paper lebih terang dan jelas..

OK, I'll be available at 019 3882369

Selamat Berbuka!!!

Thursday, August 11, 2011

FIR tu Tahan Tak???

Fungsi FIR...
Kelebihan Premium Beautiful berbanding pakaian dalam lain adalah kandungan FIR yang terdapat dalamnya dan inilah menyebabkan ia mempunyai kesan dari segi kesihatan.....
Thus ada yang tanya????

Q:  Kak, tahan ke FIR tu?
Jawapan:
1) "The FIR energy will last several years - much longer than the rest of the fabric"

2) Jawapan dari syarikat pulak:
"Sebenarnya pihak syarikat menjamin ketahanan fir didalam benang selagi  fabrik Premium Beautiful ini bertahan, akan tetapi kesannya boleh berkurangan bergantung kepada cara penjagaan invidu tersebut"


3)Pengalaman saya menerima set-set PB untuk dibaiki setakat ini ada yang paling lama berusia 12tahun selepas beliau menggunakannya, beliau memberi feedback yang agak memeranjatkan saya, katanya-FIRnya masih wujud dengan kehadiran rasa panas-panas dibadan :)

Ada gak yang tanya??
2. Betul ke ada FIR ni??
Jawapan:

Kalau kita pakai memang kita rasa perbezaannya dan boleh merasa kesannya. Macam kipas angin, bila pasang je kita rasa anginnya menyapu lembut kulit dan muka tapi boleh ke nampak anginnya?? Macam tu jugak dengan FIR PB ni, kalau dah pakai memang rasa kesannya...
Nak tau, cubalaaa.

Contact 012-2833801 now dan kita ada special offer menanti anda!!!!!

Tuesday, August 9, 2011

Halal ke haram???

Ada gak dengar pertanyaan orang tentang biz ni, halal ke haram? Kalau nak fikir secara logiknya, barang ni cuma baju dalam, takkanle tak halal. Pastu pelan pemasaran pulak memang see through iaitu sape buat dia yang dapat. Kita entrepreneus cuma dapat komisen daripada syarikat sebab kita telah menguruskan jual beli barang, macam kita dah berjaya buka franchise cawangan baru.
Syarikat takde gaji pekerja untuk buat jualan barang sebab tu boleh bagi komisen/bonus yang tinggi. Akak selalu sangat mendengar tentang halal or haram yang dibuat2 fatwanya oleh orang2 yang tidak berkenaan.
  
Didalam satu laman web yang terkenal di Malaysia ini iaitu zaharuddin.net pernah membincangkan isu ini.
Dalam blog tersebut, beliau menyatakan ayat ini

” Maaf, saya tiada info tentang Hai-o samada plan mahupun produknya, cuma apa yang saya tahu, syarikatnya memang besar dan tersenarai di Bursa Saham Kuala Lumpur dan syarikat ini bukanlah syarikat patuh syariah..”




pernyataan ini beliau buat pada tahun 2007

..
.
.
.
.
dan akak, yang masih sedar tentang halal dan haram dan juga memikirkan keberkatan rezeki untuk keluarga, telah mencari sendiri tentang isu ini..dan kami mendapati Security Comission telah mengeluarkan 
SENARAI SEKURITI PATUH SYARIAH!!
ini buktinya..........

pada 30 Mei 2010
Jadi telah terbukti bahawa:

Barang yang dijual HALAL!
Sistem yang dijalankan HALAL!
Kadar keuntungan telah DIPERIKSA!
Tiada sebarang KES!!
Bebas dari Arak dan Perjudian!!

dan dalam berjuta2 syarikat MLM di Malaysia, hanya kurang dari 5 company yang tersenarai, better anda check sendiri. Anda juga patut check tempat kerja anda ada tak PATUH SYARIAH!!

Untuk pengetahuan anda, Majlis Syariah sangat mengambil berat tentang company ini kerana 99% usahawan di dalam syarikat ini adalah usahawan ISLAM!!
Harap semua persoalan terjawab!! Okey! Sama2 kita mencari rezeki yang halal! Tak payah nak ragu-ragu lagi tentang biz ni.
banyak masa kita banyak terbuang hanya untuk mengkaji..
Kalau kita rela diri kita terima yang negatif, maka negatiflah jadinya..tapi kalau terima yang positif, anda memang orang yang hebat..
Kalau cari yang negatif didalam internet memang banyak sebab orang tu sume takde kerja berfaedah yang lebih baik untuk di buat selain dari mengata orang ni betul, orang ni tak betul dan selalunye diorang saje betul, pastu bahasa yang digunakan pun, masya Allah, kesian mak dia..
Jangan senang-senang nak haramkan biz orang kalau kita tak terlibat, hanya lihat dari luar atau tahu tapi kat surface sebab tak buat...
.
.
.
dulu pernah mak pesan masa akak mula keje :

"Kalu kerja 8pg-5ptg tu, mesti tepat waktunya, jangan keluar sesuka hati walaupun seminit, kerana jika kita melanggar waktu walaupun seminit tanpa alasan dan kebenaran, ia dikira HARAM!! Bila gaji jadi haram, masuk pula ke daging, tau-tau jelah kan... Mak baru dgr ceramah dlm radio td!"


renung2kan..dan selamat beramal dan berpuasa!! hehe!


Monday, August 8, 2011

Rahsia untuk berjaya!!!


1. Always being aware of the dream, i.e. personal dream.

And to use this awareness in a positive way as a motive to do good deeds. One way to do it is through remembering that a person's journey towards the dreams the minute he / she takes this first step. One of the Salafs said: "If you live until the morning do not wait for the evening and if you live until the evening do not wait for the morning."

2. Commitment (Musharatah).
One has to make a commitment that he/she will be steadfast and will do things in the right way and in the best way possible, and to adhere to correct way of doing biz.. Unfortunately many entrepreneurs are being lenient in making such a commitment.

3. continuous efforts (Mujahadah) atau berterusan to bring that commitment to reality.
 Some entrepreneurs dare to make the commitment, but dare not to make the effort to make the commitment a reality.

4. Continuous checking and reviewing of one's deeds (Muraqabah).

Being honest with oneself so as not to give false excuses for failing to fulfill a commitment.

5. Self accountability (Muhasabah) or semak tindakan kita.
This should be done twice: Firstly, before we start doing something, ensuring that it pleases Allah, that we do it for His sake only, realizing the right way it should be done. Secondly, after the action has been done, to check whether we have achieved what we aimed for, and to check for defects and shortcomings, and that we still could have done it better by not being satisfied with our action.

6. Blaming oneself for not doing it perfectly after it has been done.

 Self blaming here is a positive one by using it as a motive, and by aiming for improvement and having the intention of doing things better next time. This leads to making another commitment and continual commitments to improve our performance.

7. Striving for improvement (Tahsin).

We have to make improvements in all that we do (daily activities, work, actions, good deeds, ibadah, etc.) as one of our objectives.

8. To be humble towards Allah, realizing that no one is perfect except Him, seeking His forgiveness, guidance and support in what we are doing.

Sama-sama kita manfaatkan 8 rahsia kejayaan ni...

Jumpa anda di puncak jaya!!!

Sunday, August 7, 2011

EXTRAvaGanZa!!

BENAR-BENAR MENAKJUBKAN, BOMBASTIC, DAN MR LOBA-LOBA



Penemuan tercanggih, di abad ini kerana takde lagi yang seumpama dengannya dan boleh dibuktikan.
Pakar kecantikan pun terpaksa akur dengan kenyataan ini.  sungguh mengagumkan dan BENAR-BENAR terangkat!!! Dijamin 100% hanya dalam 5 minit badan anda berubah cantik, SERTA MERTA tanpa diet, tanpa berlapar, dapatkan info dan petunjuknya, Sebuah RAHSIA akan dibongkar secara detail, terang-terangan dan profesional, Bagaimanakah CARA Premium Beautiful mampu membuatkan anda menyarungkan baju lama anda yang dalam kotak seperti baju pengantin anda hanya dalam 5minit dan hebatnya lagi, hanya dengan menghubungi KITA segera untuk lihat sendiri

Dan tidak mustahil anda boleh jadi seperti ini


Percubaan PERCUMA! Consultation PERCUMA! Plan Pembayaran perbincangan PERCUMA!

Contact segera 019388 2369 dan dapatkan rebet percuma anda!!

Hot stuff!!

Intoducing short bra adik kepada long bra premium beautiful, walaupun baru tapi demand macam goreng pisang panas...


Features:

  • Unique 3-piece dimensional cup designed to push up, support and firm breasts
  • Designed ergonomically with fine elastic mesh fabric and nano infrared red rays to promote blood circulation and metabolism, enhance breasts elasticity as well as promote breasts development, sweat absorption and ventilation
  • Memory steel wire provides firmness and support effectively
  • Frontal and central bi-layer compression and tightness design helps to elevate and support breasts
  • Bi-layer compression and tightness design at back reshapes the back to an attractive contour
  • Delicate "u" shaped design shapes and sculpts a sleek back line
  • Extraordinary functions in sweat absorption, ventilation, hydrophilic and heat-trapping reduction
  • An unique 360 degrees stretchable elastic panel allows body to move freely without distortion
  • Unique breast pad design to achieve maximal effect
  • Elegant pattern to present exclusiveness of the product
How To Wear:

  • Rest your breasts in the middle of the cups
  • Lean 45 degrees forward and hook the back hook
  • Lift breasts toward centre to prevent pinching of the breasts tissue
  • Adjust the shoulder straps (to allow one finger slips under the strap)
  • Check
Lepas dah pakai macam nilah bentuknye. Lagi sedap pakai dan terletak je..biasenye akak pakai cup c tapi sungguh terkejut sebab lepas pakai short bra ni terus upgrade cup jadi f..hi..hi..hi..menakjubkan!!!!


Contact me for free trials...019-3882369
harga boleh runding tau ..lagipun sekarang kita ade harge promo...hmmm best..

Saturday, August 6, 2011

Favour questions....


Kat sini akak nak share tentang beberapa soalan favourite yg selalu ditanya apabila ingin mula biz PB ni...
1.  Banyak ke modal?

Answer: Permulaan cuma RM50.00 je then depends pada orang tu nak pilih yang mana satu berkenan sebab very flexible dan bergantung kepada kemampuan masing-masing. Yang ni kena tunjuk on paper sikit supaya lebih faham.
2. Senang ke nak jual barang ni?
Answer : PB ni sangat mudah dijual sebab kita jual kelebihan yang ada pada PB bukan harganya. Tapi kalau takde ILMu memang susah sikitla. Macamana nak dapat ilmu, kita boleh baca or menghadiri kelas yang dibuat. Banyak sangat testimoni orang yg pakai dpt feedback yg positif. Lagipun kita sediakan kemudahan ansuran, so orang pompuan memang suke..
3. Kena menjual barang ke?
Answer :Kalau namanye biz memangle kena jual barang, sebab definisi berniaga tu adalah jual beli barang..lagipun kalau ada barang maknanye biz halal. Barang nak jualpun sebenarnye tak banyak cuma satu je iaitu PB dan kitapun pakai.
4. Ada modal ke business ni??? 
Answer : Meniaga apapun mesti ada modal dari yang kecik-kecik sampailah yang jutaan ringgit. Makcik jual goreng pisang kat rumah akak pun ada modal...

5. Kena jumpa orang ke biz ni?? Saya tak sukala...
Answer : Biz ape dik, tak jumpa orang, orang meniage internet jual tudungpun jual ngan orang gak. SEMUA biz conventionalpun jumpa orang gak. Biz PB ni adalah genuine biz, pure biz based on usaha yang kita buat. Lagi banyak usaha, kita yang menikmati hasilnye sebab tulah ia adil dan kita buka franchised dengan share cara biz kita dengan orang lain sebab nak bagi biz berkembang maju. Yang ni bukan sistem piramid atau skim cepat kaya yang buat ari ni esok boleh dapat untung ribu-ribu...
6. Saya tak pernah berniaga , tak pandai cakap, boleh ke?
Answer :Memangle, akak dulupun tak pandai, sebenarnye sejarah keturunanpun bukannya dari latarbelakang berniaga, tapi dengan berkat dididik, dibimbing dan diajar maka jadilah macam ari ni..buat permulaan kita cuma tiru saje...kan senang macam tu..ala macam franchise bizlah, sampai design dalam kedaipun sama je, cube tengok KFC, McD...
So kesimpulannya dik oii, biz ni senang untuk diikut sebab sesuai dengan kita yang tak banyak modal, tak pandai dan tak payah berhujan dan berpanaspun...
So, feel free to contact me tak kira day or night...I'll be available...
Dial 019-388 2369.

Thursday, August 4, 2011

Several reason's why should I???

Sebelum apa-apa akak nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua readers yang ada kat Malaysia ataupun luar negara.  Confirm semua tengah berpuasa kan...
Antara beberapa sebab kenapa kena ambik peluang sekarang untuk kita tambah income adalah:


Masa nilah kita nak sediakan banyak kuih raye kat rumah sendirila, rumah mertua dan jugak rumah mak kat kampung. habis tu kalau dah beli takkan sejenis saje, paling kurang pun 4,5 jenis dan 4,5 balang. Habis kurangpun mungkin perlukan 4,5 ratus gak kan.


Then baju raya anak, kalau ada 4 orang mungkin dengan baju jalan-jalan, baju melayu/baju kurung, kasut raya, mungkin perlukan dalam RM1000.00. mana nak cekau kalau kita takde simpanan atau wang sampingan.
Then balik kampung, ramai orang datang rumah nak beraye, kitakan especially yang bekerja dan duduk KLke, sure nak jugak hulur kat sepupu, anak sepupu sepapat, anak jiran ataupun mak-mak sedare sebelah mak dan ayah kita. Itupun rasenye dah samapai jugak 2,3 ratus kat situ.


Bila dah balik kampung kan jumpa mak ayah kita dan mak ayah mertua, nak jugak bagi duit raya kat mak ayah dan belanja dapur mase raya tu.. rasenye sampai jugak kat RM1000.


Then baju raye kita pulak, nak jugak pakai special sikit, takkanla nak pakai baju kerja..baju raya tahun lepas pun dah jadi baju kerja. So baju kita suami isteri ada jugakla 4,5 ratus lagi.

Balik kampung tu kan jauh, so duit minyak, duit tol kena bayar jugak. Then bila dah balik kampung takkan dok umah je tak berjalan. Nak jugak bawak mak bapak gi melawat rumah mak sedara, bapak sedara dan sepupu-sepapat, pun perlukan duit minyak dan tol lagi.
Ishh kalau kenangkan rasenye mau jugak jumlah dalam 4, 5 ribu kat sini..

So sesuai sangatla dengan biz yang akak offer kat sini sebab bonus pertama dari Premium Beautiful ni pun dah sampai RM4500.  Kepada readers yang nak tau macamana boleh je pm, contact kat 019-3882369 for details. I would be available tak kira day and night..

Adiooosss!

Cantiksss di Hari Raya!!!

 Belum puasa lagi dah heboh kawan-kawan pejabat cerita pasal baju raya. Nak tempah kat manala, beli kat manala...macam-macam cerita kita dengar.  tapi kalau baju raya cantik mahal tapi kalau dah terampilan kita tak berapa maka hilanglah value baju raya tu...pasal tu nak pakai baju cantik, terletakkk aje kita harus pastikan bentuk badan kitapun da boom. 

So akak nak kongsikan, time ni la dengan pemakaian korset premium beautiful, confirm baju kita ada value dan nampak mahal walaupun harganye kita je yang tahuuu.

 Bila dah pakai PB, confirm badan kita yang dulu tak ada shape, terus ada shape dan yang ada flabby kat perut terus hilang dan anda akan nampak anggun bila pakai PB ni.

Barula bergaye sikit bila bergaya dan kita pun happy jee dan lebih confidentt.. PB mengembalikan keyakinan kita. Dapatkan siri pembentukan badan yang paling mudah dan takde side effect compared yang lain belum tentu lagi sebab yang ni bukannya kena makan....

Free trial sekarang ni dan dapatkan offer percuma dan wang anda dikembalikan sebanyak RM150.00.  Cepat dapatkan set anda sekarang!!!

Contact me at 019-3882369....

Nak Tau Sykt yg Macamana ekk???

Ramai gak yang keluar soalan ttg sykt ni, boleh ke bertahan lama? Atau kukuh ke? Boleh caye ke?
So,  kat sini akak nak bagi ngan bukti sekali bahawa syarikat memang dah dapat pengiktirafan macam-macam kat luar sane, kalau tak teguh, tak kukuh, tak betul takkanla boleh dapat...
Ni bukan pengiktirafan macam cap ayam tau....

Syarikat dapat anugerah dari majalah Forbes Asia dah 4 tahun berturut-turut dari tahun 2007, 2008, 2009 dan 2010. Payah tau nak dapat macam ni coz dulu akak kerja kat satu kilang tu company punyela bangga dapat anugerah dari Forbes ni tahun 2003, tapi sampai la ni logo tu masih lagi terpampang kat syarikat tu...

Tu pulak dari 200 buah syarikat yang listed dalam Majalah Forbes ni, cuma lapan je dari malaysia dan satu-satunye yg mcm syarikat ni, cuma inilah satu-satunye yg dapat.  Tu yg bangga giles tu...

Then dapat lagi anugerah syarikat kecemerlangan beretika tahun 2008, then tahun 2010/2011 dapat lagi dari KPDNHEP.  Diaorang pun kalau tak established atau tak betul syarikat tu, boleh bagi ke? KPDNHEP kan satu badan kerajaan yg pantau syarikat yg seumpama dengannya, that's why dia tahu luar dalam syarikat..


Then syarikat juga dapat anugerah sekuriti patuh syariah.. So tak perlu risau tentang kesahihannya lagi...
Barang premium beautiful juga dapat anugerah superbrand yg jarang ada pada korset...
So terbukti syarikat bukan calang-calang lagipun induk dah bertapak selama 35 tahun dan anak syarikat pun dah 19 tahun beroperasi.....

Untung kita bernaung dalam syarikat yang sangat teguh, kukuh dan terkenal di Malaysia...
ok so tunggu apa lagi, ambik peluang sekarang dengan rebet yang ada sebanyak RM 150 untuk satu set dan kita pun nak cari duit lebih kan???
Contact or pm me key.....

Monday, August 1, 2011

Semalam kan akak ada something nak share ngan readers tentang aktiviti terbaru kumpulan kami ni, ok baru ni grup kite ada buat seminar DSM untuk semua DSM lah.  Acaranye bermula dari kul 8.30 pagi kat Seri Pacific Hotel kat PWTC tuh..Kira-kira 60 orang gaklah DSM berjaya dikumpulkan..

Ni akak ngan CDM Kak Jue yg merupakan idola dan mentor akak.

 Ni kitorang tengah dok susun-susun posisi nak ambik gambar grup dan sambut kedatangan CDM Kak Ana dan Abg lan.


Ready nak sambut Kak Ana...
 Ni tetamu VVIP Cdm Kak Ana dan Cdm Abg Lan bersama Cdm Jue dan Cdm Abu..
Bersemangat semua nyanyi lagu Yakin Boleh.....

 Teraju utama kumpulan akak bersama Cdm Kak Zaida....
Bergabung meletupppp
 Bakal Cdm Jihan ngan pasangan yang sangat sporting....
 Tekun mengikuti perjalanan seminar...
 Bersama bintang-bintang dari Timur...Dsm Kak Dah dan Dsm Zuraihan... letupkan pantai timur kak...
 Mendengar Cdm Kak Na berkongsi...Jangan bagi diskaun pada biz confirm Allah tak bagi diskaun rezeki kat kita....
Bersama Bakal Cdm Mazni, Dsm Suhaila dan Dsm Zah yang bakal menyinari pentas perniagaan ....

Banyakla yang telah dikongsikan bersama ngan diamond-diamond ni, moga semuanye menyinar dan bakal menyerlah......

Jumpa anda di puncak kejayaan....
Related Posts with Thumbnails