Premium Beautiful

Thursday, August 1, 2013

Iftar bersama anak Yatim Rumah Amal

Assalamualaikum! Baru baru ni we all ada arrange majlis buka pose bersama anak anak Yatim Rumah Amal Kasih Bestari, Shah Alam bertempat di PJ Hilton.
Lebihkurang 30 orang anak yatim terlibat berusia dari 5 tahun hinggalah 12 tahun. Memang comel comel sangat mereka ni and rasa syahdu tengok diorang. Kecil kecil lagi dah kehilangan tempat bergantung dan kasihsayang ibu bapa. Alhamdulillah kita yg lengkap segalanya nih. 


Sebelum tu kita ada buat program kutipan derma untuk mereka dan ucapan terimakasih kepada warga OMG yg sudi memberi sumbangan seikhlas hati. Not the amount that counts but the thoughts...

Bergambar bersama anak anak kecil...


Semua geng saudari..

Riangnya mereka dapat berbuka puasa kat sini..kitapun rasa seronok tengok wajah riang mereka..





Sempat solat isyak dan berterawih bersama dengan diimakan oleh Cdm Abu Hassan Shauki...


Bersama Cdm Juliana Hamzah, mentor aka sahabat aka leader..

Moga acara ni dapat dijadikan acara tahunan..sedikit sebanyak dapat meringankan dalam membuat persediaan raya...


Related Posts with Thumbnails