Premium Beautiful

Friday, July 29, 2011

Salam. Tak sabar rasanye tunggu besok sebab sesuatu yg besar akan berlaku dan pasti mengubah cuaca biz, keadaan dan situasi. besok akak akan kongsikan bersama.... Tungguuuuuu

Saturday, July 23, 2011

Couples in OuR BuS!!

Time gi Hong Kong hari tu adala bebrapa couples dlm bus kitorang, saje je nak hilite kat sini



Diketuai oleh our group leader CDM Jue and CDM Abu



Then akak and abg Mazhan, kira dah 8 kali gi honeymoon ni..




 Pasangan romantis DDm Khairul and Midah


Pasangan DDM Jihan and Azmi


DDm Mazni dan Abg Man


 And 1st Timer DSM Nana dan Shahrul

 Dsm Aini dan Khairul

Dan pasangan CDM kak Zaida dan Abg Salim..

Kalau nak gi honeymoon, ni lah peluangnye untuk kita gi free dan tak payah fikir bnyk benda dan cume bawak duit shopping je...
Now, dgn pakej melancong ke Holland ni, kita ambik peluang same-same utk ke luarnegara secara percuma.

Jgn tunggu lagi...Pm me for details. key!!!

Thursday, July 21, 2011


Kini produk terbaru dari Premium Beautiful iaitu Short Bra yang mempunyai kualiti sama seperti pioneernya tetapi lebih luas pemakaiannya kerana boleh dipakai sepanjang hari. Anda pasti menyukainya. Sape yang biasa pakai B confirm jadi C, begitulah seterusnya kerana dia ada padding khas yang lembut...

Cepat order ye atau nak tanye tanye pun boleh takde masalah... stok cepat abis macam goreng pisang panas...Contact me key at 019-388 2369

Tuesday, July 12, 2011

Fabulous Hong kong!!

Day 2 in hong KonG!!

Menempuhi kesesakan Hong Kong di awal pagi untuk ke destinasi  shopping!!!
Bersedia untuk tawan HK today!!!

pastu gi ambik gambar kat tempat ni..Bauhinia
Then melawat TSL company, tempat diamond dihasilkan dan juga PEARL...

Hasilnye meghelip-ghelapla semua orang punya tangan..
Malam kitorang ada dinner gala.. tapi pakaian tak berapa macam gala coz after the dinner ada agenda lagi...of course Lady's Street lagi...
Ceria di malam pesta...ahaks
Related Posts with Thumbnails