Premium Beautiful

Saturday, May 8, 2010

Pakaian dalam

pakaian dalam pembentukan badan

Produk ini saya pakai setelah bersalin anak ke 3. Ia membentuk kontur badan serta merta, hilang perut yang menggelebeh, bentuk badan yang sihat dan seimbang tanpa memerlukan pengambilan ubat, senaman dan jugak pembedahan. Saya pun memang orang yang tak dapat makan ubat on time.

Kelebihannya dari segi kualiti yangtinggi. Mempunyai rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh(FIR) yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses juga metabolisme manusia.

Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, dan pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama. Naka tau ia jugak mempunyai warranty seumur hidup dan servis percuma sepanjang hayat. Ia tak panas dan juga dapat menyejukkan kita dalam cuaca panas dan berfungsi memanaskan kita dalam cuaca sejuk. Ini terbukti dalam trip saya ke Korea, beijing di mana time tu memang suhu -5 celcius.

Ia juga mempunyai kuasa regangan dalam semua hala. dapat diregang sebanyak 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah bentuk asalnya. Kuasa sinar infra red merahnya juga dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada anda.

Jangan berlengah untuk mendapatkan produk ini. Contact me at 012-2833801 or kesidang_f@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails