Premium Beautiful

Wednesday, February 22, 2017

Beijing Trip


Assalamualaikum..
ni adalah cerita masa OMG diterbangkan ke Beijing secara percuma bersama sama usahawan SHOM seramai lebih kurang 1000 orang..
Ramaikan? KF pun terkejut dengan bilangan qualifier yang ramai cam tu..sapa buat dia  dapat tau. Takde istilah dah cukup kuota, awak tak leh gi..qualified je memang dapat la pergi..

tersangat best dengan layanan VVIP , hotel 5 bintang, transportation free sepanjang disana 5 hari 4 malam..kalau yang first timer tu memang lompat bintang la sebab syiok sangat..


Di istana larangan. Ada 9999 bilik dan maknanya gundik pun ada 9999 orang tapi dari ramai2 gundik raja tu ada sorang je yg beranak untuk beliau, so sangat la menjadi kesayangan Maharaja.  Nak tau rahsia gundik ni, beliau consume Maharani tau..so nak tau kehebatan Herba Maharani boleh kontek akak 0193882369..


 Ni kat Tembok besar China..KF dah 2 kali datang sini tapi tetap kagum ngan lanskap dan juga binaan ni yang termasuk dalam 7 wonders in the world..

Dengan Cdm Dr Rozita dan Cdm Kak Nurzaida..Dua 2 bawak rakan kongsi..





Sis Rossa dari Kedah..hebat bisnes online nih..

Ngan CDM KJ..








Ada masa nanti akk masukkan lagi gambar gambar ..
sekarang ni tengah berlangsung pulak pakej melancong ke Gold Coast, Australia...
Jom sape nak intai peluang boleh kontek akak.
pergi percuma tau, di samping tu boleh dapat duit tepi tiap2 bulan..

jgn malu dan segan ye 0193882369


Thursday, February 9, 2017

More about Garam Buluh

    Salt was found to result from sound dreaded by evil elements. Sea salt and dead sea has a strength of stability in the body's blood elements of the skeletal system. The old people in the past have many tips about the greatness of salt. Salt can actually neutralize the acid element. Wind, gastritis, spasms, pain, and quite likely is due to the lack of salt factor. Actually we use salt in cooking instead of salt contains a lot of sodium found in the sea as they are more natural and contain a lot of potassium. Excessive sodium intake will cause various diseases.

The testimony of bamboo salt it can prevent heart disease, diabetes, high blood pressure ..


Boleh dapatkan garam buluh dengan pm atau wassup 0193882369

hargasekotak untukgaram buluh minum RM150
Garam buluh masak cuma RM55 sebotol
dan Garam Buluh Mineral Coffee RM30sekotak...

Bio Seleza Memang Selesa

APAKAH PILIHAN ANDA TEPAT??
===========================

PILIHAN TUALA WANITA YANG SALAH BOLEH MENGANCAM KESIHATAN DALAM DIAM.
--------------------------------------------------

BERALIHLAH KEPADA PAD FEMININ BIO SELEZA!!!
==========================================

♡ Anti- bakteria
♡ Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisme tubuh badan manusia
♡ Meningkatkan sistem pertahanan badan
♡ Membekalkan kandungan oksigen yang lebih tinggi

BIO SELEZA FEMININE PAD!!
=======================

~ NANO TEKNOLOGI YG BERKUALITI TINGGI

~ Dirumus khas dengan bahan-bahan yg dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yg unik, Bio Seleza memperbaiki kebersiha. feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yg optima sepanjang hari.

DIREKA KHAS UNTUK HINDARI GEJALA!!!
==================================

♡ membantu mengatasi masaalah sengugut, keputihan dan ketidakselesaan smsa haid
♡ menyimbangkan hormon
♡ menyekat pembiakan bakteria dlm rahim
♡ menghalang bau busuk
♡ membantu merawat sakit puan
♡ meningkatkan tahap imunisasi
♡ Keradangan Rahim 
♡ Keradangan Vulva
♡ Kerap Membuang Air
♡ Sakit Belakang

SATISFACTION 100% GUARANTEED ✔✔✔👍👍👍

Bio Seleza Memberikan Perlindungan Kesihatan Yang Optima Sepanjang Hari!!!!

HUBUNGI
=========

WHATSAPP 📞 01938823690WHATSAPP 📞 0193882369


 

 

 






 


 


#bioselezafeminepad
#padantikanser
#sypakaisyjual
#projekgegaromg
#orangemaniagroup

Premium Beautiful for Great Body and Great Health

BODY MCM CHE TA SELEPAS BERSALIN💃💃

Sekarang trend org berpantang pakai bengkung moden or korset baru dpt body mcm Che Ta semula. Siapa tak nak kan? Lepas bersalin ramai la yg mengadu:
🚫perut kedepan
🚫keras kt depan perut lagi2 Czer
🚫perut susah turun
🚫peranakan jatuh lah
🚫selulit merata tempat

So korset PREMIUM BEAUTIFUL sangat sesuai untuk set BERPANTANG anda
KERANA:
♥mengecutkan rahim dengan cepat
♥mengembalikan peranakan ke tempat yg betul
♥menghilangkan selulit yg mengelikan
♥mengempiskan perut dgn kadar segera
♥memudahkan pergerakan ketika berpantang(tak de lah jalan mcm robot)
♥mengeluarkan sisa2 bersalin yg tak brrsih
♥menaikkan pinggul
♥memperbanyakkan susu
♥luka cepat sembuh dgn cepat
♥bantu betulkan tulang belakang(elak sakit pinggang)
♥sangat senang pakai dan cabut
♥️ mengetatkan rahim

Sangat2 sesuai untuk wanita yg menghargai badannya dan hargai suami. Orang lepas bersalin paling banyak dpt penyakit sbb tak jaga. So, jom servis badan anda dgn Korset Abang Sayang

Pertanyaan/tempahan📞

👉🏼019 388 2369

Orange Mania Group(OMG)

 



 

 


 


P nyanyi tersohor membuat pengakuan yang beliau memakai korset semenjak umur 14 tahun lagi..no wonder badan beliau konsisten je dan in shape ..

Jom koling2 key, akk bagi free konsultasi..
 

Monday, January 23, 2017

Jamu Maharani Pelengkap Wanita

HERBA MAHARANI PELENGKAP WANITA

Sedikit Cerita Pil Maharani :

-Dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan.
-Ianya adalah keluaran Beijing Tong Ren Tang yg merupakan tanda perniagaan yg bersejarah melebihi 300 tahun di China

-Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah diperakui sebagai ‘Produk Terkenal di China’ pada tahun 1994.

-Juga diiktiraf sebagai ‘Spesis Ubat Herba Yang Terpelihara’ pada tahun 1998.
-Pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association – badan Islam luar negara yg diiktiraf oleh JAKIM)
-Diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL20014419T)
-Menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai dgn pati ayam hitam sbg ramuan utamanya.

Antara fungsi fungsinya :

-melancarkan peredaran darah
-menyelesaikan masalah wanita (keputihan, senggugut, peredaran haid)
-melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas & urat saraf
-menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, ovari, pinggul)
ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat
-Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit
-Mengeratkan hubungan suami isteri

Cara Pengambilan:-

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. 

Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba (tindakbalas badan yang berbeza).

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Atau, boleh juga mulakan dengan 10 biji. Kalau rasa okey (tak panas badan) boleh tambah dos kepada 15 atau 25 atau 50.

Jangan ambik kurang dari 10 biji sehari ye sebab nanti tak berkesan.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period

** Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Keberkesanan & Kehebatan

Membantu menyelesaikan masalah persekitaran - Ovari , rahim iaitu senggugut , keputihan,kegatalan , haid tidak teratur , menopose dan lain-lain.
Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payu udara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat dan akan memberi keanjalan pada payu udara.
Mengawal selia tekanan darah,emosi dan sraf.
Membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi, asma,urat timbul,peranakan jatuh(prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain.
Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu seri muka , lebih bermaya, bersemagat, kulit halus , awet muda, dan dapt memberikan kebahagian kepada pasangan.
Amalan selepas bersalin - mengelak daripada kemurungan , membantu membetulkan kedudukan , ovari , rahim dan lain-lain.
Pil Maharani merupakan pil kesuburan bagi wanita, sesuai diambil untuk wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang akan mendirikan rumahtangga sebagai persedian kesuburan awal. Pil Maharani ini juga boleh diambil untuk wanita yang sedang berpantang selepas bersalin.

Pm or wassup 0193882369

💞
Jamu sesuai utk 3 generasi,
Anak dara, Mak dara dan nenek pun boleh ambik..kan bagus tu. Lagi jimat..
Anak dara n mak dara wajib ambik..

Kelebihan Herba Maharani @ Susuk Moden ni untuk kita perempuan khususnya.
Kelebihan HERBA MAHARANI utk anak dara:
-- melancarkan peredaran darah
-- wajah lebih berseri
-- mengurangkan masalah jerawat
-- melancarkan hormon,
-- period stabil
-- mengurangkan keputihan
-- lebih bertenaga

Kelebihan untuk yang sudah berkahwin:
-- Awet Muda
-- mengecutkan rahim
-- memberikan tenaga
-- meningkatkan nafsu untuk bersama suami
-- membersihkan darah nifas
-- boleh digunakan ketika dalam berpantang selepas bersalin
Sesiapa yang dah amalkan memang tahu kesannya memang power






 

Testimoni Herba Maharani

 

 
Hari ni KF nak share sikit tentang pad bio seleza..
Guna #BioSeleza untuk hilangkan keputihan tetapi...
badan bertenaga ketika haid
buat kerja pun lancar
rasa happy selalu,takde lagi bad mood
senggugut pun dah takde
Guna #BioSeleza sbg pelapik di sarung kaki tetapi...
kencing lawas
angin dlm badan hilang
haid dtg tanpa sakit pinggang & pening2
sakit tumit berkurang
Guna #BioSeleza untuk berpantang tetapi...
kaki tidak lagi berbau & berpeluh
hormon stabil
fibroid & cyst kecut
baby dah kurang demam
Sekali pakai byk manfaat yg dapat 
  




Related Posts with Thumbnails