Premium Beautiful

Monday, February 28, 2011

DsM, DDm NiTE!!!!

Baru-baru ni telah berlangsung satu anugerah untuk menghargai para DSM, DDm and Car Fund Archievers di The Mines. Memang malam yang penuh gilang-gemilang sebab acara grandlah katakan. Memang best!! Disini I want to say Congrates to all yang naik pentas sebab this is really your 1st step untuk kejayaan yang lebih gemilang...




Gambar sekitar anugerah!!!




Haaa, belek jangan tak belek rantai tangan tu, akak dah dapat dah.. terlior je tengok orang punye ye? sebab cantik sangat....


Happy je dua jejaka idaman malaya ni..






Congratez to DSM Syikin.. walaupun dalam pantang 25 hari tapi tetap bersemangat untuk ambik sendiri anugerah tu.. moga lebih berjaya di masa akan datang..mendapat sokongan padu dari suami yang mengambil alih biz ni semasa beliau dalam pantang. Memandu kereta mewah Toyota Estima model terkini dalam tempoh setahun saja berbiz..



THEN cONGRATez for DSM Siti Suhaila.. teruskan perjuangan untuk langkah seterusnya...Mana sangka pekerja biasa tapi mampu mencapai pendapatan bulanan hampir 5 angka sebulan...dan kini memandu kereta mewah Merc C class..


THEN 1000 Congrates to DSM Siti Nooraini atas pencapaian beliau.. tahniah, moga kejayaan ini akan menyuntik lebih banyak kejayaan terutama untuk rakan kongsi beliau..anda boleh mengubahnya kerana banyak sangat bukti yang telah anda capai dalam masa yang singkat..Penerima jam tangan kerana sales bulanan yang telah melebihi RM100,000 dalam sebulan...

And lastly many congratez to DDM Siti Mazni.. Anda memang layak dan jadikan ini sebagai satu anjakan kepada satu lagi anak tangga iaitu CDMMMMM. Anda pasti boleh menjadi bintang baru 2011...

Congrates to all the ArChIeVerS!!

Percayalah kejayaan besar bermula dengan kejayaan yang kecilll... you can do it..

Thursday, February 24, 2011

Ilmu oh Ilmu!!!

Pernahkan dengar orang cakap, tak pandailah buat biz ni. Saya tak tau nak cakap. Tapi bila dfikirkan, memangla sebab asal-asal orang kita bukannya biasa buat biz tapi kita bukan buat sesuatu yang pelik sebab ramai orang buat biz dalam dunia ni cumenya kita je yang masih baru dalam bidang ni. Takpe la ambik satu tindakan untuk berubah hidup kehidupan ke arah yang lebih baik..


Takkanla kita nak duduk di takuk yang lame je, kan? Sesekali ambik tindakan yang berbeza, confirm kita akan dapat hasil yang berbeza seperti yang telah terbukti oleh orang yang telah berjaya dalam bidang ni..



Pernah tak dengar :



Ilmu kalau kita dengar, kita dapat 30%,

Kalau kita dengar dan catat, kita akan dapat 70%

Kalau kita dengar, catat dan baca, kita akan dapat 90%

Tapi kalau kita terus bertindak, kita akan dapat 100%

The last one is very true becoz akak kan terlibat dengan bidang pendidikan. Compared dengan student yang only baca je student yang last one dia akan ingat forever apa yang dia buat dan memang dia faham betul-betul. Sebab tulah bila kita dah libatkan diri dengan biz ni, cuba ambil satu tindakan dengan ambil tahu detail tentang produk yang kita jual.. Dalam kes ini produk Premium Beautiful la.

Takkanla kita jual kita tak tahu tentang produk ni...

at least tahu cara ukur,
cara pakaikan orang,
testimoninya sekali
tapi sekali bila kita dah dengar tentang peneraangan produk ni 2,3 kali kita dah tahu tentang cara penerangannya. tu yang senang kita jual produk ni..
Contohnye rakan kongsi akak buat demo je 10 orang dengar terus 10 orang ambil PB ni.
pergi pulak tempat lain, 6 orang dengar terus 6 orang ambik Premium Beautiful ni.
Itulah yang membezakan orang yang ada ilmu produk ni dengan orang yang tak de ilmu.
Kita jual kelebihan produk bukannya harganya. kalau nak ikut Premium Beautiful ni memangla mahal tapi banyak kelebihannya dik.. Kalau tak takkanla orang nak beli beg tangan LV atau PRADA atau GUCCI etc..(akak memang suka handbag.. nak buat macamana, kalau dah pompuan tu...)
Fungsi beg tangan ni cuma bawak barang je, kalau macam tu bawak jela beg plastik je, kan sama fungsinya tapi nowadays orang go for quality sebab tulah beg-beg tangan tu walaupun mahal orang beli jugak..
Kalau ada orang kata susahla nak jual barang akak pun heran sebab kita boleh jual dalam masa 1 hari, 3 hari,1 minggu, 1 bulan atau paling lama pun 2 bulan je...itupun orang yang memang jual sambil-sambil.....
Lagi satu kalau dah tau tentang kehebatan produk kalau tak tau nak pasarkan memang lah rugi sangat!!!!!
Nak tau tak selama akak buat biz ni akak cuma pegang satu pelan pemasaran je, bukannya dok tukar-tukar tu lah yang senang dik. Ramai diantara kita buat biz ni sebagai part time (walaupun incomenye dah jadi majorrrr) so, kalau cuma ikut satu pelan je memang senang...
Pelan tu pulak memang dah di ajar dalam kelas atau masa kita ikut pemimpin kita. kita cuma tiru je bulat-bulat apa yang diajarkan... itu lagi senang , sebab bab meniru ni kita dah tau dari sekolah rendah lagiiii....
Selain dari tu masa kita ikut pemimpin kita tu buatlah catitan sikit, tang mana dia tekankan dan kat mana dia dok enforce... lepas tu cuba buat sendiri dengan kehadiran pemimpin kita, confirm kita pun akan jadi pandai.. jangan malu nak tanya dik pada pemimpin tentang kelemahan kita sebab kalau malu bertanya sesat jalan...
Alang-alang kita dah ambil tindakan tu kita buatla dengan bersungguh-sungguh sebab orang yang bersungguh ni Allah akan bagi ganjaran setimpal dengan usaha yang dilakukannya
Ada bijak pandai yang mengatakan
"Do something with passion, you'll get to the maximum"
Rezeki tak datang bergolek, yang pipih tak datang melayang tetapi perlu diusahakan secara istiqamah dengan mengikut prosedur yang sepatutnya...
Kalau anda ikut ni insyaAllah kita akan mengecap nikmatnya tak lama lagiii..
ok Good luck to all of you...

Sunday, February 20, 2011

Sape nak SiHaT, CanTik dan KaYa???

Tipule kalau kata takde orang yang suka sihat, cantik dan banyak duit. Akak percaye dalam dunia ni itu adalah antara our target.. selain dari keutamaan mendapat keberkatan ALLah s.w.t.



Bayangkan kalau kita sihat dan ceria macam ni....



Dengan segala aspek kehidupan dapat di penuhi untuk keluarga. memangla duit bukan segala-galanya tapi segala-galanye memerlukan duit. Tak caye, cuba gi toilet kat The Garden, sekali masuk je RM5.00. Akak dah kene sebab tu boleh cakap. Ishh tak rela la nak bayor RM5 untuk gi toilet tu.

Kita memang memerlukan duit untuk running kehidupan kita dan kalau dah cukup apa salahnye buat simpanan BESAR. Bersedia bila sampai waktu terdesak, jgn dah terantuk baru nak tengadah...



Tapi ada gak yang cakap, cukuple apa yang ada sekarang ni...saya tak nak jadi orang kaye sebab orang kaye ni selalunye sombong..... tu yang kena cek hati tu..Dik, kalau dah tau kaya sombong janganle jadi macam tu sebab ramai gak yang kaya tak sombong, cuma tak di uar-uarkan je. mereka ni sangat dermawan sampai tangan kiri pun tak tahu tangan kanan dok memberi...contohnye Syed Al Bukhary. Kat Kedah nun dia sponsor budak-budak sekolah tuisyen tak ambik duit pun.



Ramai jugak peminat Siti Nurhaliza kan? Siti pun kaya, sihat dan cantik lagi. Diapun tak sombong dan sentiasa merendah diri.




Lagi satu jutawan muda internet, Irfan Khairi. Dahle muda sihat, kaya pulak. ishh, ishh dok berniaga dari rumah je dan mencapai taraf jutawan dalam usia muda lagi... Mereka ni antara idola yang patut kita contohi kerana mereka punya visi dan fokus pada matlamat yang ingin di capai.


Dan tau tak kita boleh capai ketiga-tiga benda ni sihat, cantik dan kaye melalui satu benda je...





Jeng!



.



.



.



.



.






Jeng!



.



.



.



.



.



Jeng!



.



.



.



.



.



.



Jeng!(suka hatile nak buat berape jeng pun sebab ni blog akak yang punya..gaye ahmad albab..he..he.he, jgn mare aa)



Produk Premium Beautiful, korset yang dah ade jenama dan ade kelas yang tersendiri. Di reka untuk orang perempuan dan dibuat 70% untuk kesihatan keseluruhan wanita dan 30% untuk kecantikan bentuk badan yang boleh dapat serta-merta...

Produk pioneer pakaian dalam, warranty seumur hidup dan service f.o.c. Dan atas kelebihan-kelebihan inilah senang untuk dipasarkan dengan pelan pemasaran yang cukup mudah dan senang diikut oleh orang yang first timer dalam biz. Dan dah terbukti produk ini boleh menghasilkan income five figures $$$$$ sebulan dan even $$$$$$ sebulan.


So, nak tau ccara nak buat duit, contactle akak 012-2833801.. free consultation...

ok ade sambungan... nantikan seterusnye....

Friday, February 18, 2011

Pembelajaran SepAnJanG HayAt!!

Bila diajak buat biz, ramai yang mengeluarkan ayat-ayat ni:

Macamana nak buat?
Saya tak pandai cakap,
apa nak cakap?
apa nak buat ?

Sepanjang pengalaman akak, kita tak perlu pandai bila buat biz ni sebab segala-galanya akan di ajar daripada A - Z, yang penting kesediaan kita untuk menerima pembaharuan dan ilmu untuk berbiz, hatta orang yang terdahulu daripada kita pun masih lagi menimba ilmu biz, tambah pulak kita yang baru ni.

Berbagai program dan strategi akan di atur oleh pemimpin kumpulan kita untuk memastikan kita berjaya dalam biz yang kita ceburi ni, so ambil la bahagian supaya kita tak ketinggalan dan sentiasa mengikuti arus....

antara pemimpin dalam kumpulan pun masih lagi mengikuti perjumpaan ilmu bagi memantapkan ilmu biz, antaranya ......

Diamond Seminar yang di terajui oleh CDM K. Ana dan CDM K. Ju..

Seminar bagi pengedar-pengedar baru dan baru berbiz oleh CDM Kak Ju


Latest punya seminar peringkat diamond oleh CDM kak Ju di Genting Highlands


Dan latest sekali kelas peningkatan ilmu sempena gerak gempur ke Hong Kong oleh CDM K. Fiza.......

Jangan risau kalau kita attend majlis macam ni, kita takkan rasa pressure seperti kursus yang pernah kita ikuti sebab balik dari kursus ni confirm kita akan mengalami satu anjakan dari segi keyakinan diri dan juga pendapatan yang makin bertambah.

So selagi kita mengikuti aktiviti kumpulan kita akan selamat dalam menjayakan biz kita ni....

Ok, see you in the next seminar...

Thursday, February 17, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL: Sales up to RM500,000 a month

Salam guys...
Bertemu kembali....yup..today entry is another story about successful entrepeneur untuk tatapan kita bersama. Errmm, kalau bisnes konvensional..nak capai sales RM500,000 ni makan betahun beb...tapi dengan bisness network marketing ni segalanye tidak mustahil. Ia telah dicapai dan menjadi pencapaian bulanan bagi this lady yang usia bisness nya baru 3 tahun....Its good to knowing this kind of people...boleh kita jadikan inspiration gituh....!!! Bak kate pepatah.."NAK BERJAYA KENE BERKAWAN DENGAN ORANG YANG BERJAYA"...

ok let me introduce this lady...Bermula kehidupan yang biasa2 sahaja...dengan bekerja di sebuah kilang dan kemudiannya menjadi tenaga pengajar di sebuah sekolah menengah..memegang segulung ijazah belum menjaminkan kehidupan yang selesa bagi diri beliau. This lady...memang cukup2 anti dan berfikiran negatif pada bidang perniagaan...(dulu la...skang sgt2 positif..biasa lah...benda yang tak pernah kita buat atau kita ceburi memang la banyak tanggapan negatif dari yang positif kan...sebab tu ada pepatah "TAK KENAL MAKA TAK CINTA..."...hihihi..setuju...? sekali lagi...kalau setuju ...angkat tangan seperti sayaucop: Hantu K limah balik rumah)


Ni la pengakuan ikhlas, jujur dan terus terang beliau yang cukup2 bersyukur dengan kenikmatan dan rezeki yang melimpah ruah sekarang.Yes i know...mesti ada yang cakap...dia boleh la...dia pandai becakap...dia tu cikgu...dia ramai kawan...dia hebat...dia kelulusan tinggi...dia itu...dia ini...sume pasal potensi orang...


Yang kita ni, aku tak pandai becakap...aku tak ramai kawan...aku takde kawan (pun ade gak...errmm)..aku ni pemalu...aku ni jenis hangat2 tahi ayam je...aku ni cepat give up...aku ini...aku itu....sume pasal kelemahan dan kekurangan diri...

For me...itu sume boleh di atasi dengan satu soalan saje..."NAK ATAU TIDAK BERUBAH KEPADA KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK?"...kalau nak...sume kelemahan dan kekurangan kite tadi bukan priority dan bukan jadi penghalang untuk kita berjaya....dan inilah yang menjadi prinsip dan pegangan "successful entrepeneur" hari ini....orang yang saya maksudkan ialah...

CDM HAFIZAH MUSA


Click untuk mengetahui rahsia kejayaan beliau



Dolu2...sebagai tenaga pengajar..
Sekarang beliau bukan setakat mengajar,
tetapi seorang sentiasa belajar dan boleh diajar....


lihat http://www.cdmjuliana.blogspot.com for details....

Monday, February 14, 2011

What to celebrate???

Recently our centre meraikan kejayaan beberapa orang yang mendapat kejayaan yang membanggakan!!

Yang pertama, untuk jualan melebihi RM200,000 sebulan mendapat hadiah jam tangan eksklusif dari stokis jatuh kepada rakan kongsi akak, DSM Siti Nooraini. Beliau baru je buat bisnes tak sampai 2 bulan tapi dah dapat pangkat, hadiah dan juga...

tujuan asal bile menceburi bidang ini iaitu $$$$$ ......

And guess what dia dapat bulan lepas, income RM13,000.00, satu angka yang

dia sendiri pada mulanya tak percaya tapi boleh dapat dalam biz ni..


Ni pulak jam tangan yang beliau dapat, harga lebih dari RM700 dari Guess lagi....




Dan... tahniah jugak kepada CDM baru Salha yang telah membuktikan suri rumah jugak mampu untuk menyerlah dalam biz ni. Siapa sangka (soalan yang bermain difikirannya seblm ini):
orang yang tak pandai cakap,
tak pernah jual barang,
ada ke orang nak beli barang Premium beautiful ni,
ada ke rakan kongsi,
dengan sape nak jual,
macam mane ngan modal...
dan seribu satu soalan lagi tapi yang pasti anda tak akan tahu selagi tidak mencuba kerana kejayaan akan datang selepas kita mencuba

Rebutlah peluang ni sekarang dan ciptalah kejayaan seperti mereka ni. Sampan sudah di tangan, kita cuma perlu mendayungnye saje... Hubungi saya for details.....
at 012-2833801....

Saturday, February 12, 2011

KrIM AjAiB!!!

Ini dia krim ajaib, sebab boleh:

naikkan pipi
hilangkan kedutan
awet muda
tegangkan apa yang patut
kempiskan perut
cerahkan kulit
pejalkan kulit
Percubaan selepas beberapa minit saja, boleh dapat macam dalam gambar di atas. Akak ni dah berumur 40-an. Lepas pakai eyebag jadi kurang, kedutan kat mata kurang dan pipi jadi ternaik...produk ni sangat murah berbanding produk lain dan
confirm takde bahan kimia.

Ia adalah ekstrak dari pegaga, kadok dan grape...dapatkaan satu untuk anda hari ni.. just pm/sms 012-2833801..

Wednesday, February 2, 2011

Bentuk Badan Unggul!!!



Siri Pembentukan Badan

Produk premium Beautiful khas dibuat dengan 70% adalah untuk kesihatan dan 30% lagi untuk kecantikan. kali ni saya akan terangkan mengenai siri pembentukan tubuh badan pulak...


Pembentukan buah dada!!!
Orang kata kalau umur 20-an, memang mengancam..
umur 30-an... diancam dannn
kalau40-an dah terancam...
kalau yang paham tu, baguslah tapi kalau tak paham dari segi ehmm ehmm lah
tengok contoh kat bawah ni..
so kalau nak kembali mengancam pakaila premium beautiful, confirm terletak jeee....

 


so jangan tersilap pilih baju dalammm lagiiiii!!!!!!

Pembentukan pinggang!!!!
Pernah tak kita terpegang bahagian pinggang dan ada lebihan macam ni, menggelebeh dan menyeksakan pandangan, tambah pulak bila nak cari baju..

Bila dah pakai Premium beautiful, cnfrm pinggang tu jadi berbentuk dan ada pinggang macam ni........
bertukarlah kepada produk premium beautiful ni supaya badan kita lebih menarik..ingat badan nak pakai lama dan pengikat kasih sayang suami adalah kecantikan dan kemenarikan para isteri (betul ke istilah niiii????)
Anda nampak kan perbezaannya...




Seterusnya bahagian Pembentukan punggung,
perempuan punya punggung ada bentuk epal, pear dan lain-lain lagi terutama kepada perempuan yang telah melahirkan anak.. Far Infra Red yang terdapat dalam fabrik ini juga mampu menghilangkan selulit pada peha, perut dan betis...
Ia juga boleh menurunkan berat badan dan membakar kalori sehingga 900 kalori dengan pemakaian selama 1 jam berbanding dengan berjoging...

hasilnya kita akan dapat pembentukan secara menyeluruh dari hujung kaki ke hujung rambut!!!
Tunggu apa lagi, sila dapatkan dari wakil-wakil terdekat anda:

                        zon tengah & utara - kfiza 0193882369
                                                  zon selatan - Kak Ema -012 6390131 or anda ingin jadi pengedar, sila cntct kfiza.






Related Posts with Thumbnails