Premium Beautiful

Monday, May 31, 2010

Testimoni PB

Premium Beautiful membetulkan keadaan duduk anda dengan betul walaupun
dalam jangka masa yang lama.
Confirm anda tak akan merasa letih dan mengantuk kerana ia membekalkan FIR yang memberikan perjalanan darah yang baik ke seluruh badan walaupun anda duduk.
Ia juga menggalakkan pengaliran oksigen ke kepala anda dan inilah yang mendorong anda
untuk tak mengantukkk.
Jadi kerja pun tak tension dan lebih seronok bekerja Ia juga memberikan postur badan yang betul dan tegak semasa anda berdiri, jadi sesuai sangatlah kepada mereka yang bekerja yang memerlukan anda banyak berjalan dan berdiri seperti operator pengeluaran, guru, pelajar dan seumpamanya.......


Kesan pemakaian bengkung bagi lelaki:

Selepas 2 bulan anda akan mengalami pengurangan berat badan sebanyak 10 kg dengan pemakaian secara disiplin setiap hari, sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Tak perlu senaman yang meletihkan dan pil yang kadang-kadang lupa dimakan.



Kelebihan Bengkung atau waist nipper

1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.


2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, mempergiatkan pengagihan lemak ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.


3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.


4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.


5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


Premium beautiful


PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN

Nakkan bentuk badan yang menarik, cepat hubungi saya atau sms dan book appointment anda, bila-bila masa dan di mana sahaja..


PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.


Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :


Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme, jadi badan lebih cergas dan tidak mudah letih..



Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama. Jadi kalau berpeluh, ia akan cepat diserap dan tidak meninggalkan kesan bau yang tidak menyenangkan.


Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya. Jadi takde sebab orang kata tak selesa, hatta nak ambik siling kat lantaipun boleh, takde masalah.


Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

........................................................................................................................................................................



COLI PANJANG

SELUAR DALAM PANJANG

cuma warna hitam saja tersedia...




BENGKUNG PINGGANG

mendapat pengiktirafan dari pakar tulang belakang sebab mempunyai 7 tetulang yang boleh menyokong tulang belakang anda dan menggalakkan postur badan yang betul. tengok tak cerita Titanic dan pirates of the caribbean. haaa kan ada orang perempuan dia pakai korset lebih kurang macam ni...dah berzaman dah sebenarnya sejarah pemakaian korset dalam kehidupan manusia ni...



Premium Beautiful Natural Wash

memelihara keharuman dan kelembutan pakaian dalam tanpa merosakkan kulit tangan anda.

ok, come let's join the club of PB user dengan warranty seumur hidup dan servis percuma sepanjang hayat.... mana nak cari lagi produk macam ni...

jangan segan nak contact or sms me at 012-2833801 or email at kesidang_f@yahoo.com.




Shopping







I nak sembang pasal shopping pulak. Masa student dulu I dah suka hobby ni. Tipulah kalau orang pompuan tak suka shopping. At least kalau outing hujung minggu, kalau tak dapat beli yang mahal benda kecik pun jadikla. Tengok orang jual barang pun dah kira terapi minda tuh. Tambahan pulak kalau boleh pergi shopping complex, oo la la jawabnya. Ada tak yang tak setuju?





Yang bestnye bila dah wat something dalam hidup ni, peluang gi shopping ni sentiasa terbentang luas, aada je masa. Tak kira le dalam negeri ke luar negeri ke... tu yang best tuhhh.









Biasa orang pompuan suka apa? dah tentu pakaian, handbag, kasut, accessories dan sebagainya. Terutama yang berjenama sebabnya alah membeli tapi memang menang memakai. Barang baik tak semestinya mahal tetapi yang baik tu selalunya mahal.. betul tak?


handbag kegemaran I, Gucci!!!!!




Alhamdulillah dan tahniah kepada rakan-rakan yang melayakkan diri ke Switzerland!!!!!

ANDA MEMANG LAYAK!!! SO LAGI SEKALI TAHNIAHHHHH. UMM TAK SABAR MENANTI....

La praise

This is product from Switzerland. masa kitorang gi Paris dulu, turun-turun je kat airport Charles de gaulle, terus terpandang papan iklan ni. So, kira product ni glamerla kat Europe ni, sebab dia tak guna chemical, semuanya extract semulajadi. No harm done to our skin la...Kat Malaysia ni kira satu syarikat je yang jadi sole distributor, takleh dapat kat farmasi, shopping complex ke cuma dari distributor macam I. so if you want to try, gimme a call or sms or email me. Book an appointment for further explaination....

Sesuai untuk semua jenis kulit, tak kira tua atau muda. Mengembalikan keremajaan anda and protection.

New way for anti aging....


























Mengurangkan kesan kedut di mata...






Memberikan kesan kelembapan yang diperlukan oleh kulit.




memberikan kulit yang lebih tebal..



Memberikan kulit yang lebih licin. ahaks bestnye..


Tu dia mengurangkan wrinkle, apa tu kedut ke? ....




kulit lebih lembut...


Ia juga mencerahkan kulit kita. Ni ada testimoni kawan akak yang kerja cikgu sukan yang memang dari bulan Jan hingga April dok kat padanglah kerjanya. Dengan penggunaan produk ini secara berterusan, kulit dia tak berubah gelap pun. Tiada lagi masalah sun burn...




Jika anda inginkan penyelesaian masalah kulit anda, sila contact saya.. tak rugi mencuba kerana produk ini bukannya ada bahan kimia.

Monday, May 24, 2010

Takperlu bakat untuk berjaya

Ramai orang berkata, dia takada bakat berbisnes jadi tak payahla buat tetapi ketahuilah bakat tu cuma 5% saja. Yang 95% lagi tu adalah datang dari sendiri, sama ada nak ke taknak. Yang ni boleh dipelajari dan yang best nya bila buat biz ni ada orang nak latih kita, nak didik kita dan nak bimbing. So, kalau dah ada faktor macam ni, confirm kita akan jadi dan kita sambut saja tali yang nak pegang kita tu.



Akak cakap memang le best sebab akak dah jadi..



Ni cakap orang yang yang cari alasan untuk kegagalan diri sendiri. kalau nak tau kita pun bermula dengan zero..taktau apa-apa dalam bisnes ni tapi sebab nak punya pasal. nak berubah kehidupan tulah yang mendorong kita untuk berjaya.





So kalau kita nak berjaya, ia mesti bermula dari diri sendiri.....




"Survival is not necessarily to the strongest and inttelligent but to the species that can adapt to the changes current circumstances".


Maksudnya bukan orang pandai, hebat dan kuat saja yang boleh berjaya dalam hidup ini tetapi kepada sesiapa yang boleh berubah mengikut keadaan sekelilingnya.


Tengok pada contoh cameleon atas kepala monyet ni, nampak sama je kan dengan rambut monyet. Ini adalah salah satu sebab kenapa cameleon ni boleh hidup dan survive.




Jadi kita pun boleh berjaya dalam hidup kita ni dengan memberi sedikit tekanan kerana jika dalam tekanan kita boleh berubah dan melakukan yang terbaikk....


Thursday, May 20, 2010

Fibroid

Ini adalah info mengenai fibroid:

Ketumbuhan fibroid ialah sejenis ketumbuhan yang berlaku pada dinding rahim,khususnya pada lapisan otot. Sebenarnya rahim mempunyai 3 lapisan, paling luar adalah paling nipis yang dinamakan serosa. Tengahnya ialah lapisan otot atau myometrium yang boleh mengembang dan membesar ketika seseorang wanita sedang hamil. ketika kandungan dalam peringkat pelahiran, otot ini akan menguncup untuk mengeluarkan bayi dan setelah bersalin, otot ini akan kuncup dan pulih seperti asal. Walaubagaimanapun ketumbuhan boleh berlaku pada lapisan otot ini iaitu ketumbuhan yang bercampur dengan tisu berserat. lapisan paling dalam ialah endometrum. lapisan ini berubah mengikut pusingan haid. Apabila seseorang wanita tidak hamil, maka sebahagian endometrum akan luruh dan ia akan keluar bersama haid.

Darah haid adalah campuran antara darah dengan tisu-tisu dan sel-sel lapisan endometrium, lendir serta kuman bakteria.
Mengapa tumbuh fibroid?
Punca sebenar tidakla diketahui tetapi kajian menunjukkan 25% wanita sebelum meninggal akan mengidap fibroid. Masalah ketidaksuburan wanita sering dikaitkan dengan fibroid walaupun begitu tidak bermakna wanita yang pernah beranak tidak terlindung dari fibroid. seringkali wanita yang menjangkau umur tiga puluhan atau empat puluhan akan terkena ketumbuhan fibroid ini.

Fibroid akibat ketidakseimbangan hormon.

ketumbuhan ini adalah disebabkan paras estrogen dan progestron yang tidak seimbang. Biasanya pengeluaran hormon ini adalah dikawal oleh pituitari yang dikawal oleh keadaan mental, emosi dan rohaniah seseorang. Disinilah fungsi PB boleh diketahui kerana antara tugasnya adalah menyeimbangkan hormon dalam badan kita.

Begitu juga gangguan haid boleh terjadi jika kita mempunyai ketumbuhan fibroid, jadi untuk melancarkan peredaran darah haid, anda boleh mengamalkan pemakaian Premium beautiful.

Adios, selamat mencuba. Pls don't hesitate to call me for details at 012-2833801

Ada hadiah menanti anda untuk yang membeli secara cash....

Scarf istimewa from Paris you...

Testimoni PB

Salam. Semalam ada jumpa kawan ni, dia bagitau kakak ipar dia semenjak pakai korset ni, dia punya fibroid semakin kecut. Actually this is not the first time I dengar such thing. It happens also to my customer. So, if we want the fully effect of it, just continue pakai, insya Allah kita akan merasai kehebatan product ni.

Sunday, May 16, 2010

Kekal Jelita

ni dia RAHSIA MUDA JELITA.....
KRIM NANO BERTEKNOLOGI TINGGI....

Ia menyeimbangkan hormon dalam badan bagi semua peringkat umur remaja, mengandung, pertengahan umur dan menopause.

Sesuai juga untuk orang lelaki.....


Semakin tua seseorang maka jumlah hormon semakin berkurang.


Faktor yang menyumbang kepada ketidakseimbangan hormon adalah datang dari diet kita, bahan kimia, umur yang kian bertambah, pencemaran dan juga tekanan kerja atau sekeliling...


PENYELESAIAN MASALAH TERSEBUT : NANO CREAM



FAEDAHNYA: walaupun umur bertambah, kita kekal sihat


Nak tak jadi muda jelita macam ni. kalau boleh kita nak sentiasa cantik macam ni tanda kebesaran maha pencipta



Kaedah untuk apply pada badan ada 5 cara : dalam lengan, leher, sekeliling bahagian puting, paha dan perut.


bahan-bahan asas : daun pegaga yang melata di bumi , diproses lalu menjadi bioever..



Daun kaduk.


kacang soya sebagai penyumbang protin




anti penuaan yang baik.. sejenis grape





macamana ia meresap masuk ke dalam badan manusia..




kesan-kesannya boleh dapat dalam satu hari tapi hari tu kita orang buat kat kelas, terus nampak kat mata..eyebag terus takde..




Rahsia untuk kekal jelita bagi yang orang perempuan...
Untuk mendapatkan krim ini sila hubungi saya untuk yang order awal ada hadiah menanti anda, minyak wangi asli dari PARIS masa i gi dulu....
Related Posts with Thumbnails