Premium Beautiful

Thursday, January 27, 2011

Berita baik!!

Untuk semua rakan kongsi yang tidak dapat hadir pada malam rabu lepas, ada satu pengumuman dari our leader iaitu ada pakej tambahan sempena pakej HongKong iaitu sesiapa yang melayakkan diri ke Hong Kong, automatik dia akan dapat pakej ke Bandung Jakarta pada bulan Jun nanti. So, guys this is really a great news for us.

Dapatkan pakej ni, confirm kita akan dapat semuanya.

Pangkat!
Income!!
Free pakej to HK!!!
Free pakej to Bandung Jakarta!!!!

Dahlah mudah sangat nak dapat pakej HK, dapat pulak pakej Bandung,, memang best sangat....

Monday, January 24, 2011

Bau badan!

Baru-baru ni bersembang dengan seorang kawan, tapi tak lama kemudian hidung kita dok kembang -kempis menahan bau dari badan dia. Nak tegur rase segan plak, tapi ambik ikhtibar dari tu. Penting untuk kita jaga kebersihan badan untuk jaga perasaan orang sekeliling supAYA MEREKA RASA SELESA NGAN KITA.

Bau badan terjadi sebab peluh yang keluar bercampur bersama dengan bakteria di permukaan kulit adalah punca yang menyebabkan badan berbau
Nak hilangkan bau badan ni cuba lah pakai premium beautiful sebab kandungan FIR yang terdapat dalam Premium Beautiful boleh mengeluarkan toksik melalui peluh dan di serap oleh fabrik premium beautiful yang nyahbau. So, hasilnya walaupun badan banyak mengeluarkan peluh, anda tidak akan berbau... Ada testimoni kawan ni badannya memang berbau tengik, dan after a while dia banyak pakai talcum untuk nak kurangkan bau badan. After dia pakai premium beautiful for 1 week, satu hari tu dia terlupa nak pakai talkum, tapi yang herannya badan dia dah tak berbau dah. Emm. memang terbukti dan berkesan. tak payah ambik ubat sampingan yang makan-makan punya..
Selamat Mencuba... dapatkan set anda hari ni semasa harga tengah murah dalam sejarah Premium Beautiful nih...

Thursday, January 20, 2011

Kesan Premium Beautiful ke atas Rahim Perempuan!!





Kesan FIR KEATAS RAHIM DAN VAGINA

Antara fungsi FIR yang ada dalam Premium Beautiful adalah membantu membetulkan kedudukan rahim wanita, sebab tu banyak kes pemandulan berjaya di atasi. Contohnya testimoni beberapa orang kawan yang dah berkahwin 3, 4 tahun masih lagi takde cahaya mata tetapi selepas pakai Premium beautiful beberapa bulan terus je pregnant.. Selain dari itu, pakai Premium beautiful juga boleh :

•membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

•membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

•membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

•membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

•membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

•membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.


Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya.

Monday, January 17, 2011

MigRaIN!!!



Migrain atau sakit kepala memang menambahkan kesakitan yang dah sedia ada. Especially orang KL yang memang terdedah ngan hiruk-pikuk jalanraya dan stress di tempat kerja memang tak leh nak elakkan migraine. Majoriti perempuan yang bekerja akan mudah terkena migraine ni.


So macam mana nak elakkan dari stress dan migraine ni???

Pakaila Premium Beautiful sebab memang akak punya pengalaman b4 this memang heavy migraine tapi bila dah pakai sepanjang 3 tahun ni memang dah takde terkena migraine ni. Kandungan FIR dalam Premium Beautiful ni akan melancarkan perjalanan darah kita dari hujung kaki sampaila hujung rambut so supply oksigen tu sentiasa ada..

Tak percaya ?? cuba dulu baru rasa, tak salah kita berusaha..pas ni tentu hidup lebih gembira dan ceria.. atau nak lagi satu ubat paling mujarab untuk migraine, tentulah $$$$$$$ sebab kalau kita ada banyak $$$$$$ semua migraine, pening kepala, sakit kepala memang terus terbang jauh... heee..he..he.

Nak tau contact akak je dik.. 012-2833801..

Act now!!!

Thursday, January 6, 2011

PerTH!! HerE I CoME!!



Akhirnye yang ditunggu dah tiba. Surat pengesahan ke PertH, Australia.. Jeng..Jeng..
Tu lah nikmat buat biz, apabile sampai time insentif, pasti terkejut punye..

Berikut adalah beberapa tentatif program masa kat sane. hmmm tak sabarnye....

Day 1:
Berkumpul kat KLIA dan berlepas ke PEEERRRTTTHHHH, Australia
Sampai kat Perth dan makan malam..





Pastu, melawat Parliament House, ok gak.. tapi bila acara melontar nihh..



Seterusnya delegasi akan dibawak ke Mount Eliza dan menikmati pergunungan kat sini..tapi melontar???



Then menyusuri keindahan sungai di Swan River



dan seterusnye lepas makan tengahari bergerak ke Caversham Wildlife Park, acara wajib kat Australia, apa lagi kalau tak melawat koala, kangaroos, emus and wombats.



Acara seterusnye, adalah melawat kilang coklat kat Perth, dah terbayang dah choc fountain kat sini, kita nak tangkap satu... emmm delicious, kecor air liur teman..



Jeng, jeng ,jeng acara favourite, melontar kat factory outlet, harbour town. Ishh tak sabar nak cari branded item kat sini..Coach, Timberland, Adidas..etc..

Then balik makan kat hotel and tido..zzzzzzz

Day 3



Melawat kebun teman kat sane..he..he.. emm nak makan buah epal puas-puas kat sini..hmmm crunchy..



Pastu dah kenyang pergi pulak ke roundhouse kat Fremantle City..
Ada jugak rumah yang bulat ni...



Pastu, pergi.. eh alamak apa motif kitorang di bawak ke sini nih.. emm suspend je, teringat cerita Prison Break yang famous tuh...



Then kitorang akan dibawak ke WA Maritime Museum. Tengok gambar je dah teruja nak gi..then balik hotel makan malam lagi. Tu belum cerita bab makan lagi,, confirm meriah punyeee...

Day 4



last day kat sini, biasela acara melontar buat kali terakhir, untuk mengabihkan sen yang ade sebab sayang kalau tak abih.
Hay and Murray Street...

dan akhirnye bertolak ke airport untuk balik ke Malaysia...

Bestnye tak sabar nihh. jom kawan-kawan, pakej melancong nih kalau kita tak merasa memang rugi la.. So cepat-cepat ambik peluang untuk merebut pakej HoNG KonG, Disneyland.... Chayokkkk..

Sindrom awal TahUN ( foR PAreNTs)

Awal-awal tahun macam ni, biasela especially parents yang ada anak masuk sekolah confirm muka agak kelam sikit sebab nak bereskan perbelanjaan anak-anak masuk sekolah . By hook or by crook, perbelanjaan anak-anak terpaksa diuruskan supaya anak-anak dapat belajar dengan selesa dan tak kurang satu apa pun..sebanye kita ibu bape yang penyayang dan prihatinnn....



Duit yuran sekolah tak kurang dari RM 500.00






Beg sekolah je dah dekat RM 200.00



Baju sekolah 3 anak pagi petang( sekolah agama)lebihkurang RM 600.00

Alat tulis je dah RM 100.00

Buku-buku sekolah RM 600.... so campur semua ni dah lebih kurang RM2000..nasib baik buat biz, bolehlah lengkapkan. Ini kira untuk 3 anak je , kalau lebih camno, so dik memang kena buat something supaya kita sentiasa bersedia awal tahun macam ni..

Tapi kalau adik-adik yang belum ada anak sekolah apa salahnya prepare awal... jgn terngantuk baru nak tengadah dik...

Jika anda bermula sekarang Confirm adik akan mendapat RM4500 pada awal bulan Febuari nanti dan bolehlah ganti balik duit yang kuar tu...

Cepat bertindak sekarang sementara rebet untuk Premium Beautiful ni disambung hingga Mac...

Part time income jadi MAjOR IncOMe!!

Azam tahun baru? Ada tak? Confirm ada kannn... Ok tak yah cakap tapi biasanye perancangan kita selalunye melibatkan duitkan.. pasti kita tak leh nak deny punye...

So macmana nak buat duit lebih?? Ambik je satu perubahan untuk tambah duit lebih macam ramai orang dah buat...

Jadilah agen Premium Beautiful dengan kongsikan produk hebat ni dengan kawan-kawan, saudara mara dan juga jiran-jiran.. Produk hebat ni telah banyak menyelesaikan masalah kesihatan perempuan such as:

senggugut
perut buncit
fibroid
cyst
lump
kitaran haid tak teratur
kedudukan rahim tak betul(payah dpt anak)
migraine
pening kepala
lenguh lutut
jerawat
tekstur kulit kasar

kanser serviks and payudara..




tERBUKTI MENDAPAT sUPERBRAND dan pakar pakaian dalam semenjak 16 tahun lepas..
Dapatkan baju dalam AJAIB ni dengan segera!!!

PRODUK HEBAT!!
sYARIKAT HEBAT !!!
PELAN PEMASARAN PUN HEBAT!!

Anda confirm puas hati, nak servis terbaik, contact me key!!!!

Wednesday, January 5, 2011

Sakit beLAkaNG!!

Pernah tak anda sakit belakang??Keadaan yang serius mungkin akan menyebabkan slip disk..










nak elakkan supaya anda tak sakit belakang, pakailah Premium Beautiful sebabnye tujuh tetulang yang ada akan menjaga tulang belakang anda dan jangka masa panjang akan menyelamatkan anda dari bongkok...

Bengkung Premium Beautiful ni jugak telah mendapat pengiktirafan dari pakar chiropractic from US, Kanada dan Quebec.. so confirm selamat punye...

Macam biasa, call/pm/sms je 012-2833801...key!!!
Related Posts with Thumbnails