Premium Beautiful

Saturday, May 1, 2010

Paris, Belgium, Holland & Amsterdam

Very interesting place to visit. I hope to go there again. IF you want to know how to go for a vacation for FREE, pls feel free to contact me.. The correct decision you would never regret.
Pemandangan dari atas bangunan.

Kat atas building.


Pemandangan dari atas bangunan. kat depan tu Galleries Lafayette.

Depan Hard Rock Cafe.



Pengalaman ke Amsterdam. Shopping souvenirs dan sambil-sambil tu masuk kedai mekap, apa lagi, tenyehla apa yang patut.


Ini adalah tempat membuat kasut kayu yang terkenal di perkampungan Holland.


Ini adalah kawasan perkampungan Holland. Pemandangan yang sangat menarik.

Pumpkin yang pelbagai saiz dan warna.


Yang ni pulak cheese yang berharga kira-kira 30 Euro. Diterangkan jugak cara membuat cheese.



Tengah shopping bunga tulip kayu. Cantik-cantik dan pelbagai warna.



Tempat shopping yang terkenal kat kota Paris- Galleries Lafayette!!!



Lepas solat asar. sebenarnya depan tu maskid. Saje je ambik gambar ni sebab nak background aprtmen berbunga.


Ha ni baru background masjid. Kitorang sembahyang jamak zohor dan asar.



Depan butik LV yang terkenal kat Paris.


Bersama kawan-kawan atas menara Eiffel. Nampak pemandangan cantik kat sini. Inipun naik kena bayar tapi kitorang tak yah bayar. Nak tau kenapa, sila contact.....

Pemandangan kota Paris dari atas Eiffel Tower. Nampak tak negara dia kan dikelilingi oleh sungai dan ada banyak jambatan untuk laluan.



Ni dia lambang kota Paris yang romantik tu.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails