Premium Beautiful

Tuesday, November 23, 2010

Selamat Pengantin Baru!!!


Bertalu-talu terima kad jemputan kahwin masa ni. Pening jugak sebab tak tau mana satu nak pergi, kadang-kadang satu hari sampai 2,3 jemputan. Kita pening bab lain tapi kalau bakal pengantin bab lain pulak. Mesti dok pening memikirkan bab persiapan perkahwinan, maklumlah peristiwa bersejarah dan sekali je seumur hidup. Kalau boleh nak perfect semua. Oleh sebab tu, I come out with this list:
Haa, tengok tu, corset Premium Beautiful dok nombor satu dalam carta ni, sebabnye pengantin pompuan mesti nak nampak voguekan, extravaganza dan inilah perkahwinan sekali seumur hidup. Baju kahwin dah lama dah tempah, kalau tak leh pakai, sayang jugak. Lagipun mahal jugak tempah tu, kalau pakai tak terletak macam sia-sia je.

... Nak pakai PB kena ukur dulu dik, coz kita kena pakai kita punye saiz, takleh share ngan orang. Bila dah ukur dapatle ukuran yang sesuai ngan kita dan pakai confirm lebih selesa. Ingat!! nak pakai lama bukannye sehari dua....
Pastu tukang jual tu akan pakaikan ngan kita dan tengok keselesaan kita. Kalau pakai sekali pastu nak tukar, takde masalah. Lepas dah pakai, confirm badan terletak elok dan kita punya confident level naik serta-merta. Pss, you'll need this especially on your wedding day. Semua mata dok pandang kita dan tentulah kita tak nak dipandang kurengggg kat mana-mana.
Badan dah tentu terbentuk serta-merta dan hilang semua yang flabbinesss and unwanted areasss....

Dah tentu coz pakai produk superbrand dan pioneer dalam pakaian dalam, dah terbukti 16 tahun dah dik oooiii..


Bila pakai korset ni, pastu di saluti pulak ngan baju pengantin, mesti tahap keyakinan bertambah tinggi walaupun ramai audien dok tengok. Hilang gabra sebab posing macam manapun tetap nampak anggun dan menarik.
Yang penting pakai PB ni kita lebih:
selesa
yakin ngan diri sendiri
rasa sihat
badan tak lenguh (bersanding lama jugak tuh)
bentuk badan lebih menarik
baju nampak cantik
bergambar beribu keping pun tak herann...
So, adik-adik yang ingin melangsungkan perkahwinan atau nak bertunang sila dapatkan set anda hari ni. Tak rugi mencuba tapi lebih rugi kalau tak cuba langsung...
Yes, macam biasa contact 012-2833801 atau pm atau apa saja bentuk komunikasi asal mesej sampai....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails