Premium Beautiful

Monday, August 27, 2012

Selamat Hari Raya!

Belum terlambat rasenya akak nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kpd semua readers. Jika ada yg terlanjur bicara mohon kemaafan krn tak terlintas utk mengata kat sape sape pung..

Moga kita sentiasa berbahagia dan Syawal tahun ni lebih metiah dan membawa keberkatan pd semua. Apa apa pun akak xleh nk beraya lama coz misi MPPL lebih besar dan auranya sentiasa meremang...

Thursday, August 16, 2012

Iftar Syarikat

Dah nak abih ramadhan baru sempat nak update blog nih. Setisp tahun syarikat anjurkan Majlis Berbuka Puasa utk CDM sahaja bersama anak anak yatim. Memang best sangat dan kira satu acara yg ditunggu tunggu.

Kat sini akak masukkan antara beberapa keping gambar sbg tatapan.

Monday, August 6, 2012

Guangzhou Kota Moden

Salam. baru baru ni, xdela baru sangat, usahawan usahawan PB diterbangkan ke kota Guangzhou secara FOC dgn sebanyak 18  buah bas. Tu yang best sangat bila  kita buat biz ni, dapat 3 kali pelancongan secara percuma ngan syarikat. Disamping buat biz ni, dapat income dapat pulak trip melancong percuma. Berikut adalah beberapa gambar melancong.


Ni gambar kat airport dengan tema oren..

sampai di airport Bai Yun..menaiki bas masing masing..


Singgah makan di restoran Islam..memang sedap sangat..



pastu jenjalan di night market.


Baru check in hotel. Dalam bilik ada bilik..memang besar bilik ni terasa sangat special dengan layanan syarikat.






Breakfast hari ke 2. Tak sabar nak memenuhkan aktiviti hari ni..



Naik keretapi coz nak gi melawat kawasan bukit






Berehat sebentar selepas shopping kat One Link..

 Bersedia utk dinner kat Hilton Hotel






Pagi kast day kat sini b4 check out..

Memori yang tak dapat dilupakan bila kita gi melancong beramai ramai. tak sama kalau gi melancong atas urusan kerja. kalau nak tau cara dan rasenye gi melancong ngan we all. blh contact akak ye..

Related Posts with Thumbnails