Premium Beautiful

Monday, May 3, 2010

Sydney 2009, Free Also

Melancong bersama kawan-kawan secara percuma. Kawan-kawan tu pulak memang kamceng dengan kita. Nak tahu macamana menikmati percutian secara percuma, sila hubungi saya. Kita akan memberitahu rahsianya. Jangan tunggu lagi kerana pakej ke Switzerland sedang menanti anda. Dengan orang asli Australia yang tengah buat show. Dalam hati tu seram sejuk jugak.

Hubby dengan Captain Cook sebelum naik Cruise.

Di Galleria. Shopping sakan.


Lepas shopping. bergambar ramai-ramai. Havoc sakan. Bestnye!!


Lunch kat Mountain Heritage.



Echo Point!!



Three Sister' Mountain!! Macam 3 gunung berdekatan.


Ni hotel tempat kitorang tinggal.


Bersana hubby dengan background Opera House.


Kat atas Cruise.


Pemandangan kat Macquarie Street.




Sebelum masuk ke dalam zoo kat Featherdale Wildlife Park.



Semua ambik peluang mengusap kangaroo ni. Dalam hati suspend je takut dia bingkas bangun dan menendang orang.



Gambar pelajar Malaysia di Australia. He..he ...takdelah menyamar sekejap selepas makan.



Emm happynya dapat melancong free ni....



Sebelum menaiki Cable Car. Excited je muka masing-masing.



Kat kawasan perlombongan arang batu. Ini sebelum naik kereta kabel untuk menyaksikan Three Sister's Mountain.




Bersama kawan-kawan anis dan fiza.



Mercu tanda Syney Opera House!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails