Premium Beautiful

Saturday, November 27, 2010

Cara Sarung PB!!!

Macam kain sarung pulak, nak sarung-sarung. Ni istilah orang lama ni. Haa nak pakai PB ni pun ada caranya. Bukan boleh main bagi je kat customer suruh pakai sendiri, confirm dia takleh pakai punye...



Pertama sekali, pakai seluar dahulu atau long girdle. Caranye dengan menggulung bahagian pinggang seluar dan bahagian kaki seluar seperti dalam gambar dan pakai tanpa membuka gulungan tersebut. Un tuk menaikkan seluar ni ke atas, tarik bahagian yang digulung tanpa membuka gulung tersebut dan bila dah sampai ke bahagian punggung, kangkang dengan kekuda dan tolak gulungan tadi ke atas dan bila gulungan itu dah lepas punggung maka bolehla dibuka gulungan itu.
Selesakan diri anda dan pastikan bahagian jaring itu kena pada bahagian private perempuan dan boleh melangkah. Kalau tak leh langkah maknanye cara pakai tu tak betul. seluk bahagian belakng dan tarik isi peha bahagian belakang ke atas supaya lemaktu berkumpul di bahagian dalam seluar.
Sekarang pakai pula bra atau long bra. Masukkan bra dari bahagian hadapan dan tunduk sedikit dan ambil breast masukkan ke dalam atau bahagian atas wire silicon. Kancingkan bra dari bahagian bawah dahulu, pastu seluk bawah ketiak dan tarik isi belakang yang terbenjol keluar kat belakang tu dan masukkan ke dalam bahagian bra belakang. lakukan pada sebelah satu lagi dan anda akan rasa benjolan di belakang dah tak de. Adjust tali bra supaya selesa.
Kemudian bolehla pakai bengkung . Pastikan batu putih tu berada betul-betul di bawah batu pada bra dan cangkukkan bengung pada sebelah kiri badan kita.
Pada kali pertama cangkuk pada bahagian yang paling luar sekali. Adjust supaya selesa dan silangkan tali di belakang dan tarik nafas sekali dan cangkukkan tali ini yang berfungsi untuk membentuk pinggang.
Inilah bentuk badan bila dah siap pakai PB

Contohi Diva Siti Nurhaliza yang memang pelanggan Premium Beautiful dan menambahkan keyakinan beliau di atas pentas ketika beraksi.....
Anda bila lagi???? Dapatkan dengan harga promosi sekarang!!!! Sehingga Disember sahaja.. Hurry up!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails