Premium Beautiful

Friday, December 31, 2010

Happy New Year!!

Rasenye baru je sambut tahun baru Muharram. Tapi takpela anggap je hari-hari sambut tahun baru. Biasenye kita punya semangat lain sikit bila ada acara/event/peristiwa. So tak salah kalau kita ucapkan Selamat Tahun Baru especially kepada diri sendiri dulu pastu baru orang lain..he..he..he

Ok readers, nak tak kalau hari-hari kita dipenuhi dengan warna-warni kehidupan such as, melancong ke luar negara dan segalanya di tanggung beres, cuma bawa duit untuk shopping je..
Simple as contact akak, akak boleh je gi kat mana awak ade... jangan risau takde apepun yang akan berlaku cuma pastu hidup anda akan berubah totally...


Moga tahun ni kita akan dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan disihatkan tubuh badan supaya kita lebih kushuk dan tawadduk menjadi hamba Allah...



Setiap wanita berhak untuk memiliki sepasang baju dalam yang betul.
Meluruskan badan
Memantapkan payudara
Menyerlahkan potongan badan
Menyihatkan dalaman
Pengedar diperlukan, hubungi 012-2833801. Pakar Baju Dalam seantero dunia...

Tahun Baru!!!


Guys and gees, selamat tahun baru untuk tahun 2011.
Kalau cakap tahun baru, biasanya kita akan cakap dengan penuh harapan dan semua orang impikan tahun ni lebih baik dari semalam. Tapi kalau tindakan sama je
macam tahun lepas confirm hasilnya macam tahun lepaslah. So, kalau kita nak ada perubahan kenala ambik satu tindakan yang berlainan dari awal tahun lepas dan berubah kepada tindakan yang berlainan.
Confirm dengan tindakan berbeza, keputusan yang berbeza kita akan dapat..

Apa yang akak nak offer kat sini, bukanlah satu perkara yang pelik sangat tapi boleh dapat sebab akak pun dah merasanye...jika kita ambik tindakan dengan pm ke /sms ke, kita bukannya rugi apapun tapi kalau tak contact maka kita bakal hilang :

1) Pakej melancong percuma ke Disneyland Hong Kong
dengan segala perbelanjaan ditanggung beres..


g beres


2) Income bulanan tak kurang dari RM2000. (minyak kan dah naik)

3) Pakej umrah percuma tahun ni..

4) Diraikan secara besar-besaran di tempat yang eksklusif

5) Hadiah jam tangan tak kurang dari RM700.

6) Peluang untuk berkereta baru sebelum bulan puasa..

Jadi jangan lepaskan peluang ini supaya anda tak menyesal....
contact 012-2833801.

Saturday, December 25, 2010

Congrates to all my fren...

Alhamdulillah buat biz ni, bukan kite je boleh berjaya, tapi rakan-rakan kongsipun boleh berjaya macam kita jugak dan confirm kita akan seret rakankongsi bersama-sama macam kat bawah ni:

CDM Kak Zaida umur dah matang dan kalau nak ikut pendapatan suami isteri dah tak perlu buat pendapatan sampingan tapi tetap ambik keputusan untuk berbiz sebab ada lagi impian yang belum tercapai. buktinya lepas buat selama lebih kurang 8 bulan dah keluar Mercedes dan tak berapa lama keluar lagi si putih estima.

Sebelum ni nak gi melancong tak pernah termimpi nak gi tapi dengan biz terus je diterbangkan ke Sydney, Tokyo, Beijing dan Swiss dan confirm selepas ni tiap-tiap tahun gi melancong percuma. Kak Zaida ni 4 bulan pertama buat biz je dah dapat 20K terkumpul.


Dan akhirnya dapat mencapai gelaran pangkat paling tinggi dalam biz ni walaupun pada mulanya memang takut sangat...

Yang kedua, wanita kental ni, DDM Jihan ,masa belum buat biz ni, dah ada orang ajak buat tapi sebab tak berapa faham dan takde jalan penyelesaian maka diam jelah. tapi selepas dapat peluang kali kedua, beliau tak menoleh ke belakang lagi tapi selepas 8 bulan je terus dapat memandu kereta idaman untuk keselesaan keluarga, estima lagi...Income bulanan memang mencecah 5 angka..
Pastu peluang melancong memang dah terbentang depan mata, dah diterbangkan ke Beijing dan Swiss dan confirm tahun baru ni menjanjikan pangkat tertinggi yang pasti dicapai.. Beliau buat biz ni suami isteri. Dulu, ibu 5 anak ni cuma boleh berangan nak sediakan bibik untuk anak-anak tapi dengan buat biz ni dah mampu tersenyum sebab balik kerja je, rumah dan anak-anak dah siap, kemas dan anak-anak pun lebih terurus...


Yang ke tiga, DDM Mazni yang sama sekolah dengan akak. dia kalau bekerja memang tekun dan bersungguh-sungguh tapi bila tengok rakan yang sama sekolah gi melancong percuma, tak boleh tahan terus je nak buat. Dan Mazni ni masa buat biz dulu, suami tak tau pun dia buat biz sebab nak buktikan dulu dan memang dah terbukti dia memang berjaya. sekarang dah memandu kereta idaman Mercedes selepas 9 bulan buat biz ni...dan melancong ke Swiss dan confirm ke Perth....

Ini adalah antara bukti mereka yang dah berjaya, kita pun boleh jadi seperti mereka...
Dengan ambil satu tindakan saje boleh ubah hidup kita..
Contact 012-2833801 untuk details....

Tuesday, December 21, 2010

Indahnya hidup!!!


Dulu saya cuma seorang pekerja biasa dan juga suri rumah tetapi Bermula dari hanya ingin memakai produk hebat Premium Beautiful ini tapi end up dengan menikmati hidup dan seterusnya di bawa ke negara- negara di bawah ini. Terus dunia yang dulunya agak suram jadi warna-warni and colorful (samala tu).


Dulu berdua ngan suami je tetapi sekarang dah dalam kumpulan besar...

Dan dibawa ke negara-negara berikut....


Amsterdam



Belgium...

Korea...



Kat German you...

Mt Titlis, Swiss...

Beijing

Sydney Opera House!!

Tokyo Disneyland!!

Holland!! Kincir angin..

Paris!! Kota romantik- Effle Tower

Dan begitulah akan teruuus dibawa bersama rakan-rakan kongsi ke luar negara pada tiap-tiap tahun... hanya dengan bermula satu tindakan yang lain dari biasa.. kerana satu impian yang ingin di capai iaitu mengubah hidup, anda pun boleh sila pm sya... 012-2833801...

Sunday, December 12, 2010

Demam panas!!

Demam panas!! Musim sekarang ni coz cuti sekolah orang banyak gi jalan-jalan dan makan pun macam-macam!! Kalau dah kena demam ni camne nak wat sebagai rawatan alternatif especially macam akak yang tak berapa pandai bawak kete, jadi demam plak malam-malam, nak bawak anak-anak memang jadi satu masalah.

So, akak cadangkan ambik je korset atau bengkung Premium Beautiful ni dan balutkan je kat badan anak yang terkena demam tu, insya Allah tak sampai satu jam, kebah le dia dengan nampak badan dah mula berpeluh-peluh. Keadaan ni memang jadi ngan akak that's why kita berani bagi cadangan..


salah satu fungsi Premium Beautiful, dia punya FIr tu akan menstabilkan suhu badan dan memberikan perjalanan darah yang baik kepada anak kita. Bila darah dah lancar, confirm suhu cepat turun dik.

Selamat mencuba!!!!

Disneyland Hong Kong!!

Guys and Gees, FYI bermula bulan Dec ni pakej ke Hong kong bermula!!
So sama-sama kita ambil peluang ini untuk tawan dunia dengan HK sebagai destinasi pertama anda. Pengalaman akak yang dah pernah gi Disneyland Tokyo ni memang best sangat...

Ini adalah parade yang kitorang gi...


Tiket masuk dalam lebih kurang macam nilah, ni tulisan Jepun coz Tokyo Disneyland!!!
Parade Mickey Mouse








Ni muka-muka yang ceria!!!




So my fren out there, jom kita gi sama-sama melancong. Biarlah kita create sejarah tersendiri pada tahun hijrah ni. Contact me for details...

Saturday, December 4, 2010

Tahniah CDM!!!!

MALAM ANUGERAH!!!

Yes!!! Tahniah kepada CDM kak Zaida dan CDM Abu Hassan yang diraikan secara besar-besaran pada hari ulangtahun syarikat baru- baru ni. Memang betul-betul diraikan dengan kehadiran penuh 1 stadium dari satu pelosok Malaysia. Memang kelas gitu!!

Atas pentas

Bersama-sama rakan kongsinya!!



Ni haa, CDM Abu Hassan diapit oleh 2 orang bodyguardnye yang machooo.
OK tiru je, confirm cepat naik...CDM...


Ni CDM Kak Jue ngan rakan-rakan kongsi yang akan naik tak lama lagi..

Today are really tiring, from morning till night but deep inside I really puassss..sebab dah ada rakan kongsi yang naik CDM..
Mari kawan-kawan kita penuhkan satu flight ke Hong Kong pulak pas ni.. Smua orang ada peluang yang sama...
Waka, waka eee, hunga hunga, HK, HK HK confirm , yes....!!!!
Semuanye kerana satu produk Premium Beautiful dan satu pelan...
Yakinlah bahawa dengan produk Premium Beautiful, anda betul-betul berharga..

Friday, December 3, 2010

Biozone Car Sterilizer

Sebelum ni pun dah pernah tulis dah pasal biozone car sterilizer ni tapi sekarang lagi detail.
Adakah kita sedar akan pencemAran dalam kereta???

Kita menghabiskan lebih masa dalam kereta jika dibandingkan sebelum ini especially orang KL kan, sebabnye traffic jam kadang-kadang berjam-jam. Namun, adakah persekitaran kereta kita selamat? mengikut Laporan In Car Air Polution darpada International Centre for technology (CTA) tahap pencemaran dalam kereta mungkin jauh lebih serius daripada udara di luar.

Bahan-bahan pencemar berbahaya dalam kereta termasuk bahan organik meruap (volatile organic compounds) yang terdiri daripada benzena, toluena, xylena, formaldehid dan sebagainya. VOC memdihkan mata, hidung, kerongkong, peparu dan mengancam kesihatan. VOC juga hadir di dalam kereta baru kerana penggunaan gam, cat, vinil dan plastik dalam kereta.(sumber: Hidden Poisons in New Car, Utusan Konsumer Nov-Dis 2005).



Apakah Yang Boleh Kita Lakukan??

Kebanyakan daripada kita menggunakan penyegar udara untuk memperbaiki kualiti udara dalam kenderaan tanpa mengetahui kesan-kesan sampingan. teknologi penyegaran udara pasif biasanya memerangkap debi dan partikel. sementara itu unit penyegar udara aktif iaitu Biozone Car Sterilizer menyingkirkan agen pencemaran biologikal dan kimia yang hadir dalam kenderaan. Unit ini menggunakan teknologi 'Cold Plasma" yang menggabungkan penghasilan ion dan ozon.

Ia menukarkan oksigen kepada ozon yang kembali menjadi oksigen setelah menyingkirkan bahan-bahan pencemar.


Kelebihan Biozone Car Sterilizer!!!
Selamat (Ozone tidak lebih dari 0.03 ppm)
Ringan
Mudah digunakan
Teknologi Cold Plasma- ozon pada tahap tetap
- tiada bahan sampingan
Tanpa penyelenggaraan
Mesra alam


Bagaimana ia bertindak???

Menyingkirkan VOC, bau tembakau(untuk keluarga perokok), bau haiwan peliharaan,
Membasmi bahan-bahan pencemar
menyegarkan udara dalam kereta

Cara menggunakannya!!!

Hanya plug in pada tempat charge handphone dan pastikan ia ada lampu merah (bukan kuning atau hijau)

Cara Mendapatkannya!!!
hanya sms saya kat 012-2833801 atau pm saje
tanya saja pun takpa yang penting anda tak rugipun.....
Related Posts with Thumbnails