Premium Beautiful

Monday, May 31, 2010

La praise

This is product from Switzerland. masa kitorang gi Paris dulu, turun-turun je kat airport Charles de gaulle, terus terpandang papan iklan ni. So, kira product ni glamerla kat Europe ni, sebab dia tak guna chemical, semuanya extract semulajadi. No harm done to our skin la...Kat Malaysia ni kira satu syarikat je yang jadi sole distributor, takleh dapat kat farmasi, shopping complex ke cuma dari distributor macam I. so if you want to try, gimme a call or sms or email me. Book an appointment for further explaination....

Sesuai untuk semua jenis kulit, tak kira tua atau muda. Mengembalikan keremajaan anda and protection.

New way for anti aging....


























Mengurangkan kesan kedut di mata...






Memberikan kesan kelembapan yang diperlukan oleh kulit.




memberikan kulit yang lebih tebal..



Memberikan kulit yang lebih licin. ahaks bestnye..


Tu dia mengurangkan wrinkle, apa tu kedut ke? ....




kulit lebih lembut...


Ia juga mencerahkan kulit kita. Ni ada testimoni kawan akak yang kerja cikgu sukan yang memang dari bulan Jan hingga April dok kat padanglah kerjanya. Dengan penggunaan produk ini secara berterusan, kulit dia tak berubah gelap pun. Tiada lagi masalah sun burn...




Jika anda inginkan penyelesaian masalah kulit anda, sila contact saya.. tak rugi mencuba kerana produk ini bukannya ada bahan kimia.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails