Premium Beautiful

Thursday, August 11, 2011

FIR tu Tahan Tak???

Fungsi FIR...
Kelebihan Premium Beautiful berbanding pakaian dalam lain adalah kandungan FIR yang terdapat dalamnya dan inilah menyebabkan ia mempunyai kesan dari segi kesihatan.....
Thus ada yang tanya????

Q:  Kak, tahan ke FIR tu?
Jawapan:
1) "The FIR energy will last several years - much longer than the rest of the fabric"

2) Jawapan dari syarikat pulak:
"Sebenarnya pihak syarikat menjamin ketahanan fir didalam benang selagi  fabrik Premium Beautiful ini bertahan, akan tetapi kesannya boleh berkurangan bergantung kepada cara penjagaan invidu tersebut"


3)Pengalaman saya menerima set-set PB untuk dibaiki setakat ini ada yang paling lama berusia 12tahun selepas beliau menggunakannya, beliau memberi feedback yang agak memeranjatkan saya, katanya-FIRnya masih wujud dengan kehadiran rasa panas-panas dibadan :)

Ada gak yang tanya??
2. Betul ke ada FIR ni??
Jawapan:

Kalau kita pakai memang kita rasa perbezaannya dan boleh merasa kesannya. Macam kipas angin, bila pasang je kita rasa anginnya menyapu lembut kulit dan muka tapi boleh ke nampak anginnya?? Macam tu jugak dengan FIR PB ni, kalau dah pakai memang rasa kesannya...
Nak tau, cubalaaa.

Contact 012-2833801 now dan kita ada special offer menanti anda!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails