Premium Beautiful

Monday, November 21, 2011

Cdm Nite!

Baru baru ni berlangsung majlis gilang gemilang Hai O iaitu Majlis Anugerah Cdm dan Ulangtahun syarikat yang ke 19 tahun di Dewan MAEPS Serdang dan dihadiri oleh ribuan ahli dari seluruh negara. maklumlah ni kira hari raya syarikatla. Memang best sebab diraikan secara besar besaran. Bertuah malam tu sape naik anugerah. Lepas je make up terus berposing ngan mentor akak iaitu Cdm Juliana Hamzah yang menjadi speaker utama. Baju anugerah ni direka khas oleh pereka profesional Rizman Ruzaini.

Kak Jue and I

 
Dengan rakan kongsi Masita. Akak make up ngan adik dia.

 
Ngan cdm Kak Zaida dan biz partner from selangor.

Ngan Cdm Azlini dan Cdm kak zaida! Ni semua ngan pereka khas..

kaklini tengah betulkan baju kak Ana!

Bersama barisan usahawan wanita bersama Cdm jutawan kak Ana

Tahniah kak Mas sebab dapat cabutan bertuah Ipad2. Memang best! tanda kita orang yg bertuah tapi yg tak dapat kita boleh tentukan tuah sendiri ngan pakej Vietnam.

 
dan Cdm yang diraikan Cdm Siti Mazni yang vogue, dengan baju rekaan Rizman berharga ribuan ringgit. Nampak happy sangat tanda kepuasan selepas berbiz tak sampai 2 tahun pun.


Well, you know me! ahaks

 
Penghibur jemputan Salih Yaakob, I follow tapi yg tuuuu jangan follow tau!

 
With Cdm Kak Zaida, memang vogue gitu, terserlah keanggunannya, nampak muda 10 tahun.





Cdm Siti Mazni di bawa ke pentas utama ngan kereta buggy.

 
Strive for a perfect Vision!

Bersama rakan kongsi!

 



 Ngan SSM Azizah yang datang dari jauh. Confirm tak rugi kerana boleh mengubah persepsi kita tentang biz ni.
Pasangan hebat Cdm Juliana bersama Cdm Ahs! Terima kasih atas segala tunjuk ajar selama ini dan bimbingan yang diberikan. kalau takde pasangan ini taktaula akak mungkin tak ke mana.


Ngan Cdm Juliana!

 
Ngan Biz Partner Wan!

Ini adalah beberapa gambar yg dapat akak upload, kepada biz partner yg ada gambar lain, jgn lupe tag ye!
Memang kenangan yg terindah jika kita mengikuti aktiviti yang dianjurkan syarikat!

Anda pun boleh!
Nak tau, jangan segan pm akak ye...

Wednesday, November 16, 2011

Health concern!

NST hari ni keluar cite pasal isu obesiti dibincangkan di parlimen sebab dah tunjuk signal makin serius, so sesuai ngan isu ni, elok sangat kita pakai korset PB ni coz PB ni memang dihasilkan utk kesihatan 70% dan kcantikan iaitu body posture 30%.

Lagipun bnyk dah testimoni yg terbukti boleh mengurangkan berat badan. Contohnye kawan akak ni yg berjaya kurangkan berat badan sebnyk 15 kg.

Dan ada jugak yg berjaya kurangkan sehingga berpuluh kg...

Then some more after confident dengan kehebatan produk ni, terus ambik peluang dan buktinya sehingga sekarang dah mendapat income berpuluh ribu sebulan...

Kalau nk tau mcmna boleh pm or contact me at 019 388 2369.

Monday, November 14, 2011

Testimoni PB!

Fara ni baru saje join biz ni tapi ilmu tentang produk memang tip top dan beliau juga mempunyai kesungguhan yang tinggi untuk belajar dan cita cita beliau ingin meringankan beban keluarga sebelum beliau mendirikan rumahtangga, kita tengok testimoni Mizs Fara selepas pakai PB:

Testimoni diri sendiri!!! Hanya menggunakan Premium Beautiful + Lactolite = CANTIK,SIHAT,YAKIN & MASYUUKKK!!! Huhu... sangat menakjubkan hasil dari gabungan 2 barang yg sangat hebat dan cepat membuahkan hasil.. selama hampir 2 bulan fara mencuba korset nie,yg ni la hasilnya.. excited giler!! Ape yg fara idamkan sebelum kawen dah pun tercapai..

Gambar sebelum:

Masa fara tunang bulan 4 ari tu.. sed...ar tentang keadaan perut yg sgt buncit tp xtau nak buat ape.. dah bermacam korset fara cube,hanya beberapa minggu je perut hilang,lepas tu perut buncit semula sebab korset yang fara pakai dah longgar.. banyak korset yg fara beli xbole pakai sebab xsame saiz, korset kan xbole nak cube2.. dah beli xboleh tukar.. hmmm..membazir je.. sedih sgt..nak beli baju pun berfikir 2,3 kali nak beli baju ade body nie..last skali beli baju t-shirt size 2xl.huh... dlm otak da fikir fara xkan boleh kurus lagi...

Gambar selepas:

TADAAA!!! Fara berjaya menghilangkan masalah perut fara yg boncit tu!! Hanya dalam masa 2 bulan.. korset Premium Beautiful sangat berbeza dari korset yg pernah fara try.. berbeza dari segi ketahanan,selesa,dan rawatan dalaman secara FIR.. wah!!! Sukenyer!! Sekarang fara dah xperlu fikir saiz ape..capai je baju ape nak pakai sarung je kat badan.. confirm cantik!! Memang xterkata lah cantik yg dimaksudkan tu..sebabnya sumenya cantik.. kulit bdn,kulit muka,kehalusan kulit 1 badan dan body yg memang cun lah!!! Baru seminggu pakai kawan2 ofis da tegur,inikan da 2 bulan confirm sume org perasan.. huhu... korset PB nie boleh cube dulu secara PERCUMA!!! tgok size ok x,selesa ke x,kalau xselesa boleh tukar!!! Tu yg best... lagi best ade warranty seumur hidup..pakai la lebih dari 10 tahun,kalau ade ape2 masalah kat korset boleh service secara PERCUMA!!! Jom try...

Yang bawah ni pulak testimoni dari customer Fara sendiri...
 
Jom kawan kawan! Boleh try dulu, free consultation, jangan tunggu lagi, cuba skang, cntct or pm akak ye!
 
019-388 2369

and kalau nak contact Fara terus pun boleh: Facebook : Mizs Fara..or 0136945192..

Friday, November 4, 2011

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Hari ni sehari b4 raya haji. Anak akak tanya raya ni tak kena puasa ke? Dia baru 6 tahun dan pada pemahamannya raya mesti kena puasa dulu.

Akak bagitau dia tak semestinya kena puasa tapi ada jugak hari hari terutama dalam 10 hari awal sblm raya kita disunatkan berpuasa. Mengenang kembali sebelum buat biz ni Ammar masa tu baru nak masuk 3 tahun. Dan rasanya dia dapat merasai beza dulu dan sekarang punya kehidupan. Bizni memang boleh ubah hidup kita pada yg nak mengubahnya..

Hari yg Meriah!

Hari rabu lepas telah berlangsung satu acara yg meriah untuk group OM kita kerana meraikan beberapa kejayaan dalam kumpulan:
-Cdm dengan membantu rakankongsi mencapai jam tangan
-melahirkan Cdm
-meraikan birthday akaks sekali, auwww
Related Posts with Thumbnails