Premium Beautiful

Wednesday, November 10, 2010

New product!!!!

Bio Zone!
Introducing lagi satu product terbaru yang memang terkini dan canggih dalam zamannya. Menggunakan teknologi cold plasma yang membersihkan udara di dalam kereta dan membekalkan Oksigen yang lebih banyak dan boleh mengatasi masalah mengantuk kerana oksigen supply cukup. Memang terhangat, bayangkan sold out cepat. Satu hari boleh jual 20 - 30 batang benda ni.. Income tambahan, jangan cakapla memang banyakkkk... capai ribu-ribu gak..

Cepat!!! new distributor diperlukan terutama kawasan utara, Kedah, Perlis, Perak, kawasan selatan - Seremban, melaka dan Johor. Harga jual RM175 beserta kos mengepos sekali...


Jika anda pernah mengalami pedih mata, sakit kerongkong, sakit hidung dan bersin ketika berada di dalam kereta, gunalah Biozone Car Sterilizer untuk meneutralkan semula kebersihan udara di dalam kereta anda.Ini berpunca dari persekitaran di dalam kereta yang kotor.Sebenarnya udara di dalam kereta kita 10x ganda tercemar berbanding udara di luar walaupun ruang dalam kereta anda nampak bersih..Oleh itu, satu cara untuk mengelakkan semua ini adalah dengan penggunaan Biozone Car Sterilizer.

Biozone Car Sterilizer adalah sebuah produk aksesori kereta di mana ia berfungsi untuk:

1. Menyegarkan udara di dalam kereta
2. Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan seperti cempedak, tempoyak
3. Menghilangkan bau rokok, durian, automobil, bau cat, vinil dan sebagainya
4. Memerangkap (VOC) iaitu bahan-bahan yang meruap dan beracun
5. Memerangkap partikel-partikel habuk
6. Ianya mudah, ringan dan selamat
7. Tidak memerlukan penyelenggaraan
8. Hanya masukkan ke dalam soket pemetik api seperti gambar di atas.

Sebenarnya udara di dalam kereta kita 10x ganda tercemar berbanding udara di luar walaupun ruang dalam kereta anda nampak bersih..

Dapatkan satu hari ni. Actually produk ni belum launching pun lagi tapi dah laris macam goreng pisang panas.!!!!

Hubungi 012-2833801 sekarang!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails