Premium Beautiful

Saturday, November 13, 2010

Cherating!!

Family Day!!!
Semalam for the first time ever kitorang nye group buat family day kat Cherating. Bertolak lebih kurang kul 11.00 pagi (walaupun ada orang tu lambat sikit) dengan menaiki kereta masing-masing sebanyak 12 buah kereta. Tujuannya adalah untuk menguatkan ukhuwah kumpulan merapatkan jurang generasi dan lebih kepada nak merehatkan fikiran.
Ketibaan 18 buah kereta ke chalet...


Ini gambar anak-anak yang baru saja sampai ke Cherating dan masing-masing dah tak sabar nak mandi laut. Walaupun kita kata makan dulu, mata tu asyik dok tengok laut jee. Kepada rakan-rakan lain, akan sampai mereka pula akan dijemput menyertai program ini kelak...


Dalam perjalanan nak gi makan tengahari. Oleh kerana dah lama naik kereta, so kitorang decide nak jalan kaki saja ke restauran..

Mana restauran ni , tak sampai lagi...

pastu mula la acara tepi pantai lepas check in.. anak-anak dan mak-mak tengah sibuk...
Acara bola serve bukannya bola tampar sebab dok praktis serve, maklumla semuanya amatur..

Tengah makan BBQ kat restauran. Mula-mula nak wat tepi pantai tapi hujan dah turun so terpaksa ambik contingency plan....
Tapi bukannya malam baru sampai restauran tu untuk makan selepas berjalan kaki.. saja la gambaq ni agak kemudian sikit, gambaq kat pantai waktu petang takdak coz I pun sibuk bermandi-manda....


Haa tu dia, Ja ngan Mazni makan tak toleh-toleh dahhhh...

to be continue...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails