Premium Beautiful

Saturday, December 31, 2011

Happy New Year




To all readers, akk ucapkan selamat tahun baru 2012 yg bakal tiba tak lama lagi. Baru je rasenye berada di tahun 2011 ni, dah nk sambut tahun baru plak! Alhamdulillah atas keputusan yg akak ambil 3 tahun lepas iaitu menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Rasenye kalau dulu tak step ahead mungkin masih lagi berada di takuk yg lama. Rutin harian yg agak membosankan. Hari hari tempat kerja dan rumah je destinasi tetap. Bila tiba hari cuti plak, ajakle family gi shopping complex sambil window shopping bukan shopping ye! Lepas tu pusing KL dengan kereta lama tu, pastu balik dengan rasa terkilan sebab tak puas.
Bukan akak nk membebel sangat pasal tu tapi rasa betapa bertuahnye bila bertemu biz yg ada sekarang, boleh ubah hidup sebanyak 360 degree.

Dengan sedikitje perubahan boleh mengubah hidup kita seluruhnya..yang paling best peluang menikmati dan round the world yang diberikan percuma seumur hidup. Setahun 2 kali tu dah pasti.

Masa depan kita boleh dirancang dengan ambil tindakan dan work your plan.

Mungkin boleh kita ukir sejarah diri sendiri dengan melancong ke luar negara dan sekarang berpeluang utk ke Vietnam. Vietnam hanya mengambil masa 4 jam utk sampai dari Malaysia. Salah sebuah negara Asia Tenggara yang pekerjaan utamanya adalah berkaitan pertanian dan perikanan. Walaupun begitu tumpuan utama pelancong adalah pusat membeli belah utama kerana kualiti kainnya yg bermutu tinggi.








Bayangkan berpeluang utk shopping kat sini dengan kemampuan atau kuasa membeli yg tinggi kerana nilai wangnya lebih rendah dari negara kita. Selain dari itu, pemandangannya juga menarik dengan latarbelakang pertanian, bukit bukau dan tasik yang nun jauh mata memandang....

Jom kalau nak tau macamana nak gi secara foc. kalau segan boleh je sms akak kat 019-3882369.

Thursday, December 15, 2011

NDO Desa Melawati

Hari minggu lepas, grup akak menganjurkan program New Distribution Orientation utk para usahawan baru bagi memantapkan ilmu mereka. Alhamdulillah walaupun kena minggu cuti tapi ramai fak yg hadir memenuhi kelas ni.

Semoga dengan ini dapat memberikan halatuju yg baru dlm biz yg baru diceburi. Dan akak harap semua yg hadir dapat merebut peluang melabcong bersama ke luarnegara tak lama lagi. Memanf syok dapat gi sama sama. Jom fly!!!

Monday, December 5, 2011


Pakaian Dalam Premium Beautiful aka korset beautiful!

PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE - creating a perfect contour and well-balanced posture. Ensure that you can achieve immediate desirable results safely without medication and operation.


Materials used to manufacture Premium Beautiful:
  • Cut based on the body's three-dimensional design using stereoscopic far infrared rays for absolute presicion and delicacy. It helps blood circulation and metabolism creating complete synergy with the human body.

  • Excellent in absorbing sweat and allowing air circulation. It can be washed with ease while retaining its durability over time.

  • Can be stretched in all directions, its 360 degree elasticity fully accommodates the body's activity without losing any of the original shape.

  • The far infrared rays help improve the elasticity and firmness of the breasts while promoting their development.
    PB dibuat khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan so thus pemakaian premium beautiful juga dapat mengelakkan dari:
  •  
     Kanser


     Gastrik

     Senggugut



    Migraine


    Sakit leher dan kebas belakang



    Back pain and slip disc

    Rahim jatuh


    Fibroid

    dan 30% kecantikan dengan memberikan bentuk badan idaman dan juga postur badan yg betul.
    Percubaan percuma! Harga sekarang sangat berpatutan kerana sejarah dalam syarikat selepas 19 tahun produk ii di pasaran kita akan mendapat lebih nilai utk wang yang dikeluarkan.

    Tak rugi mencuba tetapi sangat rugi kalau tak cuba. Boleh call or sms or pm utk free consultation and trial ye!

    You know my number 019 388 2369
     

Saturday, December 3, 2011

Nak jaga badan??

Salam. Kat sini akak gunakan jaga badan coz kita bukannya hanya bertujuan utk kuruskan badan tetapi boleh jaga badan sekali. Kadang kadang badan kecik ke besar ke tak penting, yg penting ada cutting dan sihat.

Ada kawan yg habiskan berpuluh ribu just nk maintain badan tapi yg ni cuma dengan kos yg lagi kurang, worth buying kerana ada rebet dari syarikat.

Ramai personaliti yang telah mencuba, anda bagaimana.. Kalau nk try boleh cntact 019 3882369



Runsing jugak kan kalau badan macam ni? Payah tul nak cari baju ke mana mana majlis..



Kalau boleh kita memang nak badan macam ni..apa salahnye ikhtiar dengan cara pakai PB dan ditambah pulak ngan produk Lactolite memang sangat berkesan dan telah terbukti...


Related Posts with Thumbnails