Premium Beautiful

Thursday, December 7, 2017

Jamu Maharani Pelengkap Wanita



Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam   
1. menambahkan tenaga dan darah, 
2. menyelaras kitaran haid, 
3. mengawal keputihan, 
4. melegakan tekanan dan kesakitan,
5. merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darrar, 
6. merawat kelesuan pinggang dan lutut, 
7. merawat perpeluhan dan debaran spontan, 
8. kepanasan, 
9. kitaran haid yang tidak teratur, 
10. disentri, 
11. pendarahan dalam rah, 
12. keputihan dan sebagainya.

Image may contain: food

Dan ini adalah antara testimoni daripada customer yang mengamalkan jamu Maharani..


Sunday, December 3, 2017

Testimoni Premium Beautiful

Biasanya bayi yang terkena “jaundis” (kuning), cuma balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.

Sungguh Mudah !!!!

Ini tidaklah membahayakan bayi anda. Sama je dengan mak dan ayah kita buat kat kita masa kecik dulu.... Bayi yang kuning biasanya mak ayah kita nasihatkan kita "jemur pagi-pagi je". Pancaran matahari pada waktu pagi dari 730~930pagi adalah pancaran terbanyak fir. "nampaknya memang orang-orang dulu pun dah tahu kehebatan firnya bukan?

Warna kuning yang timbul pada kulit dan mata sebab utamanya bilirubin yang meningkat. Bilirubin akan dibawa ke liver untuk dimetabolisme, tetapi disebabkan ada gangguan pada liver sehingga kerja liver tidak sempurna, maka bilirubin akan meningkat jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning.

BAGAIMANA AJAIBNYA FIR BERTINDAK?

Kaedah FIR dengan Premium Beautiful membantu memulihkan bayi kuning (jaundis). Setiap urat benang Premium Beautiful mengeluarkan pancaran FIR terus menerus kedalam kulit dan urat darah bayi. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan menigkatkan proses metabolisme bayi anda. Akibatnya hati (liver) akan bekerja sempurna, maka bilirubin akan berkurangan jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning berkurang. Ya tanpa sedar baby anda pulih!.

TINDAKAN DOKTOR UNTUK MERAWATNYA?

Pada bayi baru lahir dilakukan fototherapy, sampai livernya cukup mem- metabolisma bilirubin. Secara tak sedar fototherapy ini selalunya ada kesan sampingan- cahaya biru ini boleh menggelapkan tubuh baby anda juga boleh bahaya untuk mata baby.

TESTIMONI YANG SEMPAT SAYA KUMPULKAN:

1-Baby saya pas lahir kuning, saya ikut cakap kak Emma. Mmg saya spare bengkung ni dalam beg bersalin saya. Cuma balutkan saja baby saya di hospital. Baby tak menangis pun, malah dia selesa & tidur lena lagi. Sangat cepat tau kak emma, Besok paginya selepas nurse ambil darah & terus check--> baby saya normal..Yey...! Terus keluar hospital..jimat kos hospital saya..kalau tidak hospital swasta paham2 je le kan.. :O
-Puan NuRain -Sarawak

2-bilirubin turun dalam waktu yang cukup singkat, demam beransur hilang dan baby saya tak menangis malam lagi, baby juga aktif bergerak-gerak sudah mulai normal bahkan suka menyusu dengan banyaknya....T.kasih Bengkung Premium Beautiful-serba guna .
-Puan Azrini - Nilai

3-Baby saya sudah melalui 24jam dalam kebuk cahaya biru..Amat meletihkan dan kesian sungguh baby saya menangis dalam keadaan matanya yang tertutup..Menyusu baby pun tak berapa dia nak sebab panas kot, dia tak selesa. Saya menangis tengok baby saya macam menderita bawah cahaya biru tu.. saya tak tahu bengkung premium beautiful saya ni amat berguna untuk baby kuning. Sehingga hubby saya datang dan membawa bengkung Premium Beautiful saya ini. Dia pun baru seach kat internet tentang kegunaan bengkung premium Beautiful ni. Mula-mula saya tak percaya juga..saya cuba terus. Padamkan lampu biru tu terus, buat mcm nak menyusukan baby..saya balutkan/selimutkan bengkung Premium Beautiful ni kat badan baby..terkejut saya, baby macam selesa n demam dia turun..dan dia menyusu dengan lahapnya..lapar dia rupanya..besoknya terus boleh discharge wad. masyaallah..Hebatnya!
-Puan Juliani -Klang

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate

TESTIMONI BIOVELOCITY SLEEPMATE BVSM 

RAWATAN TERAPI TIDUR SELAMA 1 BULAN BANTU MEMULIHKAN DARI PENYAKIT CANCER DARAH

Alhamdulillah,

En Nordin Norila didapati mengidap cancer darah selama 2 tahun. Kesan dari penyakit tu, badan Jadi lemah2, selalu sakit belakang, tidur malam Tak lelap, kerap terjaga malam sewaktu tidur, malah menyebabkan beliau tidak sihat untuk bekerja seperti biasa.

Alhamdulillah, berkat doa untuk mencari penawar cancer setelah menggunakan pelapik tilam BVSM sebagai RAWATAN TERAPI TIDUR selama 1 bulan, beliau semakin pulih Dan bebas Dari Cancer Darah.

Kini mampu memandu kereta jauh dari Sg Petani Kedah ke Muar Johor Kampung halaman.

Alhamdulillah semakin hari semakin sehat en Nordin Norila, semoga En Nordin kekal sihat bersama famili Dan dapat Rahmat Dari Allah Selalu
 
#TestimoniBVSMRawatanTerapiTidur
#OrangeManiaGroup
#GegarOMG
#MyDreamMyStory
 

Boleh hubungi 0193882369/0122648782 untuk keterangan lanjut..๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž

Set Kempis Perut Ohsem

Assalamualaikum..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Hari ni KFiza nak cerita pasai 2 produk jimat yang memang sangat femes dan viral dan jadi bualan..
Even dah lama tapi masih lagi top dan high demand.

If uolls nak search kat social media, boleh la guna hashtag #SetKempisPerut, hah kebaboom punya
hashtag ๐Ÿ˜†

Eceli, ramai customer amalkan Min Kaffe ni untuk tolong kempiskan perut dan turunkan berat badan..
Then combine ngan Garlic Tablet ni - yang ni untuk pecahkan kolesterol, dan kawal gastrik..
 
Apa itu Kopi Garam Buluh or Mineral Coffee or Min Kaffe

Is berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea yang meningkatkan nilai nutrisi kopi ini. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium.


Apa keistimewaan Minkaffe sehingga stok kopi selalu 'SOLD OUT'

Min Kaffe the only coffee yg ada  GARAM BULUH!

So , apa benefit nya kalau minum Min Kaffe ni?



  • ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.
  • MENGAWAL PH BADAN, boleh meneutralkan toksik berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.
  • MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggang, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
  • MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.
  • Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
  • Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit.
  • Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.

Sedikit perkongsian maklumat tentang Magnesium...
” kandungan Magnesium yg rendah dalam darah menjadi petanda seseorang mudah mendapat darah tinggi dan masalah jantung“…dan bagi “pesakit kencing manis pula…mereka memerlukan lebih banyak Magnesium kerana Magnesium bekerja bersama sama dengan insulin. Magnesium diperlukan bagi membolehkan Glukosa masuk dalam sel untuk diuraikan kpd tenaga. Bagi pengidap kencing manis, tubuh badan mereka tidak mampu mengangkut Glukosa ke dalam sel tubuh. Akibatnya Glukosa tertinggal dalam darah. Glukosa yg tertinggal dlm darah ni menjadikan tubuh lesu kerana gula tidak dapat ditukar kpd tenaga..maka kehadiran Magnesium amatlah penting“…


What is GARLIC TABLET ???

Hai-O Garlic Tablet adalah pati daripada kandungan aktif bawang putih dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuang,

Setiap tablet mengandungi 100% serbuk bawang putih.

Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.

Ia sesuai untuk semua golongan usia sama ada lelaki atau perempuan


Mai tengok  kebaikan Garlic Tablet... 



  • Baik pulih fungsi hati untuk menyingkirkan toksik
  • Mencegah mutasi sel
  • Membantu menyelaras insulin
  • Melegakan keradangan 
  • Membasmi kuman
  • Menurunkan lemak darah dan kolesterol
  • Melambatkan penuaan / anti oksidan
  • Mencegah arthritis
  • Melawaskan penghadaman dan membuka selera
  • Melegakan perut kembung dan ulser peptik



Bawang putih telah digunakan dari zaman purba untuk merawat pelbagai jenis penyakit, seperti: 

1. Hipertensi / tekanan darah tinggi
2. sakit kepala
3. Asma
4. Bronkhitis
5. Keputihan
6. Masalah haid / menstruasi
7. Migrain
8. Perut kembung
9. Bisul
10. Selsema
11. Angin dalam badan
12. Mengatasi alergi dll lagi
13. Masalah penghadaman / sembelit

 So, banyakkan dia punya benefit. Dah ada banyak testimoni tentang set kempis perut ni. Even uolls search #setkempisperut ni, berlambak testimoni keluar.. so, kalau nk blh je pm or wassup 0193882369.
Akk bg special price and free postage uolls..





.

Tuesday, November 7, 2017

Biasanya bayi yang terkena “jaundis” (kuning), cuma balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.

Sungguh Mudah !!!!

Ini tidaklah membahayakan bayi anda. Sama je dengan mak dan ayah kita buat kat kita masa kecik dulu.... Bayi yang kuning biasanya mak ayah kita nasihatkan kita "jemur pagi-pagi je". Pancaran matahari pada waktu pagi dari 730~930pagi adalah pancaran terbanyak fir. "nampaknya memang orang-orang dulu pun dah tahu kehebatan firnya bukan?

Warna kuning yang timbul pada kulit dan mata sebab utamanya bilirubin yang meningkat. Bilirubin akan dibawa ke liver untuk dimetabolisme, tetapi disebabkan ada gangguan pada liver sehingga kerja liver tidak sempurna, maka bilirubin akan meningkat jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning.

BAGAIMANA AJAIBNYA FIR BERTINDAK?

Kaedah FIR dengan Premium Beautiful membantu memulihkan bayi kuning (jaundis). Setiap urat benang Premium Beautiful mengeluarkan pancaran FIR terus menerus kedalam kulit dan urat darah bayi. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan menigkatkan proses metabolisme bayi anda. Akibatnya hati (liver) akan bekerja sempurna, maka bilirubin akan berkurangan jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning berkurang. Ya tanpa sedar baby anda pulih!.

TINDAKAN DOKTOR UNTUK MERAWATNYA?

Pada bayi baru lahir dilakukan fototherapy, sampai livernya cukup mem- metabolisma bilirubin. Secara tak sedar fototherapy ini selalunya ada kesan sampingan- cahaya biru ini boleh menggelapkan tubuh baby anda juga boleh bahaya untuk mata baby.

TESTIMONI YANG SEMPAT SAYA KUMPULKAN:

1-Baby saya pas lahir kuning, saya ikut cakap kak Emma. Mmg saya spare bengkung ni dalam beg bersalin saya. Cuma balutkan saja baby saya di hospital. Baby tak menangis pun, malah dia selesa & tidur lena lagi. Sangat cepat tau kak emma, Besok paginya selepas nurse ambil darah & terus check--> baby saya normal..Yey...! Terus keluar hospital..jimat kos hospital saya..kalau tidak hospital swasta paham2 je le kan.. :O
-Puan NuRain -Sarawak

2-bilirubin turun dalam waktu yang cukup singkat, demam beransur hilang dan baby saya tak menangis malam lagi, baby juga aktif bergerak-gerak sudah mulai normal bahkan suka menyusu dengan banyaknya....T.kasih Bengkung Premium Beautiful-serba guna .
-Puan Azrini - Nilai


 
 


3-Baby saya sudah melalui 24jam dalam kebuk cahaya biru..Amat meletihkan dan kesian sungguh baby saya menangis dalam keadaan matanya yang tertutup..Menyusu baby pun tak berapa dia nak sebab panas kot, dia tak selesa. Saya menangis tengok baby saya macam menderita bawah cahaya biru tu.. saya tak tahu bengkung premium beautiful saya ni amat berguna untuk baby kuning. Sehingga hubby saya datang dan membawa bengkung Premium Beautiful saya ini. Dia pun baru seach kat internet tentang kegunaan bengkung premium Beautiful ni. Mula-mula saya tak percaya juga..saya cuba terus. Padamkan lampu biru tu terus, buat mcm nak menyusukan baby..saya balutkan/selimutkan bengkung Premium Beautiful ni kat badan baby..terkejut saya, baby macam selesa n demam dia turun..dan dia menyusu dengan lahapnya..lapar dia rupanya..besoknya terus boleh discharge wad. masyaallah..Hebatnya!
-Puan Juliani -Klang

Monday, October 23, 2017

BERITA BAIK!!!
BAMBOO SALT CONDITIONING SHAMPOO

Selepas berjaya dengan produk rangkaian marine essence nya, sekarang SHOM tampil memperkenalkan produk terbaru di pasaran dengan Bamboo Salt Conditioning shampoo aka perapi rambut berkhasiat garam buluh marine essence pulak..
menambahkan lagi satu lagi produk yang bakal menggegar pasaran conditioner..

sedikit info tentang produk ni:
Soap free
Paraben free
SLES free
Antibacteria
Mineral Oil Free

semua ni adalah khasiat untuk rambut yang lembut,licin, bersinar dan mudah di urus.

Antara kandungan utama adalah:

1. GARAM BULUH DAN PHENO-SFE
-untuk menyihatkan dan melindungi rambutdengan menyingkirkan radikal bebas yang berbahaya.

2. MINYAK ARGAN ORGANIK DAN MINYAK ZAITUN EKSTRA DARA 100%
- untuk melembapkan kulit kepala yang kering dan menjadikan rambut kelihatan cantik, bersinar dan beralun lembut..

3.  YOGURT DAN PROTIN SUTERA

- kaya dengan protin, sangat giat untuk menyihat dan melembapkan rambut untuk meningkatkan kekenyalan rambut dan mengurangkan rambut yang keriting mengerbang, so rambut akan lebih senang diurus..

4.  PROVITAMIN B5

-untuk membantu melicin, melembut dan menguatkan serat rambut serta mengekalkan kesihatan rambut secara keseluruhan.. 







Boleh dapatkan dari Kak Fiza aka KF , pengedar yang sah dan berdaftar..

Harga sebotol cuma RM40
2 botol RM75.

boleh juga direct wasap 0193882369..



Wednesday, February 22, 2017

Beijing Trip


Assalamualaikum..
ni adalah cerita masa OMG diterbangkan ke Beijing secara percuma bersama sama usahawan SHOM seramai lebih kurang 1000 orang..
Ramaikan? KF pun terkejut dengan bilangan qualifier yang ramai cam tu..sapa buat dia  dapat tau. Takde istilah dah cukup kuota, awak tak leh gi..qualified je memang dapat la pergi..

tersangat best dengan layanan VVIP , hotel 5 bintang, transportation free sepanjang disana 5 hari 4 malam..kalau yang first timer tu memang lompat bintang la sebab syiok sangat..


Di istana larangan. Ada 9999 bilik dan maknanya gundik pun ada 9999 orang tapi dari ramai2 gundik raja tu ada sorang je yg beranak untuk beliau, so sangat la menjadi kesayangan Maharaja.  Nak tau rahsia gundik ni, beliau consume Maharani tau..so nak tau kehebatan Herba Maharani boleh kontek akak 0193882369..


 Ni kat Tembok besar China..KF dah 2 kali datang sini tapi tetap kagum ngan lanskap dan juga binaan ni yang termasuk dalam 7 wonders in the world..

Dengan Cdm Dr Rozita dan Cdm Kak Nurzaida..Dua 2 bawak rakan kongsi..





Sis Rossa dari Kedah..hebat bisnes online nih..

Ngan CDM KJ..








Ada masa nanti akk masukkan lagi gambar gambar ..
sekarang ni tengah berlangsung pulak pakej melancong ke Gold Coast, Australia...
Jom sape nak intai peluang boleh kontek akak.
pergi percuma tau, di samping tu boleh dapat duit tepi tiap2 bulan..

jgn malu dan segan ye 0193882369


Thursday, February 9, 2017

More about Garam Buluh

    Salt was found to result from sound dreaded by evil elements. Sea salt and dead sea has a strength of stability in the body's blood elements of the skeletal system. The old people in the past have many tips about the greatness of salt. Salt can actually neutralize the acid element. Wind, gastritis, spasms, pain, and quite likely is due to the lack of salt factor. Actually we use salt in cooking instead of salt contains a lot of sodium found in the sea as they are more natural and contain a lot of potassium. Excessive sodium intake will cause various diseases.

The testimony of bamboo salt it can prevent heart disease, diabetes, high blood pressure ..


Boleh dapatkan garam buluh dengan pm atau wassup 0193882369

hargasekotak untukgaram buluh minum RM150
Garam buluh masak cuma RM55 sebotol
dan Garam Buluh Mineral Coffee RM30sekotak...

Bio Seleza Memang Selesa

APAKAH PILIHAN ANDA TEPAT??
===========================

PILIHAN TUALA WANITA YANG SALAH BOLEH MENGANCAM KESIHATAN DALAM DIAM.
--------------------------------------------------

BERALIHLAH KEPADA PAD FEMININ BIO SELEZA!!!
==========================================

♡ Anti- bakteria
♡ Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisme tubuh badan manusia
♡ Meningkatkan sistem pertahanan badan
♡ Membekalkan kandungan oksigen yang lebih tinggi

BIO SELEZA FEMININE PAD!!
=======================

~ NANO TEKNOLOGI YG BERKUALITI TINGGI

~ Dirumus khas dengan bahan-bahan yg dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yg unik, Bio Seleza memperbaiki kebersiha. feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yg optima sepanjang hari.

DIREKA KHAS UNTUK HINDARI GEJALA!!!
==================================

♡ membantu mengatasi masaalah sengugut, keputihan dan ketidakselesaan smsa haid
♡ menyimbangkan hormon
♡ menyekat pembiakan bakteria dlm rahim
♡ menghalang bau busuk
♡ membantu merawat sakit puan
♡ meningkatkan tahap imunisasi
♡ Keradangan Rahim 
♡ Keradangan Vulva
♡ Kerap Membuang Air
♡ Sakit Belakang

SATISFACTION 100% GUARANTEED ✔✔✔๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bio Seleza Memberikan Perlindungan Kesihatan Yang Optima Sepanjang Hari!!!!

HUBUNGI
=========

WHATSAPP ๐Ÿ“ž 01938823690WHATSAPP ๐Ÿ“ž 0193882369


 

 

 






 


 


#bioselezafeminepad
#padantikanser
#sypakaisyjual
#projekgegaromg
#orangemaniagroup

Premium Beautiful for Great Body and Great Health

BODY MCM CHE TA SELEPAS BERSALIN๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

Sekarang trend org berpantang pakai bengkung moden or korset baru dpt body mcm Che Ta semula. Siapa tak nak kan? Lepas bersalin ramai la yg mengadu:
๐Ÿšซperut kedepan
๐Ÿšซkeras kt depan perut lagi2 Czer
๐Ÿšซperut susah turun
๐Ÿšซperanakan jatuh lah
๐Ÿšซselulit merata tempat

So korset PREMIUM BEAUTIFUL sangat sesuai untuk set BERPANTANG anda
KERANA:
♥mengecutkan rahim dengan cepat
♥mengembalikan peranakan ke tempat yg betul
♥menghilangkan selulit yg mengelikan
♥mengempiskan perut dgn kadar segera
♥memudahkan pergerakan ketika berpantang(tak de lah jalan mcm robot)
♥mengeluarkan sisa2 bersalin yg tak brrsih
♥menaikkan pinggul
♥memperbanyakkan susu
♥luka cepat sembuh dgn cepat
♥bantu betulkan tulang belakang(elak sakit pinggang)
♥sangat senang pakai dan cabut
♥️ mengetatkan rahim

Sangat2 sesuai untuk wanita yg menghargai badannya dan hargai suami. Orang lepas bersalin paling banyak dpt penyakit sbb tak jaga. So, jom servis badan anda dgn Korset Abang Sayang

Pertanyaan/tempahan๐Ÿ“ž

๐Ÿ‘‰๐Ÿผ019 388 2369

Orange Mania Group(OMG)

 



 

 


 


P nyanyi tersohor membuat pengakuan yang beliau memakai korset semenjak umur 14 tahun lagi..no wonder badan beliau konsisten je dan in shape ..

Jom koling2 key, akk bagi free konsultasi..
 

Monday, January 23, 2017

Jamu Maharani Pelengkap Wanita

HERBA MAHARANI PELENGKAP WANITA

Sedikit Cerita Pil Maharani :

-Dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan.
-Ianya adalah keluaran Beijing Tong Ren Tang yg merupakan tanda perniagaan yg bersejarah melebihi 300 tahun di China

-Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah diperakui sebagai ‘Produk Terkenal di China’ pada tahun 1994.

-Juga diiktiraf sebagai ‘Spesis Ubat Herba Yang Terpelihara’ pada tahun 1998.
-Pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association – badan Islam luar negara yg diiktiraf oleh JAKIM)
-Diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL20014419T)
-Menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai dgn pati ayam hitam sbg ramuan utamanya.

Antara fungsi fungsinya :

-melancarkan peredaran darah
-menyelesaikan masalah wanita (keputihan, senggugut, peredaran haid)
-melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas & urat saraf
-menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, ovari, pinggul)
ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat
-Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit
-Mengeratkan hubungan suami isteri

Cara Pengambilan:-

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. 

Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba (tindakbalas badan yang berbeza).

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Atau, boleh juga mulakan dengan 10 biji. Kalau rasa okey (tak panas badan) boleh tambah dos kepada 15 atau 25 atau 50.

Jangan ambik kurang dari 10 biji sehari ye sebab nanti tak berkesan.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period

** Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Keberkesanan & Kehebatan

Membantu menyelesaikan masalah persekitaran - Ovari , rahim iaitu senggugut , keputihan,kegatalan , haid tidak teratur , menopose dan lain-lain.
Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payu udara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat dan akan memberi keanjalan pada payu udara.
Mengawal selia tekanan darah,emosi dan sraf.
Membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi, asma,urat timbul,peranakan jatuh(prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain.
Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu seri muka , lebih bermaya, bersemagat, kulit halus , awet muda, dan dapt memberikan kebahagian kepada pasangan.
Amalan selepas bersalin - mengelak daripada kemurungan , membantu membetulkan kedudukan , ovari , rahim dan lain-lain.
Pil Maharani merupakan pil kesuburan bagi wanita, sesuai diambil untuk wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang akan mendirikan rumahtangga sebagai persedian kesuburan awal. Pil Maharani ini juga boleh diambil untuk wanita yang sedang berpantang selepas bersalin.

Pm or wassup 0193882369

๐Ÿ’ž
Jamu sesuai utk 3 generasi,
Anak dara, Mak dara dan nenek pun boleh ambik..kan bagus tu. Lagi jimat..
Anak dara n mak dara wajib ambik..

Kelebihan Herba Maharani @ Susuk Moden ni untuk kita perempuan khususnya.
Kelebihan HERBA MAHARANI utk anak dara:
-- melancarkan peredaran darah
-- wajah lebih berseri
-- mengurangkan masalah jerawat
-- melancarkan hormon,
-- period stabil
-- mengurangkan keputihan
-- lebih bertenaga

Kelebihan untuk yang sudah berkahwin:
-- Awet Muda
-- mengecutkan rahim
-- memberikan tenaga
-- meningkatkan nafsu untuk bersama suami
-- membersihkan darah nifas
-- boleh digunakan ketika dalam berpantang selepas bersalin
Sesiapa yang dah amalkan memang tahu kesannya memang power






 

Testimoni Herba Maharani

 

 
Hari ni KF nak share sikit tentang pad bio seleza..
Guna #BioSeleza untuk hilangkan keputihan tetapi...
badan bertenaga ketika haid
buat kerja pun lancar
rasa happy selalu,takde lagi bad mood
senggugut pun dah takde
Guna #BioSeleza sbg pelapik di sarung kaki tetapi...
kencing lawas
angin dlm badan hilang
haid dtg tanpa sakit pinggang & pening2
sakit tumit berkurang
Guna #BioSeleza untuk berpantang tetapi...
kaki tidak lagi berbau & berpeluh
hormon stabil
fibroid & cyst kecut
baby dah kurang demam
Sekali pakai byk manfaat yg dapat 
  




Related Posts with Thumbnails