Premium Beautiful

Monday, May 31, 2010

Shopping







I nak sembang pasal shopping pulak. Masa student dulu I dah suka hobby ni. Tipulah kalau orang pompuan tak suka shopping. At least kalau outing hujung minggu, kalau tak dapat beli yang mahal benda kecik pun jadikla. Tengok orang jual barang pun dah kira terapi minda tuh. Tambahan pulak kalau boleh pergi shopping complex, oo la la jawabnya. Ada tak yang tak setuju?





Yang bestnye bila dah wat something dalam hidup ni, peluang gi shopping ni sentiasa terbentang luas, aada je masa. Tak kira le dalam negeri ke luar negeri ke... tu yang best tuhhh.









Biasa orang pompuan suka apa? dah tentu pakaian, handbag, kasut, accessories dan sebagainya. Terutama yang berjenama sebabnya alah membeli tapi memang menang memakai. Barang baik tak semestinya mahal tetapi yang baik tu selalunya mahal.. betul tak?


handbag kegemaran I, Gucci!!!!!




No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails