Premium Beautiful

Friday, December 5, 2014

Trip to Shanghai with OMG..

Baru baru ni bulan September, kami telah diterbangkan ke Shanghai melalui trip percuma oleh syarikat. Dah kali ke 15 bagi akak. Setiapkali memang bestsebab FOC dan pergi bersama sahabat sahabat. Trip VViP n layanan memang 1st class..jom layan pic ekkk..

All the happy faces..memang best gi ngan kawan kawan tapi yg paling penting free..





B4 naik cruise..



Ni baru nak naik Pearl Tower

 Bawah Pearl Tower..sebenarnya ni lantai ye..tak kuasa nak manjat dah..


Makan time.. Memang delicious n banyak gilerr

Dah ada tiket..jomss

Kilang sutera..kononnya nk bentang kain sutera lah ni..

Tekun dengar penerangan ni tapi sebenarnya tak sabar part paling last..sopping time hihihi






Wow, tingginya..above 296 m from sea level...gayat wei

Ini lah antara beberapa keping gambar kat sna..jom ikut next trip pulakss.. Nantikan nanti akak hupdate trip ke Austria Hungary this January yaa..tungguuu korang kalu nk ikut leh join kitorang bersama Orange Mania Group, OMG where every single thing will be guided.😍













Related Posts with Thumbnails