Premium Beautiful

Tuesday, February 20, 2018

Premium Beautiful Expert

WOW! BARU SEBULAN XJUMPA, KO DAH RAMPING MCM NI..

“Ya Allah Fiza..macamane ko buleh selim mcm ni. Cerite larr, akk pun nak selim melim gak..๐Ÿ˜„”..
“ishh akk ni, jgn la menjerit sangat..malu saya taw. Tak de apa rahsia sangat pun, Sy cuma konsisten pakai PB jer. Mula dulu ingat tak selesa tapi bila dah pakai selalu, rasa selesa sangat. Skrg kalau tak pakai sari sy pulak tak selesa..”
Haa, nak tak jadi mcm sis Fiza ni?..
www.wasap.my/60193882369
Akk reply mcm roket nnti..
Cube sis bayang kan..lepas pakai PB:
Pinggang dah ada lekuk,
Badan dah ada bentuk (besaq kecik blkng kira tau..)
Baju lame2 pun blh pakai, pakai dress ๐Ÿ‘— pun nmpk gojes .
Ni akk cerita sikit kelebihan PB:
๐Ÿ‘‰rekabentuk ergonomic yg unik utk selaraskan lemak pd badan
๐Ÿ‘‰benang import khas utk pembentukan badan yg menarik
๐Ÿ‘‰rekabentuk flexible
๐Ÿ‘‰3 pasang cangkuk mudah laras
๐Ÿ‘‰disulami dengan Far Infra Red utk kelancaran darah dan metabolisms
๐Ÿ‘‰kuasa serapan yg baik sesuai pakai setiap hari
๐Ÿ‘‰tak berbau walaupun peluh banyak
๐Ÿ‘‰push up atas dan bawah
APA KATA PENGGUNA LAIN?
‘Salam sis. Nak share testimoni sikit. Berat kite dah turun 2 kg sis! Suke sangat, Tq sbb introduce PB’.. -Liza
‘ Hi sis, Kak Ina da seminggu pakai PB, skrg dah pakai cangkuk ke 2, happy sangat. Tak sabar nak tengok lepas sebulan.. -Kak Ina
‘Hai Sis, lepas pakai PB, breast mcm penuh jerr, susu pun banyak. Tak macam ni dulu. Betulla kata PB utk lancar kan pengeluaran susu badan’.. -Ecah
Alhamdulillah ramai yg dah berjaya dan teruja lepas dapat bentuk badan idaman ala2 retis..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†
Sis nak cube? Wasap sekarang, akk jawab mcm roket. Nak tanya2 dulu pun boleh, nak tunggu gaji pun boleh..sbb apa taw, sbb akk PB expert dan free consultation punn..

LAMBAT PAKAI PB, LAMBATLA RAMPING

p.s jgn lupa LIKE page dan share utk kongsi kan penyelesaian bentuk badan ni..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„










Monday, February 5, 2018

Rezeki Jaminan Dari Allah



๏บَ๏ปŸ๏ป َّ๏ปฌُ๏ปขَّ ๏บ๏บญ๏บฏُ๏ป—๏ปจَ๏บŽ ๏ป›َ๏ปคَ๏บŽ ๏บ—َ๏บฎ๏บฏُ๏ป•ُ ๏บ๏ปŸ๏บ’ُ๏ปَ๏บŽ๏บ™ََ

Ya Allah, berilah aku rezeki sebagaimana Engkau memberi rezeki kepada anak burung gagak..
Apakah "bughats" itu?
Telah terbukti secara ilmiah, anak burung gagak ketika baru menetas warnanya bukan hitam seperti ibunya, ia lahir tanpa bulu dan kulitnya berwarna putih.
Masa ibunya melihat anaknya, ia tidak terima itu anaknya, hingga ia tidak mau memberi makan dan minum, lalu hanya melihat dari jauh.

Anak burung kecil malang yang baru menetas dari telur itu tidak mempunyai kemampuan untuk banyak bergerak, apalagi untuk terbang.
Lalu bagaimana ia makan dan minum...?
Allah Yang Maha Pemberi Rezeki yang menanggung rezekinya, kerana Dialah yang telah menciptakannya.

Allah menciptakan bau dan aroma tertentu yang keluar dari tubuh anak gagak tersebut sehingga menjemput datangnya serangga ke sarangnya. Lalu berbagai macam ulat dan serangga datang sesuai  dengan keperluan anak gagak dan ia pun memakannya.


Keadaannya terus seperti itu sampai warnanya berubah menjadi hitam, kerana bulunya sudah tumbuh.
Masa ini lah baru gagak mengetahui itu anaknya dan mau memberinya makan sehingga  dewasa untuk terbang mencari makan sendiri.
Secara semulaja diaroma yang keluar dari tubuhnya pun hilang dan serangga tidak lagi datang ke sarangnya.

Dia-lah Allah, Ar Razaq, Yg Maha Penjamin Rezeki.

... ู†َุญْู†ُ ู‚َุณَู…ْู†َุง ุจَูŠْู†َู‡ُู…ْ ู…َّุนِูŠุดَุชَู‡ُู…ْ ูِู‰ ุงู„ْุญَูŠٰูˆุฉِ ุงู„ุฏُّู†ْูŠَุง
...Kamilah yang menentukan penghidupan mereka dalam kehidupan dunia...
(QS. Az-Zukhruf: Ayat 32)

Rezekimu akan datang di mana pun saja kita berada selama kita menjaga ketaqwaan kepada Allah. sebagaimana sabda Rasulullah shalallahu 'alaihi wassalam:

"Sesungguhnya Malaikat Jibril membisikkan di dalam qalbuku bahwa seseorang tidak akan meninggal sampai sempurna seluruh rezekinya. Ketahuilah, bertaqwalah kepada Allah, dan perindahlah caramu meminta kepada Allah. Jangan sampai keterlambatan datangnya rezeki membuatmu mencarinya dengan cara bermaksiat kepada Allah. Sesungguhnya tidak akan didapatkan sesuatu yang ada di sisi Allah kecuali dengan menta'atinya."


ุงَู„ู„ّٰู‡ُู…َّ ุงَูƒْูِู†ِูŠْ ุจِุญَู„َุงู„ِูƒَ ุนَู†ْ ุญَุฑَุงู…ِูƒَ، ูˆَุฃَุบْู†ِู†ِูŠْ ุจِูَุถْู„ِูƒَ ุนَู…َّู†ْ ุณِูˆَุงูƒَ.
"Ya Allah, berilah aku kecukupan dengan rezeki yang halal, sehingga aku tidak memerlukan yang haram, dan berilah aku kekayaan dengan karuniamu, sehingga aku tidak memerlukan bantuan orang lain, selain diri-Mu." (HR. Ahmad)
Oleh sebab itu wahai kaum muslim, janganlah kita takut akan kurangnya rezeki, Allah Subhanahuwata'ala sudah mengatur rezeki. Sedarlah kitalah yang sebenarnya tidak pernah puas dan qanaah (menerima) dalam mensyukuri nakmat. Perbanyaklah bersyukur dan beristiqfar agar kita disayang Allah Subhanahuwata'ala.

Selamat bekerja.
Semoga hidup kita dicukupkan oleh rezeki yang halalan thoyyiban dan dipenuhi keberkahan didalam mencari karunia Allah Subhanahuwata'ala diatas muka bumi ini.



Thursday, December 7, 2017

Jamu Maharani Pelengkap Wanita



Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam   
1. menambahkan tenaga dan darah, 
2. menyelaras kitaran haid, 
3. mengawal keputihan, 
4. melegakan tekanan dan kesakitan,
5. merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darrar, 
6. merawat kelesuan pinggang dan lutut, 
7. merawat perpeluhan dan debaran spontan, 
8. kepanasan, 
9. kitaran haid yang tidak teratur, 
10. disentri, 
11. pendarahan dalam rah, 
12. keputihan dan sebagainya.

Image may contain: food

Dan ini adalah antara testimoni daripada customer yang mengamalkan jamu Maharani..


Sunday, December 3, 2017

Testimoni Premium Beautiful

Biasanya bayi yang terkena “jaundis” (kuning), cuma balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.

Sungguh Mudah !!!!

Ini tidaklah membahayakan bayi anda. Sama je dengan mak dan ayah kita buat kat kita masa kecik dulu.... Bayi yang kuning biasanya mak ayah kita nasihatkan kita "jemur pagi-pagi je". Pancaran matahari pada waktu pagi dari 730~930pagi adalah pancaran terbanyak fir. "nampaknya memang orang-orang dulu pun dah tahu kehebatan firnya bukan?

Warna kuning yang timbul pada kulit dan mata sebab utamanya bilirubin yang meningkat. Bilirubin akan dibawa ke liver untuk dimetabolisme, tetapi disebabkan ada gangguan pada liver sehingga kerja liver tidak sempurna, maka bilirubin akan meningkat jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning.

BAGAIMANA AJAIBNYA FIR BERTINDAK?

Kaedah FIR dengan Premium Beautiful membantu memulihkan bayi kuning (jaundis). Setiap urat benang Premium Beautiful mengeluarkan pancaran FIR terus menerus kedalam kulit dan urat darah bayi. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan menigkatkan proses metabolisme bayi anda. Akibatnya hati (liver) akan bekerja sempurna, maka bilirubin akan berkurangan jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning berkurang. Ya tanpa sedar baby anda pulih!.

TINDAKAN DOKTOR UNTUK MERAWATNYA?

Pada bayi baru lahir dilakukan fototherapy, sampai livernya cukup mem- metabolisma bilirubin. Secara tak sedar fototherapy ini selalunya ada kesan sampingan- cahaya biru ini boleh menggelapkan tubuh baby anda juga boleh bahaya untuk mata baby.

TESTIMONI YANG SEMPAT SAYA KUMPULKAN:

1-Baby saya pas lahir kuning, saya ikut cakap kak Emma. Mmg saya spare bengkung ni dalam beg bersalin saya. Cuma balutkan saja baby saya di hospital. Baby tak menangis pun, malah dia selesa & tidur lena lagi. Sangat cepat tau kak emma, Besok paginya selepas nurse ambil darah & terus check--> baby saya normal..Yey...! Terus keluar hospital..jimat kos hospital saya..kalau tidak hospital swasta paham2 je le kan.. :O
-Puan NuRain -Sarawak

2-bilirubin turun dalam waktu yang cukup singkat, demam beransur hilang dan baby saya tak menangis malam lagi, baby juga aktif bergerak-gerak sudah mulai normal bahkan suka menyusu dengan banyaknya....T.kasih Bengkung Premium Beautiful-serba guna .
-Puan Azrini - Nilai

3-Baby saya sudah melalui 24jam dalam kebuk cahaya biru..Amat meletihkan dan kesian sungguh baby saya menangis dalam keadaan matanya yang tertutup..Menyusu baby pun tak berapa dia nak sebab panas kot, dia tak selesa. Saya menangis tengok baby saya macam menderita bawah cahaya biru tu.. saya tak tahu bengkung premium beautiful saya ni amat berguna untuk baby kuning. Sehingga hubby saya datang dan membawa bengkung Premium Beautiful saya ini. Dia pun baru seach kat internet tentang kegunaan bengkung premium Beautiful ni. Mula-mula saya tak percaya juga..saya cuba terus. Padamkan lampu biru tu terus, buat mcm nak menyusukan baby..saya balutkan/selimutkan bengkung Premium Beautiful ni kat badan baby..terkejut saya, baby macam selesa n demam dia turun..dan dia menyusu dengan lahapnya..lapar dia rupanya..besoknya terus boleh discharge wad. masyaallah..Hebatnya!
-Puan Juliani -Klang

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate

TESTIMONI BIOVELOCITY SLEEPMATE BVSM 

RAWATAN TERAPI TIDUR SELAMA 1 BULAN BANTU MEMULIHKAN DARI PENYAKIT CANCER DARAH

Alhamdulillah,

En Nordin Norila didapati mengidap cancer darah selama 2 tahun. Kesan dari penyakit tu, badan Jadi lemah2, selalu sakit belakang, tidur malam Tak lelap, kerap terjaga malam sewaktu tidur, malah menyebabkan beliau tidak sihat untuk bekerja seperti biasa.

Alhamdulillah, berkat doa untuk mencari penawar cancer setelah menggunakan pelapik tilam BVSM sebagai RAWATAN TERAPI TIDUR selama 1 bulan, beliau semakin pulih Dan bebas Dari Cancer Darah.

Kini mampu memandu kereta jauh dari Sg Petani Kedah ke Muar Johor Kampung halaman.

Alhamdulillah semakin hari semakin sehat en Nordin Norila, semoga En Nordin kekal sihat bersama famili Dan dapat Rahmat Dari Allah Selalu
 
#TestimoniBVSMRawatanTerapiTidur
#OrangeManiaGroup
#GegarOMG
#MyDreamMyStory
 

Boleh hubungi 0193882369/0122648782 untuk keterangan lanjut..๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž

Set Kempis Perut Ohsem

Assalamualaikum..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Hari ni KFiza nak cerita pasai 2 produk jimat yang memang sangat femes dan viral dan jadi bualan..
Even dah lama tapi masih lagi top dan high demand.

If uolls nak search kat social media, boleh la guna hashtag #SetKempisPerut, hah kebaboom punya
hashtag ๐Ÿ˜†

Eceli, ramai customer amalkan Min Kaffe ni untuk tolong kempiskan perut dan turunkan berat badan..
Then combine ngan Garlic Tablet ni - yang ni untuk pecahkan kolesterol, dan kawal gastrik..
 
Apa itu Kopi Garam Buluh or Mineral Coffee or Min Kaffe

Is berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea yang meningkatkan nilai nutrisi kopi ini. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti Magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan Kalsium.


Apa keistimewaan Minkaffe sehingga stok kopi selalu 'SOLD OUT'

Min Kaffe the only coffee yg ada  GARAM BULUH!

So , apa benefit nya kalau minum Min Kaffe ni?



  • ANTIPENUAAN - agen antioksida yang baik.
  • MENGAWAL PH BADAN, boleh meneutralkan toksik berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain.
  • MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggang, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan.
  • MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi.
  • Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI.
  • Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit.
  • Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan.

Sedikit perkongsian maklumat tentang Magnesium...
” kandungan Magnesium yg rendah dalam darah menjadi petanda seseorang mudah mendapat darah tinggi dan masalah jantung“…dan bagi “pesakit kencing manis pula…mereka memerlukan lebih banyak Magnesium kerana Magnesium bekerja bersama sama dengan insulin. Magnesium diperlukan bagi membolehkan Glukosa masuk dalam sel untuk diuraikan kpd tenaga. Bagi pengidap kencing manis, tubuh badan mereka tidak mampu mengangkut Glukosa ke dalam sel tubuh. Akibatnya Glukosa tertinggal dalam darah. Glukosa yg tertinggal dlm darah ni menjadikan tubuh lesu kerana gula tidak dapat ditukar kpd tenaga..maka kehadiran Magnesium amatlah penting“…


What is GARLIC TABLET ???

Hai-O Garlic Tablet adalah pati daripada kandungan aktif bawang putih dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuang,

Setiap tablet mengandungi 100% serbuk bawang putih.

Tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.

Ia sesuai untuk semua golongan usia sama ada lelaki atau perempuan


Mai tengok  kebaikan Garlic Tablet... 



  • Baik pulih fungsi hati untuk menyingkirkan toksik
  • Mencegah mutasi sel
  • Membantu menyelaras insulin
  • Melegakan keradangan 
  • Membasmi kuman
  • Menurunkan lemak darah dan kolesterol
  • Melambatkan penuaan / anti oksidan
  • Mencegah arthritis
  • Melawaskan penghadaman dan membuka selera
  • Melegakan perut kembung dan ulser peptik



Bawang putih telah digunakan dari zaman purba untuk merawat pelbagai jenis penyakit, seperti: 

1. Hipertensi / tekanan darah tinggi
2. sakit kepala
3. Asma
4. Bronkhitis
5. Keputihan
6. Masalah haid / menstruasi
7. Migrain
8. Perut kembung
9. Bisul
10. Selsema
11. Angin dalam badan
12. Mengatasi alergi dll lagi
13. Masalah penghadaman / sembelit

 So, banyakkan dia punya benefit. Dah ada banyak testimoni tentang set kempis perut ni. Even uolls search #setkempisperut ni, berlambak testimoni keluar.. so, kalau nk blh je pm or wassup 0193882369.
Akk bg special price and free postage uolls..





.

Tuesday, November 7, 2017

Biasanya bayi yang terkena “jaundis” (kuning), cuma balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.

Sungguh Mudah !!!!

Ini tidaklah membahayakan bayi anda. Sama je dengan mak dan ayah kita buat kat kita masa kecik dulu.... Bayi yang kuning biasanya mak ayah kita nasihatkan kita "jemur pagi-pagi je". Pancaran matahari pada waktu pagi dari 730~930pagi adalah pancaran terbanyak fir. "nampaknya memang orang-orang dulu pun dah tahu kehebatan firnya bukan?

Warna kuning yang timbul pada kulit dan mata sebab utamanya bilirubin yang meningkat. Bilirubin akan dibawa ke liver untuk dimetabolisme, tetapi disebabkan ada gangguan pada liver sehingga kerja liver tidak sempurna, maka bilirubin akan meningkat jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning.

BAGAIMANA AJAIBNYA FIR BERTINDAK?

Kaedah FIR dengan Premium Beautiful membantu memulihkan bayi kuning (jaundis). Setiap urat benang Premium Beautiful mengeluarkan pancaran FIR terus menerus kedalam kulit dan urat darah bayi. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan menigkatkan proses metabolisme bayi anda. Akibatnya hati (liver) akan bekerja sempurna, maka bilirubin akan berkurangan jumlahnya dalam darah dan menyebabkan warna kuning berkurang. Ya tanpa sedar baby anda pulih!.

TINDAKAN DOKTOR UNTUK MERAWATNYA?

Pada bayi baru lahir dilakukan fototherapy, sampai livernya cukup mem- metabolisma bilirubin. Secara tak sedar fototherapy ini selalunya ada kesan sampingan- cahaya biru ini boleh menggelapkan tubuh baby anda juga boleh bahaya untuk mata baby.

TESTIMONI YANG SEMPAT SAYA KUMPULKAN:

1-Baby saya pas lahir kuning, saya ikut cakap kak Emma. Mmg saya spare bengkung ni dalam beg bersalin saya. Cuma balutkan saja baby saya di hospital. Baby tak menangis pun, malah dia selesa & tidur lena lagi. Sangat cepat tau kak emma, Besok paginya selepas nurse ambil darah & terus check--> baby saya normal..Yey...! Terus keluar hospital..jimat kos hospital saya..kalau tidak hospital swasta paham2 je le kan.. :O
-Puan NuRain -Sarawak

2-bilirubin turun dalam waktu yang cukup singkat, demam beransur hilang dan baby saya tak menangis malam lagi, baby juga aktif bergerak-gerak sudah mulai normal bahkan suka menyusu dengan banyaknya....T.kasih Bengkung Premium Beautiful-serba guna .
-Puan Azrini - Nilai


 
 


3-Baby saya sudah melalui 24jam dalam kebuk cahaya biru..Amat meletihkan dan kesian sungguh baby saya menangis dalam keadaan matanya yang tertutup..Menyusu baby pun tak berapa dia nak sebab panas kot, dia tak selesa. Saya menangis tengok baby saya macam menderita bawah cahaya biru tu.. saya tak tahu bengkung premium beautiful saya ni amat berguna untuk baby kuning. Sehingga hubby saya datang dan membawa bengkung Premium Beautiful saya ini. Dia pun baru seach kat internet tentang kegunaan bengkung premium Beautiful ni. Mula-mula saya tak percaya juga..saya cuba terus. Padamkan lampu biru tu terus, buat mcm nak menyusukan baby..saya balutkan/selimutkan bengkung Premium Beautiful ni kat badan baby..terkejut saya, baby macam selesa n demam dia turun..dan dia menyusu dengan lahapnya..lapar dia rupanya..besoknya terus boleh discharge wad. masyaallah..Hebatnya!
-Puan Juliani -Klang
Related Posts with Thumbnails