Premium Beautiful

Wednesday, August 24, 2011

Tips Kuruskan Badan!


Nakkan badan secantik Kim Kadarshian? Memang semua perempuan impikan badan yg cantik coz pompuan memang macam tu. Cuba tanya hati kecik kita, mesti teringin punye.  Tapi kita tak payahlah tunjuk menunjuk atau show off macam artis ni, kita kan orang Islam.  Yang penting kita tahu badan kita macam mana kat dalam.  Bila dalam dah cantik, kita akan lebih confidence dalam urusan seharian.

So, how???



Memang these days cara yang paling cepat adalah dengan memakai  corset Premium Beautiful sebab kesannya serta merta dan kita boleh nampak terus dan ia tidak mendatangkan side effect kepada badan manusia kerana daripada tindakan biologikal sahaja. Korset pembentukan badan ini memang dihasilkan untuk memberikan 70% kesan kesihatan dan 30% kesan kecantikan.

Produk eksklusif ini diiktiraf oleh Persatuan Kiropraktik kerana bengkungnya memberikan keselesaan kepada tulang belakang dan memberikan kesan ergonomik yang sesuai dengan lenturan badan wanita. Selain dari itu, PB juga boleh menolong:

 memperbaiki bentuk badan (especially yg dah beranak pinak)

Kawal pemakanan

Senggugut

Selulit
Tambah tenaga

Sakit dan kebas belakang
Wanita dlm pantang
Milk Booster

Membetulkan rahim wanita utk sape yg payah dapat anak

Kesuburan
Cancer/Lump
CYST/FIBROID

dll
Walaupun masih lagi bersisA bulan puasa, tapi dengan pemakaian PB ni anda akan mendapat bentuk badan idaman terutama sekali jika mengamalkan lactolite selepas berbuka kerana cara ni memang terbukti berkesan.  My leader
 sebelum dia suggest kat orang, dia dah try dulu, buktinya dalam bulan puasa ni saja beliau dah dapat kurangkan sebanyak 5 kg.

Anda pun boleh mencubanya. Sekarang kita masih lagi dalam tempoh rebet dari syarikat ni, jadi pastikan kita dapat yang terbaik.

Nak RM 230 ke atau RM4500,

anda tentukan tapi jgn lupa call me key 019-3882369 or email at kesidang_f@yahoo.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails