Premium Beautiful

Monday, November 29, 2010

Kenapa mahal????

Pernah tak jumpa customer tanye, Kak, kenapa mahal ye PB ni?? Ni nak bagi tau kenapa harganye agak mahal. Kalau dibandingkan dengan kesannya terasa sangat murah, tetapi kalau bandingkan dengan harga, memang la mahal. Kalau nak tau barang yang berkualiti memang biasanya mahal... Pertama : Boleh membentuk badan dari yang flabby ke bentuk badan yang lebih menarik. Tak kesah badan besarpun kalau ada cutting, kan lagi best...

Kedua: Produk ni dah ada jenama yang tersendiri selama 16 tahun.... macam handbag, kenapa orang beli LV, Coach, Prada. Kalau setakat nak bawa barang, baik pakai plastik beg aje...


Ketiga: Produk PB ni dah dapat pengiktirafan Superbrand! Kalau nak dapat cop ni kenalah ada permintaan yang tinggi dan menjadi pilihan ramai...




Ke empat: Confirm badan terletak tak kira pakai baju apapun hatta t-shirt sekalipun.. menambahkan keyakinan pompuan terutama yang ada simptom rendah diri tahap melampau..




Ke-lima: paling penting ia ada Far Infra Red yang boleh:
mengelakkan sakit kanser,
keputihan,
fibroid,
cyst,
period tak lancar,
senggugut,
sakit belakang,
slip disk,
sakit lutut,
jaundice,
demam panas dsbnya

Macam kita lihat kipas berpusing, ada rasa angin kan walaupun tak nampak angin tu, macam tulah bila pakai PB ni, confirm kita akan rasa kekesanannya walaupun kita tak nampak FIR tu. Dah terjawab ke kenapa mahal PB ni. kalau nak komen ke nak tambah ke dipersilakan... Pakai baru rasa.. so kalau nak pakai, boleh cuba dengan contact/sms/pm saya kat
012-2833801.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails