Premium Beautiful

Saturday, August 20, 2011

Selulit!

Adalah dianggarkan hampir 90% wanita mempunyai masalah selulit. Gemuk atau kurus, kedua-duanya tidak dapat lari daripada masalah ini. Selulit sering muncul pada bahagian paha dan punggung. Ia terhasil daripada gumpalan lemak dan cecair. Biasanya ia berbentuk jaringan nipis yang mudah dilihat dan boleh disentuh. Kontraksi dan juga penyusutan serat membuatkan kesan selulit ini akan lebih ketara.

Berapa teruk rupa selulit anda bergantung kepada berapa banyak lemak dan cecair yang terkandung di dalam bahagian itu. Jika tubuh anda kurus atau menggelebeh, selulit akan lebih mudah dilihat. Sebenarnya melawan selulit memerlukan banyak usaha.
Masalah biasa perempuan!! Selulit! Oh Tidakkk, memang tak cantik especially lepas bersalin anda akan mengalami fenomena ini


 Tetapi dengan pemakaian PB anda akan dapat mengurangkan selulit ni kerana sinaran FIR dalam PB akan brtindak masuk ke kulit epidermis dan dermis dan melembutkan tekstur kulit anda. Thus ia akan mengurangkan ketidak rataan kulit atau selulit.
Hasilnya menakjubkan!!! Kulit akan lebih rata dan halus. ia mungkin mengambil masa 3 - 4 minggu untuk kita melihat hasilnye...Testimoni:  Saya (Marina :27 tahun) baru lepas bersalin anak pertama dan kulit peha nampak agak berkedut dan jalur-jalur kecil..Saya rasa risau dan mengganggu emosi tetapi selepas saya memakai PB yang dicadangkan oleh rakan yang datang berziarah, saya mula merasa perubhan warna dan tekstur kulit selepas 3 minggu memakainye dengan konsisten, sebab tu saya mencadangkannya pula kepada rakan-rakan lain..


Ok happy menggunakan PB kerana banyak kelebihannya kerana kandungan FIR yang menolong 70% untuk kesihatan dan 30% untuk tujuan kecantikan..
Hasilnya anda akan lebih confident bila memakai PB ni. Macam our leader cakap kalau pakai PB ni macam pandu BMW atau Merc sebab ketahannannya dan jugak boleh pandu laju tanpa rasa risau.....

Sebab tu ramai usahawan PB pandu Merc dan BMW. 

Boleh cuba free trial, tak rugi cuba tapi lagi rugi kalau tak cuba...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails