Premium Beautiful

Premium Beautiful


PB bukannya seperti korset biasa, ia adalah korset yang mempunyai warranty seumur hidup dan juga servis foc.  Ada tak kita pakai baju dalam seperti yg kat luar sana, bila koyak atau rosak boleh hantar servis??? Takdekan tapi dgn PB, kita rasa lebih selamat dan terjaga kepentingan kita sebagai pengguna...

Selain dari tu ia juga mendapat pengiktirafan dari:


Persatuan kiropraktik dari 3 buah negara iaitu:
 Quebec!!!


US!!!




dan Kanada!!!

Menandakan badan badan ini sangat mengakui PB boleh menjaga tulang temulang kita ngan baik sekali.. sebab tu ramai yg slip diskpun boleh hilang slip disk mereka cthnya:

From xxxxxxxxx ermm..ye ke. sy risau sbb pakai masa sakit aritu. sy jadi semput. sbb tu sy tinggal. PB mmg elok. Sakit tulang belakang sy hilang selepas pakai PB. itu sy tak nafikan...sy pernah msk wad kerna slip disk. akhirnya PB pulihkan sakit sy tu...smpi skang sy pakai.

Dan juga ia diiktiraf oleh Superbrand! Nak dapat ni pun bukannya senang ada kriteria yg mesti dilalui dan produk tu mesti dapat demand tinggi dan quality tinggi  seperti roti Gardenia dan beras Jasmine tu..So don't worry, korset ni memang ada curlazzz

Nak cuba boleh pm or sms akak kat 019 388 2369Pakaian Dalam Premium Beautiful aka korset beautiful!




PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE - creating a perfect contour and well-balanced posture. Ensure that you can achieve immediate desirable results safely without medication and operation.


Materials used to manufacture Premium Beautiful:

  • Cut based on the body's three-dimensional design using stereoscopic far infrared rays for absolute presicion and delicacy. It helps blood circulation and metabolism creating complete synergy with the human body.

  • Excellent in absorbing sweat and allowing air circulation. It can be washed with ease while retaining its durability over time.
  • Can be stretched in all directions, its 360 degree elasticity fully accommodates the body's activity without losing any of the original shape.
  • The far infrared rays help improve the elasticity and firmness of the breasts while promoting their development.
    PB dibuat khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan so thus pemakaian premium beautiful juga dapat mengelakkan dari:
    Kanser


    Gastrik

    Senggugut



    Migraine


    Sakit leher dan kebas belakang



    Back pain and slip disc

    Rahim jatuh


    Fibroid

    dan 30% kecantikan dengan memberikan bentuk badan idaman dan juga postur badan yg betul.
    Percubaan percuma! Harga sekarang sangat berpatutan kerana sejarah dalam syarikat selepas 19 tahun produk ii di pasaran kita akan mendapat lebih nilai utk wang yang dikeluarkan.

    Tak rugi mencuba tetapi sangat rugi kalau tak cuba. Boleh call or sms or pm utk free consultation and trial ye!

    You know my number 019 388 2369

 

Nak jaga badan??


Salam. Kat sini akak gunakan jaga badan coz kita bukannya hanya bertujuan utk kuruskan badan tetapi boleh jaga badan sekali. Kadang kadang badan kecik ke besar ke tak penting, yg penting ada cutting dan sihat.

Ada kawan yg habiskan berpuluh ribu just nk maintain badan tapi yg ni cuma dengan kos yg lagi kurang, worth buying kerana ada rebet dari syarikat.

Ramai personaliti yang telah mencuba, anda bagaimana.. Kalau nk try boleh cntact 019 3882369



Runsing jugak kan kalau badan macam ni? Payah tul nak cari baju ke mana mana majlis..



Kalau boleh kita memang nak badan macam ni..apa salahnye ikhtiar dengan cara pakai PB dan ditambah pulak ngan produk Lactolite memang sangat berkesan dan telah terbukti...

Lagi Testimoni...


NST hari ni keluar cite pasal isu obesiti dibincangkan di parlimen sebab dah tunjuk signal makin serius, so sesuai ngan isu ni, elok sangat kita pakai korset PB ni coz PB ni memang dihasilkan utk kesihatan 70% dan kcantikan iaitu body posture 30%.

Lagipun bnyk dah testimoni yg terbukti boleh mengurangkan berat badan. Contohnye kawan akak ni yg berjaya kurangkan berat badan sebnyk 15 kg.

Dan ada jugak yg berjaya kurangkan sehingga berpuluh kg...

Then some more after confident dengan kehebatan produk ni, terus ambik peluang dan buktinya sehingga sekarang dah mendapat income berpuluh ribu sebulan...

Kalau nk tau mcmna boleh pm or contact me at 019 388 2369.

Testimoni PB

Premium Beautiful membetulkan keadaan duduk anda dengan betul walaupun
dalam jangka masa yang lama.
Confirm anda tak akan merasa letih dan mengantuk kerana ia membekalkan FIR yang memberikan perjalanan darah yang baik ke seluruh badan walaupun anda duduk.
Ia juga menggalakkan pengaliran oksigen ke kepala anda dan inilah yang mendorong anda
untuk tak mengantukkk.
Jadi kerja pun tak tension dan lebih seronok bekerja Ia juga memberikan postur badan yang betul dan tegak semasa anda berdiri, jadi sesuai sangatlah kepada mereka yang bekerja yang memerlukan anda banyak berjalan dan berdiri seperti operator pengeluaran, guru, pelajar dan seumpamanya.......
Kesan pemakaian bengkung bagi lelaki: Selepas 2 bulan anda akan mengalami pengurangan berat badan sebanyak 10 kg dengan pemakaian secara disiplin setiap hari, sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Tak perlu senaman yang meletihkan dan pil yang kadang-kadang lupa dimakan.

Kelebihan Bengkung atau waist nipper 1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, mempergiatkan pengagihan lemak ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


Testimoni PB!!!

Fara ni baru saje join biz ni tapi ilmu tentang produk memang tip top dan beliau juga mempunyai kesungguhan yang tinggi untuk belajar dan cita cita beliau ingin meringankan beban keluarga sebelum beliau mendirikan rumahtangga, kita tengok testimoni Mizs Fara selepas pakai PB:

Testimoni diri sendiri!!! Hanya menggunakan Premium Beautiful + Lactolite = CANTIK,SIHAT,YAKIN & MASYUUKKK!!! Huhu... sangat menakjubkan hasil dari gabungan 2 barang yg sangat hebat dan cepat membuahkan hasil.. selama hampir 2 bulan fara mencuba korset nie,yg ni la hasilnya.. excited giler!! Ape yg fara idamkan sebelum kawen dah pun tercapai..

Gambar sebelum:

Masa fara tunang bulan 4 ari tu.. sed...ar tentang keadaan perut yg sgt buncit tp xtau nak buat ape.. dah bermacam korset fara cube,hanya beberapa minggu je perut hilang,lepas tu perut buncit semula sebab korset yang fara pakai dah longgar.. banyak korset yg fara beli xbole pakai sebab xsame saiz, korset kan xbole nak cube2.. dah beli xboleh tukar.. hmmm..membazir je.. sedih sgt..nak beli baju pun berfikir 2,3 kali nak beli baju ade body nie..last skali beli baju t-shirt size 2xl.huh... dlm otak da fikir fara xkan boleh kurus lagi...

Gambar selepas:

TADAAA!!! Fara berjaya menghilangkan masalah perut fara yg boncit tu!! Hanya dalam masa 2 bulan.. korset Premium Beautiful sangat berbeza dari korset yg pernah fara try.. berbeza dari segi ketahanan,selesa,dan rawatan dalaman secara FIR.. wah!!! Sukenyer!! Sekarang fara dah xperlu fikir saiz ape..capai je baju ape nak pakai sarung je kat badan.. confirm cantik!! Memang xterkata lah cantik yg dimaksudkan tu..sebabnya sumenya cantik.. kulit bdn,kulit muka,kehalusan kulit 1 badan dan body yg memang cun lah!!! Baru seminggu pakai kawan2 ofis da tegur,inikan da 2 bulan confirm sume org perasan.. huhu... korset PB nie boleh cube dulu secara PERCUMA!!! tgok size ok x,selesa ke x,kalau xselesa boleh tukar!!! Tu yg best... lagi best ade warranty seumur hidup..pakai la lebih dari 10 tahun,kalau ade ape2 masalah kat korset boleh service secara PERCUMA!!! Jom try...

Yang bawah ni pulak testimoni dari customer Fara sendiri...
 
Jom kawan kawan! Boleh try dulu, free consultation, jangan tunggu lagi, cuba skang, cntct or pm akak ye!
 
019-388 2369


Hi readers, besok hari senin last rebet tau untuk PB ni. Kalau sebelum ni kita dengar tentang kehebatan PB tapi terliur nak pakai kerana harganya, bolehla kita bagi peluang untuk pakai sekarang kerana harga runtuh sekarang.

Boleh jimat sampai RM700 bila beli sekarang. Banyak kan rm700 tu, kalau kat KL boleh bayar sewa rumah sebulan atau kt kampung, 7bulan nyer sewa.
So buy now jika anda pengguna yg bijak.

Pm me key!

Antara sebab kenapa saya perlu pakai PB....

Antara sebab kenapa saya memilih Premium Beautiful adalah:



1. Nak mengempiskan perut yang agak buncit sampai anak murid pun boleh tegur,"Cikgu mengandung ke?".







2. Nak menghilangkan migrain yang selalu menyerang setiap bulan sebelum period.

3. Nak membetulkan keadaan rahim yang selalu jatuh kalau angkat barang berat, maklumlah cikgu bahagian teknik dan vokasional, ibu kepada 4 orang anak, jadi banyaklah kerja rumah.


4. Nak melancarkan darah termasuklah period yang tak tetap dan berlarutan. Alhamdulillah setakat dah pakai ni, consistent je 7 hari berbanding sebelum ni 13,14 hari.

5. Nak membetulkan bentuk badan yang dah mula menunjukkan tanda kejatuhan, maklumlah dah beranak 4 kali dan anak menyusu badan.


6. Boleh up kan bahagian depan dan membentuk punggung yang sebelum ni agak leper.


7. Melegakan sakit-sakit belakang dan lenguh-lenguh badan.

8. Mengelakkan dari cancer (mintak simpang..nauzubillah)

9. Memejalkan isi-isi yang dah mula menggeleber seperti perut, peha, payudara dan punggung.

10. Membetulkan postur tulang belakang dan mengelakkan bongkok

11. Muka tak pucat

12. Sentiasa bertenaga dan tak mudah penat.

13. Tak payah tidur siang. Tidur siang kan tak elok, boleh menyebabkan kita tua sebelum waktunya.

14. Badan jadi kemas dan menarik.

15. Dan paling penting untuk KESIHATAN seluruh badan.

Badan nak pakai lama, kena servis jugak. Takkan kereta je kena servis kalau dah cukup km, badan orang perempuan pun kena jugak diberi layanan tip top...



Inginkan badan seperti ini? Pls do not hesitate to contact me at 019-3882369 and book for an appointment.
Related Posts with Thumbnails