Premium Beautiful

Friday, August 20, 2010

Bersama artis!!

Sebelum membuat anjakan paradigma ni, tengok artis cuma kat tv dan majalah dan paper sahaja tetapi bila dah buat ni, banyak kali jugaklah jumpa artis terkenal tanah air face to face. Dalam kebanyakan function memang company jemput artis terkenal untuk hiburan terutamanya acara grant dan dinner.



Semasa ulangtahun syarikat ke 16 diadakan di The MINES, gandingan dua penyanyi lelaki iaitu M. Nasir dan Faizal Tahir. Takde miming memang nyanyi live, bestnya. They all pun sporting. Punya ramai yang datang masa tu sampai M. Nasir cakap kalau dia tau macam ni, dia jual tiket kat luar satu RM10 ringgit pun dia masih lagi untung banyak.



Faizal tahir pun tak kurang hebat. Antara lagu yang dinyanyikan adalah "Sampai Syurga" dan "Gemuruh" yang memang jadi lagu korporat kitorang.



Misha Omar semasa Majlis anugerah Forbes ASIA, Best Under a Billion Company bagi tiga tahun berturut-turut di Hotel One World, dekat One Utama, Damansara. Comel, kecik molek je orangnya.



Boleh agak tak sape ni, of course Diva Siti Nurhaliza penyanyi tersohor walaupun dah menceburi seni dah lama dah tapi still bertahan. Siti memang best... Baju dia rekaan Rizman Ruzaini, tahu sebab masa gi tempah baju untuk naik anugerah ni, Rizman bagitau.


Meriah Siti dengan diiringi penari-penarinya. Konsert Siti ni di buat sebelum anugerah pada keesokan harinya dan konsert ini ditaja oleh company.




Purnama merinduuu. Siti menyanyi dengan penuh feeling sampai duduk kat tangga. Hubby I berasak-asak nak ambik gambar ni sebab semua orangpun nak ambik jugak.




Balik dari konsert, jumpa Siti Saeda kat lobby hotel Concorde Shah Alam, terus bergambar. Siti Saeda ni tak sombong dan dia memang cantik dan putih melepak. Kulitpun halus mulus.



Dafi menyanyikan lagu dengan penuh perasaan semasa anugerah diamond, Double Diamond dan Car Fund Achiever di MINES Resort



Rentetan dari itu, kitorang pun terpaksalah melawa, akibatnya we all punya bajupun lebih vogue dari artis-artis. Ha..ha..ha...Baju I, Lini and Jue adalah dari Rizman Ruzaini, jangan maree.



So, kalau anda berminat untuk bersama dengan artis ni, andapun ada peluang untuk menemui mereka secara live. Best jugak, bagi warna-warni kehidupan.. Contact me and I'll let you know how?





















1 comment:

Related Posts with Thumbnails