Premium Beautiful

Thursday, August 19, 2010

Host at the Centre!!

Dah sampai turn I jadi speaker kat our centre. Tak pernah termimpi pun boleh sampai tahap ni sebenarnya. Tapi sebenarnya task I baru saja bermula untuk memastikan rakan-rakan kongsipun mengikut jejak dan capai apa yang mereka impikan. Sebenarnya dari 2 minggu lepas lagi dah fikir apa yang akan terjadi pada hari itu. Dah fikir dah baju apa nak pakai dan apa tema untuk semua group. Biasela saje nak bagi happening dan meriah. He..he..hee

Ni DDM kak Zaida jadi emcee. Biasela first time memang gabra sikit. Anyway thanks Kak Zaida.


Ni I lah tengah bercakap. Gaya ni bukannya nak tunjuk tudung Rizman Ruzaini tapi menghayati isi yang disampaikan. Baju dari Rose Boutique.





Sedang....


Masa sessi jemput speaker. . From left, Kak Zaida, Me, Jue dan Lini. Thanx bagi support. Lepas tu slot Kak Ana tapi takdelah pulak gambar. Ni sebab suruh orang lain ambik gambar. Kak Ana punya tajuk berkisar alang-alang menyeluk pekasam...memang best sangat tajuk tu. I like..





No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails