Premium Beautiful

Thursday, August 4, 2011

Nak Tau Sykt yg Macamana ekk???

Ramai gak yang keluar soalan ttg sykt ni, boleh ke bertahan lama? Atau kukuh ke? Boleh caye ke?
So,  kat sini akak nak bagi ngan bukti sekali bahawa syarikat memang dah dapat pengiktirafan macam-macam kat luar sane, kalau tak teguh, tak kukuh, tak betul takkanla boleh dapat...
Ni bukan pengiktirafan macam cap ayam tau....

Syarikat dapat anugerah dari majalah Forbes Asia dah 4 tahun berturut-turut dari tahun 2007, 2008, 2009 dan 2010. Payah tau nak dapat macam ni coz dulu akak kerja kat satu kilang tu company punyela bangga dapat anugerah dari Forbes ni tahun 2003, tapi sampai la ni logo tu masih lagi terpampang kat syarikat tu...

Tu pulak dari 200 buah syarikat yang listed dalam Majalah Forbes ni, cuma lapan je dari malaysia dan satu-satunye yg mcm syarikat ni, cuma inilah satu-satunye yg dapat.  Tu yg bangga giles tu...

Then dapat lagi anugerah syarikat kecemerlangan beretika tahun 2008, then tahun 2010/2011 dapat lagi dari KPDNHEP.  Diaorang pun kalau tak established atau tak betul syarikat tu, boleh bagi ke? KPDNHEP kan satu badan kerajaan yg pantau syarikat yg seumpama dengannya, that's why dia tahu luar dalam syarikat..


Then syarikat juga dapat anugerah sekuriti patuh syariah.. So tak perlu risau tentang kesahihannya lagi...
Barang premium beautiful juga dapat anugerah superbrand yg jarang ada pada korset...
So terbukti syarikat bukan calang-calang lagipun induk dah bertapak selama 35 tahun dan anak syarikat pun dah 19 tahun beroperasi.....

Untung kita bernaung dalam syarikat yang sangat teguh, kukuh dan terkenal di Malaysia...
ok so tunggu apa lagi, ambik peluang sekarang dengan rebet yang ada sebanyak RM 150 untuk satu set dan kita pun nak cari duit lebih kan???
Contact or pm me key.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails