Premium Beautiful

Saturday, August 6, 2011

Favour questions....


Kat sini akak nak share tentang beberapa soalan favourite yg selalu ditanya apabila ingin mula biz PB ni...
1.  Banyak ke modal?

Answer: Permulaan cuma RM50.00 je then depends pada orang tu nak pilih yang mana satu berkenan sebab very flexible dan bergantung kepada kemampuan masing-masing. Yang ni kena tunjuk on paper sikit supaya lebih faham.
2. Senang ke nak jual barang ni?
Answer : PB ni sangat mudah dijual sebab kita jual kelebihan yang ada pada PB bukan harganya. Tapi kalau takde ILMu memang susah sikitla. Macamana nak dapat ilmu, kita boleh baca or menghadiri kelas yang dibuat. Banyak sangat testimoni orang yg pakai dpt feedback yg positif. Lagipun kita sediakan kemudahan ansuran, so orang pompuan memang suke..
3. Kena menjual barang ke?
Answer :Kalau namanye biz memangle kena jual barang, sebab definisi berniaga tu adalah jual beli barang..lagipun kalau ada barang maknanye biz halal. Barang nak jualpun sebenarnye tak banyak cuma satu je iaitu PB dan kitapun pakai.
4. Ada modal ke business ni??? 
Answer : Meniaga apapun mesti ada modal dari yang kecik-kecik sampailah yang jutaan ringgit. Makcik jual goreng pisang kat rumah akak pun ada modal...

5. Kena jumpa orang ke biz ni?? Saya tak sukala...
Answer : Biz ape dik, tak jumpa orang, orang meniage internet jual tudungpun jual ngan orang gak. SEMUA biz conventionalpun jumpa orang gak. Biz PB ni adalah genuine biz, pure biz based on usaha yang kita buat. Lagi banyak usaha, kita yang menikmati hasilnye sebab tulah ia adil dan kita buka franchised dengan share cara biz kita dengan orang lain sebab nak bagi biz berkembang maju. Yang ni bukan sistem piramid atau skim cepat kaya yang buat ari ni esok boleh dapat untung ribu-ribu...
6. Saya tak pernah berniaga , tak pandai cakap, boleh ke?
Answer :Memangle, akak dulupun tak pandai, sebenarnye sejarah keturunanpun bukannya dari latarbelakang berniaga, tapi dengan berkat dididik, dibimbing dan diajar maka jadilah macam ari ni..buat permulaan kita cuma tiru saje...kan senang macam tu..ala macam franchise bizlah, sampai design dalam kedaipun sama je, cube tengok KFC, McD...
So kesimpulannya dik oii, biz ni senang untuk diikut sebab sesuai dengan kita yang tak banyak modal, tak pandai dan tak payah berhujan dan berpanaspun...
So, feel free to contact me tak kira day or night...I'll be available...
Dial 019-388 2369.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails