Premium Beautiful

Sunday, October 31, 2010

Long Bra!

Hari ni saya nak bercakap mengenai long bra sahaja atau coli panjang PB. Ada setengah kawan bila sebut je korset, dia kata nak pakai seluar saje. Tapi sedar tak kalau kita pakai seluar saje, isi yang berlebihan akan terkeluar dari seluar dan menyebabkan pinggang kita besar pulak. Kan dah tercapai objektif pakai korset untuk mencantikkan body!! Betul tak?


Tali Pb ni agak besar sebab kalau saiz buah dada yang besar macamanapun ia akan dapat menampungnya. Kadang-kadang orang pakai tali yang agak kecil kononnya lebih seksi tapi long term ia akan menyebabkan tekanan yang lebih pada bahu dan ia juga meninggalkan tanda kemerahan pada bahu tersebut. Kan dah sakit???

Bentuk tali yang berbentuk u shape pulak akan menyebabkan belakang lebih seksi dan jugak lemaks ditarik masuk kedalam bahagian bra dan ia akan membuat pembakaran lemak tanpa kita sedari. Haa kan best tu, flat lima tingkat kat tepi pun boleh ranap.

Pas tu pilihan tiga cangkuk kat belakang boleh kita adjust mengikut saiz badan yang confirm akan berubah apabila kita konsisten memakainyeee. Haa sebab tu ada kawan dalam masa 3 bulan je berat badan dia turun 15 kg.


Kat depan pulak kita tengok lace paling banyak kat bahagian depan untuk mengelakkan dari ulcer dan gastrik. ada kawan yang bulan puasa tak pernahnye dapat puasa penuh tapi bila dia pakai PB ni boleh puasa penuh. Lagi pulak dia punya cangkuk kat belakang bukan kat depan. kalau kat depan ia akan menekan organ dalaman yang penting seperti hati dan paru-paru kat depan dan long term kita akan rasa sakit.

Lagi satu dia punye cup berbentuk piramid so dia akan memberikan pengudaraan yang lebih kepada nipple kita dan itulah sebabnye bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, kemungkinan untuk dapat cyst dan lump adalah kurang. Susu yang berlebih selepas menyusu akan terus keluar dan diserap oleh bra tetapi bra ni tak akan menyebabkan kita rasa kurang selesa kerana dia serap air dan cepat kering.

Pada bahagian depan jugak ada chitosan yang di suntik masuk untuk menghalang kanser payudara berlaku. Setiap 20 orang perempuan akan terkena sorang kena kanser, jadi bila pakai ia akan memberikan satu kondisi yang tak sesuai bagi sel kanser membiak. Berusaha mencegah adalah lebih baik dari kita merawatnya.

Bahagian wire memori pada bahagian bawah cup pulak akan menyokong saiz payudara kita tak kira saiz apa pun. Tak pernah lagi la dengar orang punya wire bra ni terkeluar dan menekan breast seperti dalam bra biasa yang ada dawai tu.

Bila dah pakai bra ni, confirm payudara terangkat dan long term ia takkan mudah jatuh dan breast lagi firm, pejal dan lebih anjal. Dulu bagi sape yang takde lurah confirm dah ada lurah dan lebih seksi bukannya seksa nak tengok. Badan cantik, kita lebih confiden dan sayangkan diri sendiri...
Dapatkan set anda semudah 3 step

Step 1 : Contact/sms 012-2833801

Step 2 : Payment via maybank 2u

Step 3 : Delivery

Senang dan mudahkan!!!

Act now!!!

Tuesday, October 26, 2010

Testimoni PB


Senggugut?

Keputihan?


Selulit?



Back pain atau sakit belakang?


Atau masalah nak dapat anak?

Infertility may not be a problem even if you're in 30's or 40's.


Premium Beautiful adalah solusinya. Dapatkan set anda sendiri hari ini... Ingat, takleh share ye..
Contact saya untuk try dan ukuran percuma...

Sunday, October 24, 2010

Bio Aura water System









Teknologi NANO dalam Sistem Penapisan Air
Selaras dengan kemajuan Nano, Bio Aura Hi-Tech Water System turut menggabungkan inovasi saintifik dalamnya. Dengan Nano, ia dapat mencapai fungsi membersih, mengalkali dan memberi tenaga kepada air yang diminum secara optimum.


Menghasilkan komponen bersifat Nano dan kandungan oksigen yang tinggi, menggalakkan pertumbuhan sel-sel badan yang sihat

Kandungan bio-tenaga yang berganda, meningkatkan keaktifan sel-sel tubuh badan

Molekul-molekul yang bersaiz nano menambahkan lagi keberkesanan penyerapan nutrien

Membekalkan kekayaan bahan-bahan mineral dan nutrien untuk keperluan kesihatan tubuh

Sistem penapisan air yang lebih efektif menghapuskan unsur-unsur toksin, bakteria, klorin dan logam berat supaya air selamat diminum

Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, menjadikan air lebih sedap diminum

Kualiti air bertenaga meningkatkan metabolisme, melancarkan sistem peredaran darah dan memperkuatkan sistem imunisasi badan

Nilai pH yang cenderung kepada beralkali setara dengan keperluan badan. Amalan minum air Bio Aura dapat memberikan kesan terapi terhadap susuk badan yang berasid

Menjamin kecantikan dan kehalusan kulit serta kesegaran makanan


Teknologi Nano, revolusi terkini yang membawa kepada kemajuan dunia dalam abad ke-21 ini. Ia berasal daripada perkataan Latin, dengan cirinya yang bersaiz KECIL - 1 nanometer = 0.000000001 meter

Ini jelas menunjukkan betapa kecilnya saiz nano, sehingga mencapai 1000 kali ganda lebih kecil daripada diameter rambut manusia


Menjelang era teknologi yang baru, Teknologi Nano luas diaplikasikan dalam pelbagai industri seperti perubatan, maklumat teknologi sehingga ke bidang elektronik dan komputer. Sebagai contohnya, sekeping disk bernano mampu menyimpan jumlah maklumat sehingga 10,000,000 kali ganda berbanding disk yang biasa. Ini turut membuktikan bahawa penggunaan Teknologi Nano bukan sahaja meningkatkan kualiti produk, malahan ia menambahkan kapasiti dan kebaikannya serta dapat mengurangkan pembaziran


Menurut laporan WHO mengenai air minuman seisi rumah, didapati 1.6 juta kes kematian diarea yang berlaku setiap tahun adalah berkaitan dengan air minuman yang tidak selamat dan persekitaran yang tidak bersih. Maka, memilih sebuah penapis yang berkesan adalah sangat penting. Bagaimana menentukan keberkesanannya? Dapatkan jawapan daripada soalan-soalan yang dikemukakan berikut.

Air minuman yang disalurkan keluar dari paip air rumah saya kerap tercemar. Adakah Bio Aura dapat mengatasi masalah ini?
Bio Aura Hi-Tech Water System mengaplikasikan teknologi sistem penapisan yang canggih dan terkini. Ia terdiri daripada 6 penapis dan dapat mengatasi masalah pencemaran air minuman. Ia
Tiada toksin, tidak berbahaya, dan tidak berbau asing;
Unsur-unsur mineral yang seimbang;
Nilai pH cenderung kepada alkali;
Molekul-molekul yang kecil.

Apakah itu air bertenaga dan bagaimana ia mempengaruhi kesihatan kita?
Air bertenaga bermaksud air yang molekul-molekulnya besar dan berselerak telah dipecahkan kepada dan berperanan sebagai medium nutrien. Ia membantu dalam:
Penghadaman;
Menyingkirkan bahan buangan;
Melicinkan sendi-sendi;
Mengimbangkan suhu badan;
Mengekalkan fungsi-fungsi sel;
Mengekalkan metabolisme tisu seperti limfa, darah dan sebagainya.

Bolehkah penapis biasa mengatasi masalah seperti yang dinyatakan di atas?
Penapis-penapis di pasaran dapat menapis keladak pejal dan membasmi mikroorganisma. Akan tetapi, ia tidak dapat mengekalkan unsur-unsur mineral yang baik untuk badan. Selain itu, nilai pH air yang ditapis oleh penapis biasa adalah lebih kurang 6 dan berasid, padahal badan manusia memerlukan air yang bernilai pH 7~ 8, beralkali.

Adakah unsur-unsur berguna air Bio Aura akan terjejas jika ia dididih atau disejukbekukan?
Tidak, air Bio Aura mempunyai molekul-molekul kecil yang tersusun rapat dan stabil. Sebenarnya, Bio Aura telah menyingkirkan bahan-bahan yang berbahaya dan mengekalkan unsur-unsur berguna, maka ia boleh terus diminum tanpa dididih.

Apakah kelebihan air Bio Aura?
Mengaktifkan sel-sel, memperkuatkan sistem imunisasi;
Daya resapan yang kuat, meningkatkan fungsi metabolisme;
Kandungan oksigen yang lebih tinggi, berfungsi antibakteria;
Daya larut yang kuat, membantu memperbaiki masalah sakit jantung, otak dan saluran darah.

Adakah air Bio Aura sesuai diminum oleh bayi atau kanak-kanak?
Sudah tentu! Orang tua dan wanita mengandung juga sesuai meminumnya. Air Bio Aura sesuai diminum oleh seisi keluarga anda.

Adakah penting untuk mengekalkan unsurunsur mineral?
Mineral (seperti kalsium, magnesium, selenium dan sebagainya) adalah salah satu unsur penting dalam badan manusia. Sebagai contoh, magnesium yang larut dalam air berperanan penting untuk mengelakkan berlakunya penyakit jantung. Kenyataan ini telah diakui oleh saintis. Oleh itu, kita harus

Perlukah Bio Aura kerap diselenggarakan?
Hanya perlu menukar penapis megikut jadual penggantian yang disarankan. Bagi penapis seramik (penapis A), anda perlu mencucinya setiap 3 atau 4 minggu, bergantung kepada kualiti air tempat yang anda duduki.

Mengapa kita perlu meminum air yang beralkali?
Susuk badan yang bersifat neutral atau beralkali adalah paling baik untuk sel-sel, kerana dapat membantu dalam metabolisme badan, menyingkirkan bahan yang belum dihadam dan toksin, meringankan beban organ-organ dalaman dan sebaliknya, susuk badan yang bersifat asid membebankan ginjal dan hati, mudah berlakunya penyakit tamadun serta berasa letih, tidak sabar, gemuk, tertekan, tidak cukup tidur dan mengalami penuaan sebelum usia.

Bagaimana saya mencuci penapis seramik?
Tanggalkan penapis mengikut diagram di dalam manual pengguna dan kemudiannya pasang semula ke dalam katrij. Ringkas dan mudah sekali!
Hubungi saya untuk keterangan lanjut. Sms aje pun takpe, nanti I call balik...

My face in paper!!!

Glamour You!!


First time gambar I masuk paper adalah dalam Harian Metro selepas saja balik dari 1st trip iaitu Korea, punyala terkejut dan seronok. Maklumlah tak pernah-pernah masuk paper dah masuk la pulak. Glamournye tak leh nak cite.. perasanle sikit time ni.. tapi bestnye muka masuk paper nih.. I beli paper ni 10 set kot... sebok talipon orang kampung bagitau. Mak ayah jangan cakaple, depa lagi lebih, asal buka mulut je cerita pasai anak dia... punyela bangga...

Then kali ke-2 masuk paper Berita Harian, akhbar utama negara, pehh, bangga sungguh. Sama gak, telepon mak ngan ayah bagitau tentang kemunculanku.. heboh sekampung.. Masa ni, gambar di pergunungan salji kat Tokyo, juga my first trip to oversea. Pas tu, ada kawan-kawan yang perasan tentang gambar ni and heboh jugakle kat tempat kerja, glamer sat.

Tu la, kalau tak buat biz ni, confirmle tak merasa gambar masuk paper. Bukannye teringin sangat tapi perasaan tu sungguh syok.

Then bila nampak gambar Kak Ana keluar muka depan majalah Personal Money ni, perasaan best dan syok tu berulang lagi walaupun bukan gambar aku tapi sebab berada di bawah kumpulan mereka berdua ni, punye la bangga giler. Gambar mereka berada setanding dengan jutawan-jutawan baru Malaysia ......

So, moral of the storynye( Kak Ana selalu cakap cam ni).. rebutla peluang bermula dari sekarang ni dengan pm/sms saya kat 012-2833801 untuk mengetahui detail tentang

Premium Beautiful


yang telah merubah hidup saya sebanyak 360 degree!!!!

Thursday, October 14, 2010

Diet Solution!

Don't worry this is not dieting Program.

Stop Dieting, Stop Eating and Start Living!!

Umphh How It works?

Premium Beautiful Solution. Nikmati hidup anda sepenuhnya tanpa mengubah cara makan anda. Makan takde pantang punya.

Bersenam cuma mengurangkan jumlah kalori sebanyak 350 berbanding pakai PB selama 1 jam boleh mengurangkan kalori sebanyak 900. Wow!! macamana tu??

Sebabnye dalam PB ada Far Infra Red iaitu sinaran infra merah jarak jauh yang boleh membakar lemak, melancarkan perjalanan darah dsbnya.

Sinaran FIR akan mengenai tubuh dan kulit dan seterusnya akan menggetarkan molekul air dalam badan melalui tindakan resonan dalam badan manusia.


Molekul air yang asalnya besar akan dikecilkan dan menjadi molekul air yang lebih kecil dan bertenaga kepada empunya badan!!


Disamping itu ia juga akan menyebabkan kulit pemakainya menjadi lebih halus kerana sel yang diaktifkan loh FIR tadi. Inilah antara rahsia kulit muda remaja.


Sebelum memakai PB keadaan dalam badan bersuhu biasa dan sejuk(warna kebiruan)



Selepas memakai PB selama 30 minit, suhu badan bertukar (warna kemerahan)


Selepas 1 jam, warnanya kemerahan dan suhu ini memang tak sesuai untuk sel kanser membiak.




FIR memecahkan lemak, darah beku, susu beku
Fabrik akwatek-akwadyne menarik keluar lemak, susu, toksik dan peluh
FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai sebagai perumah kanser (sukar membiak).


Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
- Meningkatkan kadar metabolism
- Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
- Mengelakkan pertumbuhan bakteria
- Mengeluarkan peluh asid
- Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
- Mengekalkan kesegaran badan- Mengurangkan kandungan asid dalam darah
-Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
- Tidur lebih nyenyak
- Menghilangkan bau badan
- Menghilangkan kulat dan fungus
- Membersihkan udara dalam badan
- Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan
- Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik.

Dapatkan set anda hari ni!!!

Dengan rebet istimewa, tentu anda puas kerana dapat memakai barang dengan harga berbaloi-baloi!!

Contact 012-2833801 now!!


Salam Jumaat,
Kepada semua pengunjung blog saya, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini walaupun saya kenal ataupun tidak. Yang penting melihat senarai pengunjung yang sentiasa bertambah setiap hari membuatkan saya sentiasa bersemangat untuk mengupdate(kalau cikgu BM tahu, marah ni) blog ini.

Antara perkara terbaru yang berlaku recently betul-betul menambahkan semangat saya untuk terus berbiznes. Selepas diterbangkan bersama bizpartners ke Switzerland baru-baru ni saya melihat satu anjakan dari segi dalaman terutama kepada bizpartners yang baru balik dari Swiss. Semangat mereka semakin bertambah dan berupaya memberikan satu suntikan semangat yang baru. Inilah yang dinamakan bukti speaks by itself. B4 this mungkin mereka merasa mustahil untuk sampai ke Swiss kerana biasanya orang yang berduit saja boleh pergi tetapi dengan mengambil satu tindakan yang sedikit lain telah berjaya mengubah hidup kita seluruhnya.

Buktinya pada malam pertama kelas Rabu telah menghimpunkan ramai bizpartners dan ada juga yang dah lama tak nampak (dekat 4 table jugakla). Sesungguhnya jauh dalam hati merasa sungguh terharu dan rindu kepada mereka semua dan azamku ingin membawa mereka semua melancong ke seluruh dunia selepas ini. Ya Allah kau penuhilah impian mereka semua kerana mereka berkehendak dan berusaha untuk mencapai impian mereka.

Marilah kita sama-sama berusaha untuk merealisasikan impian dan matlamat kita semua. Bulat air kerana pembetung, bulat manusia kerana muafakat dan kita merasa sungguh bertuah berada dalam kumpulan hebat Kak Ana dan Abg Lan, K Ju dan Abg Abu yang sentiasa menyokong dan memberi tips dan strategi untuk berjaya.

Hasil secupak tak boleh jadi segantang jika kita tak berusaha untuk mengubahnya dan percayalah, yang bulat takkan datang bergolek dan yang pipih tak datang melayang walaupun itu sifatnya. Tidak boleh berharap-harap tanpa ada tindakan dan perubahan.

Dan yang paling utama hina besi kerana karat dan hina manusia kerana hidup melarat.

Jumpa anda di puncak kejayaan bersama senyuman.

Monday, October 11, 2010

Premium Beautiful!!

Yang mana kita nak badan kita jadi? Yang kiri ke kanan?





Tiada masalah ni lagi...



Menjadi korset pilihan Gadis Melayu dan celebriti tempatan...



Dengan warranty seumur hidup!!





Produk yang superbrand dan merupakan pioneer pakaian dalam!!




Mengandungi bahan eksklusif FIR yang membantu pengaliran darah dsbnye..





Confirm cantik dan selesa!!


PB Solution to your health problems and financial...
Contact me via sms/pm/tel 012-2833801







Testimoni Premium Beautiful

Pemakaian PB akan mendapat 30% pembentukan badan secara serta merta. Gambar di bawah menunjukkan perubahan ini.





Sementara kesan diatas dikesan pada pemakai selepas seminggu sahaja dipakai. Pemakai ini mengalami ketulan pada perutnya yang berwarna kemerahan dan beliau merasa sakit akibat ketulan itu. Selepas seminggu ketulan itu mengecil dan beliau tidak lagi merasa sakit. Ini adalah kesan 70% untuk kesan kesihatan.
dapatkan set anda sekarang kerana anda tidak akan merasa rugi memakainya.
contact 012-2833801 sekarang untuk ukuran anda dan trial.
Cepat jangan ketinggalan selagi rebet masih ada!!!

Maharani + PB

Superb dan Fantastic!!
Jika anda mahukan perubahan yang cepat, gabungan antara pemakaian PB dan herba Maharani adalah gandingan yang cantik. Sila ikuti testimoni dibawah dan cara pemakanan produk ini.
Pn Roslina Says :

Ibu saya telah mengalami menopaus dan beliau sering mengalami masalah sakit badan daripada paras pinggang hingga ke kaki. Saya telah menghadiahkan ibu satu set pakaian dalam premium beautiful hai-O Marketing dimana saya berharap mungkin pakaian ini boleh membantu melegakan kesakitan yang dialami olehnya. Soalan saya apakah produk Maharani Hai-o Marketing sesuai digunakan oleh wanita yang telah menghadapai menopaus ini atau adakah pil herba lain yang sesuai untuk beliau.. terima kasih.

Answer:

Puan,
Terima kasih kerana memilih produk Hai-O Marketing.

Ya. Herba Maharani memang sesuai untuk ibu anda yang dalam peringkat menopaus. Tambahan pula, ia juga melegakan kesakitan pinggang dan belakang.

Herba Maharani menguatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin serta meningkatkan sistem imunisasi badan. Selain itu, produk ini turut membantu mencegah osteoporosis yang dihadapi oleh mereka yang telah henti haid.

Pengambilan yang berterusan menjadikan seseorang itu lebih bersemangat, bertenaga dan aktif. Ia sesuai dimakan oleh mereka yang telah berumur 50, 60, 70 malahan 80 tahun.

Testimoni
Ada customer yang memberitahu bahawa mak dia dah menopaus tetapi selepas makan produk herba maharani selama seminggu, haidnya datang semula.

Aini Says:

Saya sudah menggunakan produk premium beautiful Hai-o marketing hampir 2 tahun tetapi tiada sebarang perubahan dapat dilihat pada berat badan saya. Bagaimanakah cara pemakaian yang disarankan untuk mendapatkan kesan yang optimum khususnya dalam menurunkan berat badan?

Answer:

Salam sejahtera,

Anda mesti memastikan yang anda memakai saiz Premium Beautiful yang betul. Selain itu, anda mesti memakai ketiga-tiga bra + waist nipper + long girdle selama 8 jam setiap hari, bukan untuk beberapa jam sahaja.

Pada masa yang sama, anda diingatkan untuk menjaga pemakanan anda. Makan secara biasa untuk 3 meal sehari. Sesetengah orang akan makan tanpa terkawal selepas menanggalkan set Premium Beautiful mereka, dan ini akan mensia-siakan segala usaha mereka.

Jika anda telah mencuba cara-cara yang dinyatakan di atas, anda dinasihatkan untuk mengambil langkah seperti berikut (yang mana sesuai) supaya mengurangkan berat badan anda:
(1) Kalau kita suka makan daging atau mempunyai masalah sembelit, anda dinasihatkan untuk mengambil Imperial Tea atau Garam Buluh;
(2) Jika anda mempunyai perut buncit, anda dinasihatkan untuk mengambil Chitosan




Aida Says:

hi..saya Aida dari Kedah, nak tanya ada anak buah saya tidak teratur peredaran haid, kadang 2 bulan sekali dtg haid? adakah maharani blh solve masalah ni?

Dan adakah product hai-o blh buang toksin dlm badan seterusnya menghilang penyakit gatal-gatal pada kulit, jenis biji-biji di kulit dan berair

Answer:

Cik Aida,

1. Masalah haid yang tidak teratur.
Kitaran haid dikira normal jika ia adalah tetap pada sekali sebulan / sekali setiap 2 bulan.

Herba Maharani memang boleh membantu menyelesaikan masalah peredaran haid yang tidak teratur, masalah senggugut, keputihan, sakit pinggang & belakang, menghilangkan keletihan dan sebagainya.

Cara pengambilan : anda dinasihatkan untuk mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1/2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan. Kesan produk boleh dirasai selepas 2/3 bulan.

Nota :
Jika rasa badan ‘panas’ selepas makan, anda boleh menggunakan satu daripada cara yang berikut :
(a) minum air garam
(b) makan separuh biji (25 biji kecil) setiap kali

2. Untuk masalah gatal-gatal pada kulit, biji-biji kulit dan berair.
Produk Hai-O Bamboo Salt sesuai untuk menyelesaikan masalah ini kerana sifat menyahtoksin yang baik.

Cara pengambilan : ambil sebungkus Hai-O Bamboo Salt Premier Drink, dicampur dengan air suam (~200 ml) dan minum sekali pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan malam (sebelum tidur) = 2 kali sehari. Pada masa yang sama, sapukan air garam buluh pada tempat gatal & tempat bertumbuhnya biji-biji kulit untuk membantu membasmi kuman.

Penggunaan air garam buluh secara dalaman dan luaran akan membantu menyelesaikan masalah kulit dengan berkesan.

Su Says:

Bila waktu yang sesuai untuk saya mengambil semula herba maharani?
Saya haid pada 25hb.Mac, dan masih ada sampai ke hari ini ( 6 hari ). Saya berusaha untuk mendapatkan anak.

Answer:

Cik Su,

Untuk menambahkan peluang mengandung, anda perlu memastikan peredaran haid anda menjadi tetap terlebih dahulu.

Cara pengambilan Herba Maharani :
Ambil selepas period, 1 biji bola kuning (=50 biji hitam yang kecil) setiap hari & berterusan selama 6 hari. Selepas itu, hentikan pengambilan dan tunggu sehingga selepas period anda yang seterusnya dan amalkan cara pengambilan yang sama. Anda perlu mengamalkannya secara berterusan untuk suatu tempoh masa. Biasanya selepas 2/3 bulan (bergantung kepada individu), keberkesanan produk dapat dirasai.

Herba Maharani membantu mengawalatur masalah peredaran haid dan membekalkan nutrien kepada badan, jadi sesetengah pelanggan kami mendapati ia boleh membantu mereka mengandung.

Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama.

(1) Kebaikan Herba Maharani :
(a) Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
(b) Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
(c) Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
(d) Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
(e) Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
(f) Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Kebaikan-kebaikan yang dinyatakan di atas adalah kerana Herba Maharani terdiri daripada bahan-bahan bernilai seperti :

(a) Gallus Gallus Domesticus (ayam hitam) yang membantu menguatkan badan dan baik untuk mereka dengan badan yang lemah, mudah rasa letih dan menghadapi masalah wanita seperti kesakitan haid
(b) Ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan herba-herba tradisional Cina lain yang menambahkan tenaga & darah, melegakan kesakitan haid, menghilangkan keletihan dan sebagainya

(2) Herba Maharani membantu anda mengawalatur peredaran haid supaya menjadi tetap & menguatkan badan. Jadi, ia menambahkan peluang untuk mengandung.

(3) Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
(a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
(b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

(4) Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari.

tq.

Swiss & German!!

Great Place!! Great View!!





Mt Titlis



















Cantikkan pemandangannya! Lereng gunung yang menghijau

Rumah yang tersusun dan bersih!! Kalau nak negara kita cantik camni, kenala jaga kebersihan dulu.

Rumah kat lereng bukit. Macam tak pernah ada kejadian macam tanah runtuh je kat sini..



Ingat tak bangunan ni exactly macam pernah load dekat internet and sebijik I dapat tengok this building. Uhh awesome..

Pernah tak terbayang anda boleh menikmati pemandangan dan percutian menarik ni!!


Contact/sms/pm saya untuk mengetahui caranya..


Related Posts with Thumbnails