Premium Beautiful

Friday, December 5, 2014

Trip to Shanghai with OMG..

Baru baru ni bulan September, kami telah diterbangkan ke Shanghai melalui trip percuma oleh syarikat. Dah kali ke 15 bagi akak. Setiapkali memang bestsebab FOC dan pergi bersama sahabat sahabat. Trip VViP n layanan memang 1st class..jom layan pic ekkk..

All the happy faces..memang best gi ngan kawan kawan tapi yg paling penting free..





B4 naik cruise..



Ni baru nak naik Pearl Tower

 Bawah Pearl Tower..sebenarnya ni lantai ye..tak kuasa nak manjat dah..


Makan time.. Memang delicious n banyak gilerr

Dah ada tiket..jomss

Kilang sutera..kononnya nk bentang kain sutera lah ni..

Tekun dengar penerangan ni tapi sebenarnya tak sabar part paling last..sopping time hihihi






Wow, tingginya..above 296 m from sea level...gayat wei

Ini lah antara beberapa keping gambar kat sna..jom ikut next trip pulakss.. Nantikan nanti akak hupdate trip ke Austria Hungary this January yaa..tungguuu korang kalu nk ikut leh join kitorang bersama Orange Mania Group, OMG where every single thing will be guided.😍













Thursday, September 4, 2014

Bio Seleza - Feminine Pad

Assalam guys..
Kali ni akak nk cerita pasal pad pulak. Dengar macam..paddd? Kenapa pulak kuar benda ni? Haa ni nk storykelebihan pad ni compared dengan yang kat luar atau jenama biasa..

Sejarahnya Mak kita, nenek kita dolu dolu tak guna pad bila datang bulan tapi guna kain sebab belum cipta lagi. Teruk juga sbb macam kena basuh, jemur, simpan n pakai semula..bayangkan kalau pergi kerja, leceh sikit. masalah seperti kebocoran, nak basuh,  terjatuh pulak (alamak malunya). Tapi bila zaman dah moden sikit, maka tercipta lah pad. Tapi masa tu panjangdan dimasukkan dalam kotak besar..isi tak banyak pun..
Tapi kalau perasan masa ni lah, penyakit orang pompuan makin canggih timbul. Mungkin disebabkan kebersihan, infection, pad tak sesuai, gatal, bakteria dan sebagainya..

So, sesuai dengan keadaan sekarang..nak rawat penyakit canggih, kena rawat dengan teknologi canggih jugak. maka atas sebab tu lah muncul Bio Seleza yg sangat special..

BIO SELEZA FEMININE PAD yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga telah berada di pasaran. Ciri-ciri ini hanya terdapat pada Bio Seleza sahaja lebih2 lagi BV tu.

Boleh digunakan oleh kaum lelaki untuk membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR. Tambahan pula, produk ni mmng menambahkan tenaga...Seiring dengan usia, biasanya manusia akan hilang tenaga, muda tp kita boleh ikhtiar kan utk tambahkan tenaga kita..
Antara testimoni Bio Seleza:





Blh kontek akk ye kalau nk try bio seleza ni..yg penting mmng bersih, bukan dibuat dari recycled paper. Blh memberikan tenaga dan tak rasa lenguh lenguh pinggang, senggugut dan masalah semasa period..

Tuesday, August 26, 2014

Train the Trainer

Assalamualaikum wbt. Kali ni akak nak share sikit tentang aktiviti OMG last weekend. We all ada seminar pasal produk baru pad wanita iaitu Bio Seleza yg menggunakan teknologi Bio spt tilam BVSM tu..lepas dah tengok bahan -bahan yg di gunakan utk menghasilkan pad wanita rasa macam kesian kt diri sendiri plak..pakai yg macam macam dulu..yg penting murah



Bahan-bahannya adalah....

Cdm Jue, DDm Kalsom and DDM Ina..

 Perkongsian pengalaman utk sahabat2 tentang biz networking



 Cdm Mazni dan Cdm Ayu 



 Cdm Aini berkongsi tentang aplikasi berdikari dalam biz..

 Excitednya Cdm Achik n Cdm K Zaida...


 Tekun mengikuti arahan pendemonstrasi..buleh camtu..



 perbezaan antara 3 jenis pad..

 Cdm Jue berkongsi tentang budaya dalam budaya OMG..folo memang meletup letup sales.

 Bio Seleza yang sangat selesa dan bertenaga..





 PA system...terima kasih kerana melicinkan perjalanan majlis..













 Alhamdulillah dah selesai event Train the Trainer. Confirm lebih confident masa buat demo Bio Seleza ni sebab dah ada ilmu di dada..jom OMGian kita buat yg terbaik..

nktahu lebih lanjut tentang Bio Seleza ni blh contact akak 0193882369..



Tuesday, July 22, 2014

An Evening with OMG

The main purpose is to celebrate Shanghai Trip Qualifier for this coming September and also to celebrate new Crown Diamond Manager in our group...layanzzz picture pun dah blh nampak betapa happeningnya majlis ni...jommm

  Excitednya dgn event ni..

 Tahniah DDM Dr Rozita, dpt beg oren n mini ipad lagi..


 Tema memang Oren putih..

1st timer melancong dpt luggage Orange...so tak payah beli beg dah..blh join team bag oren..


 Tahniah Dsm K Ida








Memang happening, mesti ada lagi pasni..jom sape nk join kita???

Related Posts with Thumbnails