Premium Beautiful

Tuesday, August 31, 2010

Get pregnant!!!


I Thought I Was Infertile But Contrary To My Doctor's Prediction, I Got Pregnant and Naturally Gave Birth To My Beautiful Healthy Children At , After Years of "Trying".



Sebenarnya testimoni ni dah banyak kali I dengar masa kat Centre tetapi selagi tak jumpa sendiri kes tu dan tak tengok dengan mata sendiri kita agak was-was tentang kesahihannya. Tetapi selepas 2 orang kawan sekerja I got pregnant after pakai PB dalam 3,4 bulan sahaja selepas berkahwin 3,4 tahun memang I percaya dengan pemakaian Premium Beautiful boleh membantu.

Ini dikira sebagai satu rawatan alternatif jugak, sebagai satu usaha kita untuk mendapatkan anak secara semulajadi tanpa melibatkan kos yang sangat tinggi. Apa salahnya mencuba...
Baru-baru ni, ada kawan bagitau dia got pregnant lepas pakai PB selama 4 bulan secara berterusan. Dia memang nak anak lagi coz anak sulung lelaki dia dah umur 7 tahun. Dia juga tak menggunakan apa-apa protection atau makan apa-apa pil perancang.

Antara sebab kenapa pakai PB boleh membantu adalah kerana apabila pakai Pb secara tak langsung akan membetulkan kedudukan rahim perempuan yang mungkin tak berada pada tempatnya dengan betul. Sebab utama adalah kerana kandungan FIRnya yang membantu masalah:

1. Keputihan,
2. Senggugut,
3. masalah hubungan suami-isteri
4. peredaran haid,
5. usaha mengelakkan kemandulan
2. Amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim)
3. Menyelesaikan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas
4. Awet muda, memberikan keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dengan meningkatkan kadar metabolisme

Bagaimana Premium Beautiful berfungsi pula?

Semasa memakainya ia menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan. pada permulaannya, ada sesetengah wanita akan mengalami darah haid yang keluar secara ketul-ketulan dan selepas itu ia akan mengalami darah haid yang biasa.
Dapatkan set PB anda hari ni dengan sms/pm /contact or e-mail saya kat 019 388 2369

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails