Premium Beautiful

Friday, August 12, 2011

Biz Conventional VS Network Marketing

Kalau syarikat biasa nampak kan pendaftaran melalui pendaftaram biasa je tapi network kena ada kelulusan dari KPDNHEP dan persatuan jualan langsung. Kan lebih baik macam tuh...



Tulaa kadang-kadang customer dpt barang dah dekat expired coz lambat nar sampai kat end user tapi kalau network, cepat sikit sebab tak delay kat mane-mane, lagipun produk PB ni takde expired date. Dan kalau customer nak , sentiasa ade...


Tak yah nak simpan stok banyak-banyak, lagipun bendanye tak rosak dan kita nak jual pun dalam jumlah yang minimal saje...

Haa, see kan sebab tu boleh dapat untung ribu-ribu sebab dah cut cost kat sane... jadi kalau kita rase nak buat biz tapi tak tau nak biz ape, akak cadangkan buatle biz mcm ni atas sebab-sebab di atas..dan paling khusus buatla biz PB ni atas bnyk kelebihan dan sekarang syarikat bagi lagi offer untuk kita...

Now, is the BEST Time utk mula biz ni dan contact akak utk lebih detail sebab kalau terang on paper lebih terang dan jelas..

OK, I'll be available at 019 3882369

Selamat Berbuka!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails