Premium Beautiful

Monday, January 23, 2017

Jamu Maharani Pelengkap Wanita

HERBA MAHARANI PELENGKAP WANITA

Sedikit Cerita Pil Maharani :

-Dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan.
-Ianya adalah keluaran Beijing Tong Ren Tang yg merupakan tanda perniagaan yg bersejarah melebihi 300 tahun di China

-Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah diperakui sebagai ‘Produk Terkenal di China’ pada tahun 1994.

-Juga diiktiraf sebagai ‘Spesis Ubat Herba Yang Terpelihara’ pada tahun 1998.
-Pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association – badan Islam luar negara yg diiktiraf oleh JAKIM)
-Diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL20014419T)
-Menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai dgn pati ayam hitam sbg ramuan utamanya.

Antara fungsi fungsinya :

-melancarkan peredaran darah
-menyelesaikan masalah wanita (keputihan, senggugut, peredaran haid)
-melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas & urat saraf
-menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, ovari, pinggul)
ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat
-Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit
-Mengeratkan hubungan suami isteri

Cara Pengambilan:-

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. 

Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba (tindakbalas badan yang berbeza).

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Atau, boleh juga mulakan dengan 10 biji. Kalau rasa okey (tak panas badan) boleh tambah dos kepada 15 atau 25 atau 50.

Jangan ambik kurang dari 10 biji sehari ye sebab nanti tak berkesan.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period

** Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Keberkesanan & Kehebatan

Membantu menyelesaikan masalah persekitaran - Ovari , rahim iaitu senggugut , keputihan,kegatalan , haid tidak teratur , menopose dan lain-lain.
Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payu udara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat dan akan memberi keanjalan pada payu udara.
Mengawal selia tekanan darah,emosi dan sraf.
Membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi, asma,urat timbul,peranakan jatuh(prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain.
Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu seri muka , lebih bermaya, bersemagat, kulit halus , awet muda, dan dapt memberikan kebahagian kepada pasangan.
Amalan selepas bersalin - mengelak daripada kemurungan , membantu membetulkan kedudukan , ovari , rahim dan lain-lain.
Pil Maharani merupakan pil kesuburan bagi wanita, sesuai diambil untuk wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang akan mendirikan rumahtangga sebagai persedian kesuburan awal. Pil Maharani ini juga boleh diambil untuk wanita yang sedang berpantang selepas bersalin.

Pm or wassup 0193882369

💞
Jamu sesuai utk 3 generasi,
Anak dara, Mak dara dan nenek pun boleh ambik..kan bagus tu. Lagi jimat..
Anak dara n mak dara wajib ambik..

Kelebihan Herba Maharani @ Susuk Moden ni untuk kita perempuan khususnya.
Kelebihan HERBA MAHARANI utk anak dara:
-- melancarkan peredaran darah
-- wajah lebih berseri
-- mengurangkan masalah jerawat
-- melancarkan hormon,
-- period stabil
-- mengurangkan keputihan
-- lebih bertenaga

Kelebihan untuk yang sudah berkahwin:
-- Awet Muda
-- mengecutkan rahim
-- memberikan tenaga
-- meningkatkan nafsu untuk bersama suami
-- membersihkan darah nifas
-- boleh digunakan ketika dalam berpantang selepas bersalin
Sesiapa yang dah amalkan memang tahu kesannya memang power






 

Testimoni Herba Maharani

 

 
Hari ni KF nak share sikit tentang pad bio seleza..
Guna #BioSeleza untuk hilangkan keputihan tetapi...
badan bertenaga ketika haid
buat kerja pun lancar
rasa happy selalu,takde lagi bad mood
senggugut pun dah takde
Guna #BioSeleza sbg pelapik di sarung kaki tetapi...
kencing lawas
angin dlm badan hilang
haid dtg tanpa sakit pinggang & pening2
sakit tumit berkurang
Guna #BioSeleza untuk berpantang tetapi...
kaki tidak lagi berbau & berpeluh
hormon stabil
fibroid & cyst kecut
baby dah kurang demam
Sekali pakai byk manfaat yg dapat 
  




Related Posts with Thumbnails