Premium Beautiful

Tuesday, February 10, 2015

Budapest, Hungary..with OMG

Seperti yang dijanjikan, kali ni akak nak update gambar trip Europe bersama syarikat yang memang best sangat..kita ikuti trip kali ni dengan view gambar gambar yg di ambil di sana. Dari KLIA pun dah havoc gilerr especially our team OMG..
Pada 12 Jan 2015 maka bermula lah episod meneroka Europe..






























The end


Sunday, February 1, 2015

Herba Maharani Pelengkap Wanita

Hari ni ramai betul yang visit page FB 'Herba Maharani Pelengkap Wanita'..Herba ni memang dah lama lebih kurang 20 Years dah kat pasaran tapi actually di punya resepi dah berusia 200 tahun dan di amalkan oleh Maharani China yang memang sangat disayangi Raja..mesti ada sebab kan..



Kali ni kita nak share sikit cara penggunaan herba ni:
Cara paling best adalah makan yang disyorkan 25biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan first day lepas period pada waktu pagi before breakfast..tapi kalau tak sempat atau terlupa…nak makan malam pun boleh. JIKA badan rasa panas MINUM banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
 Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan tau…!!)
Boleh pm untuk dapatkan stok ni..nak jadi agen pun boleh. Of course ada advantage kalau jadi agen..
#harga sekotak RM98 ye.. kalau yg biasa beli mungkin tanya kenapa naik harga.. ye harga naik sebab implementation of GST ya..
Related Posts with Thumbnails