Premium Beautiful

Friday, September 30, 2011

Meriahnye our centre!

Ni adalah pemandangan kat our centre. Muka muka ceria kerana mendapat kemenangan dlm biz.

Tuesday, September 13, 2011

Fibroid dan Lump

Good news kepada yang mempunyai Cyst, Lump atau pun Fibroid!

Pemakaian Premium Beautiful boleh membantu meningkatkan tahap kesihatan anda.
Ia boleh dijadikan bantuan rawatan alternatif kepada sesiapa yang mempunyai LUMP, CYST, fibroid atau benjolan terutamanya di payudara, rahim, perut, malahan benjolan di lengan juga boleh hilang.
 
PROVEN!
 
Baru-baru ni akak berjumpa kawan di kawasan perumahan yang sama, beliau menceritakan selama mengandung dan melahirkan 3 orang nak, beliau mengalami lump pada breast hinggakan bernanah tetapi bila diperkenalkan semasa anak keempat, beliau tidak lagi menderita lump dan sangat bersyukur kerana PB bolh menarik keluar nanah dan lump tersebut.
 
Daripada testimoni, sesiapa yang memakai Premium Beautiful , selepas hanya beberapa
minggu mengamalkan pemakaian Premium Beautiful ini (melepasi minima 8jam sehari) ternyata TERBUKTI benjolan / lump semakin HILANG dibadan / HAMPIR tidak dapat dikesan!! Memang hebat


 
Untuk anda yang hendak menghindari atau tengah menderita sila dapatkan set anda sekarang kerana lebih bernilai untuk wang anda sekarang kerana peluang rebet pada masa sekarang.
 
 

Monday, September 12, 2011

Double Celebration..double happiness

Recently, ada majlis berlangsung kat our centre! Apa tu? Tungguuuu...
tapi akak nak kongsi sikit tentang pasangan ni iaitu Khairul dan Hamidah yang merupakan pasangan 2 sejoli dalam biz ni.  Mereka menunjukkan tahap komitmen yang tinggi dan nampak apa impian yang boleh dicapai dalam biz ni...

Sentiasa rujuk kepada pemimpin dan bincang apa tindakan yang seterusnya dan sentiasa beristiqamah dalam biz...



 Dan pertama kali berhoneymoon ke Hong kong bersama rakan kongsi..
Pasangan ini juga telah memiliki kereta Toyota Wish hasil berbiz tak sampaipun 7 bulan....


Sentiasa ikut aktiviti kumpulan bersama  rakan kongsi...

  Dan hasilnye Dsm hamidah mendapat anugerah jam tangan dari stokis kerana mencapai jualan RM100,000 lebih dalam sebulan dan jeng..jeng..jeng

dan Khairul sendiri mendapat pengiktirafan kerana naik pangkat untuk Double Diamond Manager..


Tahniah pasangan hebat DDM Khairul dan DSM Hamidah atas penganugerahan ini dan moga mereka lebih berjaya selepas ini.... Bangga kerana mu..


Selamat hari Raya!




Belum terlambat lagi rasenye nak ucapkan selamat hari raya kepada semua readers yang setia mengikuti perkembangan akak dan biz dari awal sampaila sekarang.

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN DARI KAMI SEKELUARGA
Related Posts with Thumbnails