Premium Beautiful

Monday, May 31, 2010

Premium beautiful


PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN

Nakkan bentuk badan yang menarik, cepat hubungi saya atau sms dan book appointment anda, bila-bila masa dan di mana sahaja..


PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.


Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :


Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme, jadi badan lebih cergas dan tidak mudah letih..



Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama. Jadi kalau berpeluh, ia akan cepat diserap dan tidak meninggalkan kesan bau yang tidak menyenangkan.


Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya. Jadi takde sebab orang kata tak selesa, hatta nak ambik siling kat lantaipun boleh, takde masalah.


Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

........................................................................................................................................................................



COLI PANJANG

SELUAR DALAM PANJANG

cuma warna hitam saja tersedia...




BENGKUNG PINGGANG

mendapat pengiktirafan dari pakar tulang belakang sebab mempunyai 7 tetulang yang boleh menyokong tulang belakang anda dan menggalakkan postur badan yang betul. tengok tak cerita Titanic dan pirates of the caribbean. haaa kan ada orang perempuan dia pakai korset lebih kurang macam ni...dah berzaman dah sebenarnya sejarah pemakaian korset dalam kehidupan manusia ni...



Premium Beautiful Natural Wash

memelihara keharuman dan kelembutan pakaian dalam tanpa merosakkan kulit tangan anda.

ok, come let's join the club of PB user dengan warranty seumur hidup dan servis percuma sepanjang hayat.... mana nak cari lagi produk macam ni...

jangan segan nak contact or sms me at 012-2833801 or email at kesidang_f@yahoo.com.




No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails