Premium Beautiful

Thursday, November 4, 2010

Maple leaf!!!


SEbenarnya kat depan tu kawan-kawan tolong baling daun tu ramai-ramai, so nampak macam daun-daun berguguran.. ukhuwah memang tip top, sebab tu boleh jadi...


Pastu masing-masing pakat baling ramai-ramai...


Keadaan asal daun tu sebelum di porakperandakan..



Kelainan iklim di luar negara especially adalah pada musimnya dan paling significant sekali berbanding cuaca dengan Malaysia adalah musim luruhnya. Gambar-gambar di atas adalah dari pokok maple yang sudah menunjukkan tanda-tanda nak luruh daun. Ishh memang best sangat sebab sebelum ni cuma tengok dalam HBO atau wayang saja tapi bila dah tengok in real life ni, rasa kagum sangat dengan kebesaran ALLAH .


Luas Berjalan, memang banyak pengalaman yang dikutip....

Adala bawak balik sikit daun ni untuk dijadikan kenangan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails