Premium Beautiful

Friday, April 29, 2011

Keh! Keh! Keh! (Gaye Kak Limah)

Ada perumpamaan yang mengatakan "Penyakit datang macam SEMUT, tapi pergi macam semut" . Ini memang betul sebab ia datang tanpa ada signal dan bila nak hilang tu payah "nor" macam hantu Kak Limah...








Pemakaian PB setiap hari boleh mencegah penyakit dari yang kecik hinggalah ke barah.




Antara testimoni yang boleh didapati, antaranye :




Tidur lebih nyenyak



Tidak berdengkur

Perjalanan darah yang lancar
Takde migraine

Kadar metabolisme yang semakin tinggi



Sistem pernafasan yang betul

Peluh asid yang sentiasa keluar(buang toksik lebih banyak)


Tumbesaran yang teratur (berat badan ideal)

Kesegaran badan yang berkekalan
Takde bau badan

Udara dalam badan yang bersih

Kepanasan suhu badan yang berkekalan
Boleh stabilkan suhu orang demam

Sistem urat saraf dalam badan diperbaiki

(tak de lenguh-lenguh badan)

Kalau sediada penyakit, ianya akan sembuh cepat.



So, sila dapatkan set anda sekarang tawaran hebat menanti anda sekarang...



Kenapa nak pakai PB???

Statistik baru menunjukkan Malaysia tergolong dalam jumlah rakyatnye ramai kena obesity atau berat badan yang melampau.. sampai ditahap nasi lemak kat sekolah pun kena ban tak yah jual.. Ini dah kira kes teruk gak.. so nak membudayakan rakyat kita terutama orang pompuan untuk jaga penampilan dan kesihatan..

Maka tak rugi kalau kita pakai Premium Beautiful yang terbukti berkesan dan boleh bakar kalori jauh lebih baik dari senaman yang memenatkannn




Ia juga boleh membentuk badan yang ideal untuk wanita, tak caye tengok gambar kat bawah ni yang menampakkan perubahan utama kat payudara.


Produk ni pun dapat warranty seumur hidup coz payah gak nak cari barang macam ni punye syarat.. kalau kita jual pun tak rase ralat coz barang memang kualiti tinggi...




seterusnye tengok je gambar ni selepas pemakaian PB... nampak lebih terbentuk , serta merta tau... and confirm bile raye nanti kita boleh pakai apa saje....



Okkk... ape lagi tanpa berlengah lagi terus je ambik phone call/sms kat 012-2833801 key!!!!


Free consultation...boleh je try duluuuu...

Monday, April 25, 2011

Ubah Penampilan sekelip mata!!



Memang magic bila pakai Premium Beautiful sebab kita tak payah tunggu lama untuk lihat hasilnya....





Bukan 3 hari ...


Bukan 2 Bulan
Bukan 3 tahun




Seperti cara menguruskan badan yang lain:


DIET,


Senaman gila-gila,


Sedut lemak, Pil dll



Tapi..SERTA MERTA

Premium Beautiful: Pioneer dalam pakaian dalam dan mempunyai revolusi tersendiri dalam Pembetukan Kontur Bentuk Badan Berteknologi Tinggi FAR INFRARED (FIR)
Untuk Kesihatan, Kecantikan & Keyakinan yang 100%.


Anda mesti mengambil kira berapa lama Kesan Melangsingkan badan kerana ia amat penting. Walaubagaimanapun PREMIUM BEAUTIFUL tetap superb!! A class of it's Own!!



Ia memberi KESAN SERTA MERTA , Immediate effect!!
Contact me key!!!!

Sunday, April 24, 2011

StOrY about Persimmons!!

Buah ini dikenali sebagai "the fruit of the gods"atau orang Melayu panggil Pisang kaki. Bahasa Jermannya Persimmons Fruit. Banyak dijumpai di Asia dan Tenggara Europe, kaya ngan Calcium dan banyak tenaga. Boleh dimakan mentah, kering atau dimasak

Sebelum ni akak pernah makan buah persimmons ni kat Cameron Highland (pernah gi Cameron?) tapi rasenye takdelah sesedap dan semanis yang akak makan kat Perth ni..
dari segi perubatan plak ia boleh reduce the risk of atherosclerosis heart attacks.

Lagi satu kalernye yang oren tu menyebabkan ia kaya ngan beta karotene dan seterusny memang bagus untuk orang yang rabun...



Akak pun balun satu kotak and satu kilo kiwi fruit... emm puas dapat beli...



Bergambar ngan pokoknye sekali.. kalau boleh nak bawak balik sepokok...




Haa ni dalam kotak macam nilah rupenyeee...

Ni salah satu pengalaman yang dikutip sepanjang kat Perth.. nanti akak cite hal lain pulak key!!!



Tuesday, April 19, 2011

Diary in PeRtH!!!

Wow!! Amazing experience!! walaupun dah banyak tempat akak gi travel, tapi bila tiap-tiap kali gi melancong mesti ada je pengalaman yang tak dapat dilupakan. Hari pertama sampai kat Perth, kitorang dah gi melawat, b4 that gi lunch dulu...





Dengan CDM Jue, baru je sampai kat Perth...




My hubby ngan Abg Lan and the gang...



Ada gak bangunan Victorian style kat Perth ni...




Rumah kat sini memang mahal. dianggarkan berjuta gak rumah ni...





Dengan idola akak, Kak Ana and Abg Lan...




Hidangan tengahari...banyaknye and lazat.. tau tak ni semua free je..




Haaa, macam kat Swiss plak, this room welcome us...




Ni plak lobby hotel..cantik kannn...




Night sightseeing...after that we all melantak kebab..jangan risau, halal tau!



2nd Day


At the Caversham Wildlife Park, tengok how they buang bulu biri-biri.. ni kira cara moden sikit compared last time they used gunting. .Tapi cara tu tak praktikal coz kalau libatkan beribu biri-biri nak digunting... camno????



Pastu demo cara nak bagi minum susu anak bebiri...



happynye bergambar


Dengan hubby kat Caversham Wildlife Park and its trademark...






3rd Day



Santapan jiwa for the day...




Ladang Persimmons or pisang kaki.. I wonder how it's got their name from...but very delicious








Happynye terutama DSM Su...mimpi jadi kenyataan...



Okk, I beli persimmons and kiwi fruit, bukan New Zealand je ada buah ni tauuu...






Pas makan, berehat jap, bagi ikan turunn dulu..



Nilah dia Fish and chipnye, the best fish and chip in town..whenever terlihat gambar ni perut terus lapar.. keh..kehh



Menikmati pemandangan marina




Jejaka macho....dengan latar belakang marina....







Kat Freemantle market, tengok besarnye kaki lobster ni...



Kat the best fish n chip in town, tapi memang sedap giler






Tengok show kat market....

Pastu shopping sakan... hasilnye emm, berbondong-bondong jugak...





Bergambar ramai-ramai kat Freemantle Market lepas aktiviti penyopingan....



Ni ngan kereta limo....



Emm, view cantik kan.. actually dari dalam bas ni...




Tanpa berlengah lagi... terus melantakkk...




Time bukak hadiah ngan CDM Kak Jue, happynya lah kan..




Tumpang rasa kek birthday orang dulu, pas ni confirm kena turn kita pulak.. tapi kek ni memang rasa best sangat.. yang sambut birthday plak, confirm ingat event ni sampai bila-bila...



Ni dalam Perth City Hall



After lunch sempat lagi posing...





Kat airport tengah check in nak balik KL..



Sempat lagi Kak jue jumpa cousinnya yang dok kat sana.. confirm boleh cakap melayu lagi..


Goodbye Perth!!!









Thanks for the great memories that I ever had...

Anda pun ingin melakar sejarah peribadi melancong ke luar negara??? Do not hesitate to call me key...



Tuesday, April 5, 2011

In the business WorLd!!


a successful man is aggressive

he's good on details


he loses his temper because he's so involved with his job

when he's depressed (or hangover) everyone tiptoes past his office

he follows through

he stands firm

he drinks because of the excessive job pressure

he isn't afraid to say what he thinks

he exercises authority diligently


he's close-mouthed a successful woman is pushy

she's picky


she's bitchy

she's moody, so it must be her "Time of the month"

she doesn't know when to quit

she's hard

she's a lush

she's mouthy

she's power-crazy

she's secretive


That's why God knows everything!!! The combinations of men and women are really good to the success of the biz itself because of pro and cons...


Related Posts with Thumbnails