Premium Beautiful

Saturday, October 29, 2011

Last day!

Hi readers, besok hari senin last rebet tau untuk PB ni. Kalau sebelum ni kita dengar tentang kehebatan PB tapi terliur nak pakai kerana harganya, bolehla kita bagi peluang untuk pakai sekarang kerana harga runtuh sekarang.

Boleh jimat sampai RM700 bila beli sekarang. Banyak kan rm700 tu, kalau kat KL boleh bayar sewa rumah sebulan atau kt kampung, 7bulan nyer sewa.
So buy now jika anda pengguna yg bijak.

Pm me key!

Sunday, October 16, 2011

PB: Demand dah takde???

Morning u ols. Akak nk share sikit ttg permintaan PB nih. Ada yg tanye: kalau sume orang dah pakai PB ada lagi ke yg nak beli pb ni.

So kat sini akak nk jawab memang ada, cnfrm ada coz orang memang tak putus nk pakai. Anak dara sunti yg sekarang tengah naik lepas dia kerja, dia pun nk pakai produk eksklusif ni.
Macam cikgula(akak bekas guru), intake tiap tahunpun berpuluh ribu orang dan kebanyakan cikgu kan pompuan. Ni baru cikgu tak masuk lagi nurse, kerja pejabat dan lain lain.

Lagi satu kita tengok contoh tv, akak ingat celik mata dulupun dah ada tv dan patut patut semua rumah dah ada tv tapi kedai jual tv takde plak yg tutup. Sebabnye rumah semakin banyak dan setiap rumah pun ada 2,3 tv.
So jgn risau pasaran PB ni coz memang demand semakin naik coz ramai dah yg makin celik tentang kesihatan dan kecantikan ni. Lagi pulak bagi pompuan memang sangat rugi kalau tak pakai PB.
Masalah dalaman pompuan boleh diselesaikan dgn pemakaian PB. Bagi yg berkerjaya Pb boleh berikan keyakinan yg tinggi dalam urusan seharian dan utk suri rumah, cnfrm suami lebih sayang dan sentiasa terbayangkan kita walaupun waktu beliau outstation.

So selamat berPB dan ambik peluang bulan terakhir ni utk jimat RM 600 dan ambik peluang rebet.

Boleh contact or pm akak kt 019 388 2369 key!

Tuesday, October 11, 2011

Leader kebanggaan Kami!

Beruntung rasanya berada di bawah kepimpinan hebat Cdm Siti Rohana Yusof dan Cdm Azlan Deraman kerana mereka berdua tidak henti henti menunjukkan bukti demi bukti di dalam biz ini.

Bukan sahaja mereka mencapai pangkat tertinggi tapi juga melahirkan ramai malah beratus pangkat tertinggi jugak. Gerakerja juga nampak sangat tersusun dalam mencapai visi dan misi mereka yg lebih kepada mencapaikan impian rakan kongsi mereka.
Mereka juga berjaya mengubah persepsi masyarakat bahawa buat biz network marketing memang boleh jadi jutawan dan kaya raya.

Tetapi yg paling best sikap mereka berdua yang sentiasa nak upgrade rakankongsi dan sentiasa memikirkan kejayaan rakankongsi. Mengamalkan sikap rendah diri dan sentiasa mengingatkan pimpinan beliau supaya memikul tanggungjawab dengan penuh ikhlas terhadap biz, keluarga, ibu bapa dan masyarakat.

Tak rugi kita berada di bawah kumpulan yang hebat ini!!

Tq Cdm Kak Ana dan Cdm Azlan.

Sunday, October 9, 2011

Cdm's Dinner at Grand Season Hotel

Now tengah berlangsung dinner utk CDM kat Grand Season Hotel, Kuala Lumpur.

Friday, October 7, 2011

Kenapa pakai PB?

Cdm Kak Jue menyampaikan pesan kadang kadang tak kena ngan ahli keluarga sendiri seperti mak, kakak, adik pompuan, anak pompuan memang kita tak berapa rasa kepentingan pakai PB tapi takkanlah dah terantuk atau dah teruk baru nak cari ambik pakai PB.

Sekarang kita ada pilihan utk ubah keputusan tersebut. Bukankah mencegah lebih baik dari merawat?... So dari sekarang kita cegah pnykt tu dulu..

My Fridge Magnet Collection

Inila hasil koleksi selepas 4 tahun berbiz. InsyaAlah hobi ni akan diteruskan

Monday, October 3, 2011

Sm dan SSM Seminar

Kumpulan CDM Juliana telah menganjurkan satu seminar untuk SM dan SSM baru di Kuala Lumpur International Hotel yang di hadiri oleh seramai 100 orang usahawan.

Memng best dan bnyk tips menarik yg boleh di apply oleh mereka..
Related Posts with Thumbnails