Premium Beautiful

Saturday, August 13, 2011

Immediate effect!!!!

Ramai yang memilih memakai dan mengekalkan disiplin pemakaian Premium Beautiful dibulan puasa. Apa rahsia kehebatan Premium Beautiful pemakaiannya di bulan puasa..?

* FIR didalam Premium Beautiful mampu memecahkan lemak yang tersimpan di dalam sel lemak kepada asid lemak bebas. Kekuatan daya tembusnya sangat kuat, reaksi hangatnya sangat bagus dan dapat menembus ke dalam jaringan bawah kulit, menggetarkan molekul-molekul air seterusnya memecahkan/menguraikan lemak yang terkumpul sehingga ke bawah kulit.

*Sudah bertahun-tahun anda menderita kerana lemak di perut, pinggul dan paha anda kelihatan sangat degil untuk dihapuskan. Rasanya anda sudah letih anda berdiet dan bersenam. Duit juga banyak dilaburkan. Namun, impian tubuh langsing itu bagaikan menanti mimpi menjadi realiti.
Premium Beautiful Pilihan Terbaik di Bulan Puasa
Bagaimana PB dapat membantu???
Kajian menunjukkan FIR dalam Premium Beautiful boleh membakar kalori sebanyak 900kalori dalam masa 1jam sahaja. Itulah sebabnya, selepas menanggalkan Premium Beautiful, mereka akan merasai, lemak yang degil sudah lembut dan semakin tipis, apalagi lemak yang sedia ada turut -hilang!
Premium Beautiful mampu bertindak semulajadi untuk membakar lemak
...Sinaran FIR akan menembusi jauh ke bawah kulit epidermis (~6cm) akan mencari, membakar dan membuang lemak di badan anda. Jadi jangan terkejut jika anda kuat berpeluh dan selalu membuang air kecil, ini petanda baik lemak anda sedang dinyah dari badan. Monitor berat badan anda selepas bulan puasa ini...Good Luck!


Anda boleh lihat perubahan yang ketara dalam masa sebulan berpuasa ni.  Selain dari itu, nasihat dari yang telah mencubanya, anda boleh minum lactolite. Caranya selepas berbuka dengan sebiji kurma, minumlah lactolite dengan mencampurkannya dengan Blizz dan selepas tu minum air kosong 2 gelas, kemudian barulah kita makan...Buktinya dengan cara macam ni, kawan kita ni telah berjaya menurunkan berat badan dari 98 kg kepada 56 kg.. Anda pun boleh...


Inilah testimoninya ....Dapatkan set anda sekarang dan pastinya hasilnya akan lebih berbeza di bulan puasa ni tambahan pula dengan rebet yang disediakan oleh syarikat kita akan mendapat value yg tinggi untuk setiap ringgit anda...

Hurry, call me at 019-3882369

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails