Premium Beautiful

Thursday, August 4, 2011

Several reason's why should I???

Sebelum apa-apa akak nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua readers yang ada kat Malaysia ataupun luar negara.  Confirm semua tengah berpuasa kan...
Antara beberapa sebab kenapa kena ambik peluang sekarang untuk kita tambah income adalah:


Masa nilah kita nak sediakan banyak kuih raye kat rumah sendirila, rumah mertua dan jugak rumah mak kat kampung. habis tu kalau dah beli takkan sejenis saje, paling kurang pun 4,5 jenis dan 4,5 balang. Habis kurangpun mungkin perlukan 4,5 ratus gak kan.


Then baju raya anak, kalau ada 4 orang mungkin dengan baju jalan-jalan, baju melayu/baju kurung, kasut raya, mungkin perlukan dalam RM1000.00. mana nak cekau kalau kita takde simpanan atau wang sampingan.
Then balik kampung, ramai orang datang rumah nak beraye, kitakan especially yang bekerja dan duduk KLke, sure nak jugak hulur kat sepupu, anak sepupu sepapat, anak jiran ataupun mak-mak sedare sebelah mak dan ayah kita. Itupun rasenye dah samapai jugak 2,3 ratus kat situ.


Bila dah balik kampung kan jumpa mak ayah kita dan mak ayah mertua, nak jugak bagi duit raya kat mak ayah dan belanja dapur mase raya tu.. rasenye sampai jugak kat RM1000.


Then baju raye kita pulak, nak jugak pakai special sikit, takkanla nak pakai baju kerja..baju raya tahun lepas pun dah jadi baju kerja. So baju kita suami isteri ada jugakla 4,5 ratus lagi.

Balik kampung tu kan jauh, so duit minyak, duit tol kena bayar jugak. Then bila dah balik kampung takkan dok umah je tak berjalan. Nak jugak bawak mak bapak gi melawat rumah mak sedara, bapak sedara dan sepupu-sepapat, pun perlukan duit minyak dan tol lagi.
Ishh kalau kenangkan rasenye mau jugak jumlah dalam 4, 5 ribu kat sini..

So sesuai sangatla dengan biz yang akak offer kat sini sebab bonus pertama dari Premium Beautiful ni pun dah sampai RM4500.  Kepada readers yang nak tau macamana boleh je pm, contact kat 019-3882369 for details. I would be available tak kira day and night..

Adiooosss!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails