Premium Beautiful

Saturday, September 15, 2012

What is PB?



PB merupakan pencetus revolusi pakaian dalam, membentuk kontur badan dan berteknologi tinggi Far Infra Red di Malaysia untuk kecantikan, kesihatan dan keyakinan.


Ia sesuai dipakai sepanjang hari kerana kehalusan, kelembutan dan keselesaan kpd kulit.
> Siri pembentukan kontur payudara
Membentuk kontur badan bahagian payudara yang mempesona dan menarik. Confirm push up even though dah beranak 4,5, 6 orang anak.

> Siri pembentukan kontur pinggang
Membentuk kontur badan bahagian pinggang agar lebih ramping dan terbentuk walaupun dah ada flat Lima tingkat kat tepi tuh.

> Siri pembentukan kontur pinggul
Membentuk kontur badan bahagian pinggul agar lebih menarik Dan membantu mengempiskan perut.

Rundingcara Dan demonstrate percuma. Boleh SMS akak kt 0193882369.

Pelaburan paling bijak bagi setiap wanita tanpa mengira USIA.

NO PiL
NO DiET
NO EXERCiSE
NO OPERATiON
NO LiPOSUCTION
NO iNJECTiON



Wednesday, September 12, 2012

BB Plus Collagen




BB PLUS KOLAGEN ~ Dicipta untk memenuhi impian anda. Jika dulu ramai yang tidak tahu pasal kepentingan kolagen, tetapi sekarang, ramai wanita memilih makanan kesihatan base on kolagen kerana bahan ini mampu melambatkan proses penuaan selain menjadikan kulit lebih anjal dan cantik.


Di pasaran terdapat pelbagai produk minuman vitamin C base dan kolagen yang dikatakan berkesan mengembalikan keserian wajah.
Kolagen adalah protein untuk mengelakkan keremajaan dan keanjalan kulit. Lebih kurang 25-35% daripada jumlah keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada kolagen dan 80% struktur kulit terbentuk darinya.

Bahan ini berfungsi untuk meningkatkan penghasilan sel baru, membantu memelihara keremajaan kulit, melembutkan dan membuat kulit lebih bercahaya serta efektif menghilangkan kedutan dan mencegah proses penuaan.

Apabila usia semakin meningkat, bermula seawal 25 tahun, proses pengurangan kolagen oleh sel fibroblast akan berlaku, seterusnya menyebabkan kulit menampakkan garis penuaan, berjeragat, kusam dan kurang bermaya. ini ditambah faktor alam sekitar seperti debu dan kotoran, terlalu lama kepada sinaran matahari, penggunaan bahan kosmetik yang tinggi kandungan kimia, tekanan di tempat kerja serta wanita sering melahirkan anak menyebabkan pengurangan penghasilan kolagen dalam, sekali gus menyumbang kepada kelesuan.

BBplus dihasilkan daripada 5000mg kolagen ikan terhidrolisis untuk memberi penyerapan yang baik. Kofaktor seperti ekstrak biji anggur dan dan vitamin c ditambah untuk melindungi rantaian kolagen.

ramuan : kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, vitamin c, inulin, serbuk jus blackcurrant, serbuk jus roselle, serat epal, isomaltos,sukralos.

Kesan Collagen pd kulit:
Kulit berseri dan cerah-hilangkan tona kulit tak sekata / kulit kusam

Kulit lebih anjal dan tegang di bahagian leher, tangan, lengan, payu dara, punggung, perut, peha

Kulit sehalus bayi dan gebu menawan-Hilangkan kedut, parut, strechmark dan kulit lebih lembap

Best alternative untk rawatan sakit
sendi (GOUT, athritis. Ramai yg dah try, So sape nk Cuba blh pm/SMS akk ye kt 019 388 2369.



Tuesday, September 11, 2012

Pi Melancong Free!

Tujuan awal buat biz ni sebab akak nak cari duit lebih je tapi bila dah join, free trip incentive ni datang sekali sebab dia macam pakej 3 in one. Bila dapat duit, confirm pangkat n trip datang sekali. Tu yang bestnye. Tapi rase akak takde pulak orang yang tolak bila dah dapat melancong ni. Nak dapat peluang gi melancong sesaje je memang payahle kalau nk tunggu duit sendiri... lagipun duit sendiri.. ishhh sayang sangat le.

Masa gi Hong Kong tahun lepas, our tourist guide tu Mr Chow ( bukan Chow Yuen Fatt ye) cakap dia tak pernah lagi bawak rombongan dari syarikat yg sama sampai 3x dalam setahun. Tu yang buat dia kagumsss tu. Beliaupun memang kerjanya bawak orang gi oversea, so dia tau la ttng big big company ni...masa tu memang kitorang bangggesss sangat.

Lagi satu yang bestnya, dapat gi shopping oversea. Duit bonus dapat dari biz ni mmng bolehh sangat shopping sana. Semua masuk kedai mesti keluar dengan plastic bags. So for those yang nak rase peluang gi melancong free, jgn segan pm/ SMS 0193882369. Every single step you'll be guided. We're the qualified and trusted agent..

Kelebihan PB

Premium Beautiful ialah corset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu ramai wanita di Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling cun.

Ia bukan korset biasa, tetapi:
1. Focus 70%- kesihatan dalaman dan luaran.
2. 30% for body shaping n instant within 5 minutes
3. 100% confidence bcoz no more perut buncits.
4. melancarkan perjalanan
5. meningkatkan kadar metabolisma dalam badan so sesuaiii sngt utk orang busy.
6. Waranty. So, sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk service. Ianya PERCUMA
7. SUPERBRANDS. Means, PB berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.
8. PB ada Far Infra Red Rays (FIR).
9. Mendapat pengiktirafan antarabangsa, ACA (American Chiropratic Association)
Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Qubec dan Kanada.
10. Fabric Akwatek dan Akwadyne yg bermutu tinggi n di gunakan untuk baju angkasawan.
11. menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, PB boleh memanaskan badan si pemakai.
12. Replacement utk bengkung yg lama for orang dalam pantang. Sngt sesuaiii
Related Posts with Thumbnails