Premium Beautiful

Saturday, February 18, 2012

NEw TrIP to GUanGzHoU!

Berita Baik!! Jom Jom , Sapa nak pi Guangzhou pulak??? Pakej Vietnam baru je abih, dah mula plakss pakej foc ke Guangzhou and knowing the company, the trip will be the best ever. Takleh nak banding kalau nak gi sendiri or atas urusan kerja.  Meh kite view sikit apa yg ada kt Guangzhou...




Ni mercu tande yg ada kt guangzhou : Pearl River Night Cruise


Ni kedudukan Guangzhou dlm peta, dekat dengan tepi laut...

Guangzhou pernah jadi hos Sukan Asean yg ke 16, thus dia punye kelengkapan stadium memang terkini...Saje je akak letak gambar diorang ni sebab nk suh diorang bayangkan kalau pergi..memang syiokkk...
Hah, korang ambik cabaran ni nk gi Guangzhou ye, Tini, zai, Li and Kak Mas.
Ni pulaks geng Teacherssss, Hely, Elly, Min, Murni and Sapiah. bestnye ambik foto kt Over the sea.. Wowww!!!

Wah bestnye shopping kat Over the sea, barang murah murah pulak tu. Cnfrm pergi satu beg, balik bawak 3 beg!!!

Kepada para ibu mudess ni, Zah and Ira leh shopping barang baby banyak banyak..

To the fashion loversss cam Fara , Rokiah, Yong mesti the vaasss...

Welll, mesti tak sempat nak tengok diorang ni, berdesup je ilang...



Mesti gelap mate tengok barang barang ni...


Ishh bestnye yang ni.. boleh beli 7 sekaligus yela nak pakai 7 hari...

Akak sendiri tak sabar nak gi ni.  Anda berpeluang untuk melancong secara percuma jika bertindak dari sekarang, camane nk bertindak, pick up phone and call/sms/pm akak ye kat 019-388 2369 or fesbuk
 afiza musa key!!!

Friday, February 17, 2012

Lactolite produk untuk kesihatan dan bersihkan usus!

 This time nak cite pasal lactolite pulak. Lactolite ni kalau nak tahu macam goreng pisang panas sebab dah terbukti keberkesanannya dalam menguruskan badan cara yang natural dan tidak membebankan pengguna. Anda cuma perlu consume tiap tiap pagi be4 breakfast and minum 2 gelas air kosong selepasnye.  Memang perut rasa lega sangat then macam berada dalam highly spirit. kalau tak percaye, cubela..


Apa dia Lactolite?

Minuman serbuk Yogurt Kultur hidup dan inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin utk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan kita. Ia adalah gabungan probiotik dan prebiotik justeru meningkatkan keberkesanan probiotik.  Ia TIDAK mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yg bersifat laksatif( atau julap).  Oleh itu ia tidak menyebabkan kekejangan perut atau cirit birit ye!!!


Uniknye Lactolite!!! 
  • Tahan terhadap asid perut
  • Keupayaan hidup atau kekalkan aktitviti walaupun semasa simpan
  • Kebolehan melekat pd sel usus dgn baik
  • Diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS
  • ( Generally recognised as Safe)

Bagaimana ia Membantu???

  •  Menyingkirkan toksin dalam badan
  • Meningkatkan metabolisme utk mengurangkan beban badan
  • Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • Membantu dalam penghadaman
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu sintesis vitamin
Nak lagi sedap bila bancuh lactolite leh campur ngan Bliss, lagi menyelerakan. Pastu minum air banyak ye!!! Nak cube leh contact akak kat 019 388 2369
Related Posts with Thumbnails