Premium Beautiful

Friday, March 11, 2011

Camera, Action!!!

Pengalaman gi melancong sebenarnya banyak bawak perubahan pada diri seseorang terutama self upbringing. Dulu masa belum buat biz ni, akak ni jenis yang kaku, boleh nampakla masa ambik gambar ni....




Masa kat airport sebelum gi Korea..(gambar edisi terhad)





Ni gambar 1st time gi melancong, time tu Korea, tegak je kan....

Pastu kat Paris, dah mula gaye sikit. ada la..



Then kat paris jugak, masa ni macam kena paksa sikit, tak caye tengok muka abang mazhan, semacam saje...

Pastu masa kat Sydney, masa ni tangan akak naik sendiri, dah mula mengepakkk..




Then dah pandai dah lenggok badan... sebab dah kena ajar.. nak buat macamana ramai tul peragawatiiii
masa kat Tokyo



Then masa kat beijing dah mula tunjuk skilll


And jeng
.
.
jeng
.
.
jeng
.
.
.

Aksi melampau masa kat Swiss. Bukan salah akak tau , tu said kat sebelah tu yang ajar...


Tapi tu lah enjoy bila buat biz ni, ramai tul kawan-kawan sama-sama gi melancong ni..anda pun boleh menikmati saat-saat macam ni dengan ambik peluang masa peluang depan mata...
Jangan pikir lama-lama
10 tahun anda di masa depan di tentukan oleh keputusan hari ni...sms/contact/pm je ..

2 comments:

  1. Bukan kita ajar dia, dia yg ajar.. Cume performance kita lebih skit sbb follow the leader...ahhahhahhaha... Tak tgk kak ju mlompat lg....

    P/s : bukan kak fizah jatuh ke after lompat ke?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails